Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 19.12.14 22:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Matheas: No nechodíš sem ,tak nevíš. Tady už skoro nikdo nemá stejně auto jako měl, takový Thomasino ho stačil vystřídat hned 2x, teda jednou to nebylo asi auto, říkali jsme mu m**ka >:D Woody jich vystřídal asi 5, iudex 2 no a já mám taky hned dva nová... ;-)
Megane Grandtour 1,6 dCi jsem kupoval loni: [odkaz] Už jsem málem skončil v Octavii 2,0 TDI, ale nedojel jsem pro ní do Prahy, Laguna skončila na odtahovce a nakonec jsem neodolal neodolatelné nabídce lokálního prodejce Renaultu.
No a letos druhý kousek: [odkaz] aneb stará láska nerezaví a tahle zatím opravdu ne >:D
Jinak k té fotosoutěži. Podle mě splňuje pravidla, Technický průkaz je součást automobilu stejně jako jakákoliv jiná součástka. Auto bez TP není k ničemu, resp. nesmí na silnice a naopak TP bez auta taky.
A já se taky zúčastnil fotosoutěže s betlémem složeným ze součástek hned dvou mých aut a prošlo to: [odkaz] -
Ronault. 19.12.14 16:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Woody: Nooo skoro >:D
iudex: Když jsem na jaře kupoval Fanouše, tak jeden z důvodů byl ten, že jednou mi to už žádná další nedovolí >:D A ne, před ní jsem takové věci nepáchal, tu nebetyčně vytáčelo, že strašně moc času trávím na auto.cz >:D -
Brandon Walsh 19.12.14 15:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
zbaviť sa ženy, kam zrazu s toľkými peniazmi, kúpi sa auto >:D ako bol jeden test na suzuki swift sport predstavte si, že máte 14 000 Euro, no a kto normálny by to investoval do bývania, chcete si samozrejme kúpiť auto >:D -
iudex 19.12.14 15:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Ron: tak to je jasná výhoda, že si single. Čistiť takéto niečo v kúpeľni by Ti totiž žiadna žena nedovolila. ;-) Tak mi napadá, robieval si to aj pri snúbenici? Možno to bude ten dôvod, prečo je z nej ex. >:-[] -
Ronault. 19.12.14 13:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Někde se mi rozblikala kontrolka, že kdosi použil můj nick, tak jsem tady >:-[]
WL: Ano, vykrádá mě, levitující a hybernující auto je jednou z možností, musím se nad tím o weekendu zamyslet.
Mimochodem, u mě to teď vypadá doma jako u opravdového petrolheada. Včera jsem si donesl liťáky z Favoritu do bytu, v koupelně je dvě hodiny drhnul ve vaně a teď se suší v kuchyni >:D
Což mi teď vnuknulo nápad na vánoční fotku... :yes:
Matheas: Vítej zpět :yes: Koukám, že jsi se opravdu nenudil, ale jak psal iudex, někdy je to jako nová příležitost stavět na jiných základech ;-) Já taky loni přišel o snoubenku 3 měsíce před svatbou (však M. znáš, párkrát jste se potkali)... no a nějak je to jako nový start... já začal loni novým autem :-) -
boost. 19.12.14 13:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
iduex, cov
Hmm, amatérské... Spousta jiných aut má mřížky v předním nárazníku buď úplně, nebo částečně zaslepené. Výsledek tak je stejný jako v případě Thomasina. My máme na jednom autě částečně zaslepené "plástve" a na druhém to samé veprostřed + boční jsou bez mřížek a s dírou na chlazení brzd. To, že částečně zaslepené otvory nejsou vzhledově to pravé ořechové je věc druhá.
:-! -
Thomasino 19.12.14 11:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
A proč by se to mělo jako zadělávat ??
Mimochodem to ani nejde, v původní mřížce jsou vyřízlé ty větší kosočtverce a za ní je přidaná menší mřížka s menšími kosočtverci. Prostě "pi.či.nka" kam se podíváš >:-[] >:-[] Prý tam ta druhý mřížka být nemusí, ale já ji tam chtěl, aby to nebylo tak moc vidět a také to bránilo případnému nasávání listí a jiného bordelu :-)
[odkaz]
-
Covenant 19.12.14 10:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Thomasino
Ale jo...sice je zblízka vidět, že je tam pižláno do plastu..což by mi u skoro nového auta za cca 700 papíru asi vadilo, ale pokud to plní to co od toho očekáváš...je to tvá kára :-)
Jak psal iudex .....taky tomu nerozumím, ale asi bych tu mřížku vyměnil na sezónu celou a na zimu naopak vrátil záslepku pokud to jde ;-)
-
Thomasino 19.12.14 09:44
Tady jsou nové fotky za světla. Moc to vidět není, z pár metrů si nevšimneš že tam něco nepatří. Ale ano, souhlas, je to hlavně funkční, eteticky to možná ještě malinko doladíme, ale vypadá to relativně slušně:
[odkaz]
+ další 3 fotky -
iudex 19.12.14 09:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Tom: no ja neviem, z funkčného hľadiska to asi bude prínosom, ale technické prevedenie na mňa pôsobí trochu amatérsky, tak tuzingovo, hlavne to vyrezanie otvoru do nárazníka nepôsobí úplne profesionálne a najmä nie esteticky. Tiež ako písal Cov bál by som sa, či cez ten otvor nepôjde sajrajt z ciest priamo k brzdám alebo či sa to v zime neupchá snehovou brečkou.
Ale ja tomu nerozumiem, nie som true petrolhead. >:-[] -
Thomasino 19.12.14 08:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Ta roura je ohnutá a trochu přiškrcená, ale jde. Taky jsem se hned ptal když mě ji před tím poslal po FB >:-[]
U tebe jsem ale čekal, že se budeš "mlsně" koukat po té závodní Ginettě ;-) Dávájí ji tam přes zimu dohromady a mají spoustu zkušeností se závodním Cliem. Pochvaloval si dobrou spolupráci a komunikaci s fabrikou Renault Sport, což mě celkem překvapilo. Řeší s nimi věci napřímo a vše bez problémů. Popisoval příhodu, jak si tam byl kdosi pro nový motor >:-[]