Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.14  22:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

To rozhodně !! Foukl vítr a i30 byla o půl metru jinde >:-[] Skoro jako kdysi před lety s Favoritem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.12.14  22:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Th
    To máš pravdu, ta "ruská ruleta" v podobě předjíždění kamiónů s i30 musela být velmi vzrušující zkušenost... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.14  22:40

« Re: Zdravím

No hlavně já sám jsem přišel s tím, že jsem tomu říkal mr.dka a HnůjDay ;-) >:-[]
    Od začátku bylo jasné, že je to na přechodnou dobu a jako jistá zkušenost to nebylo špatné...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.12.14  22:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Matheas: No nechodíš sem ,tak nevíš. Tady už skoro nikdo nemá stejně auto jako měl, takový Thomasino ho stačil vystřídat hned 2x, teda jednou to nebylo asi auto, říkali jsme mu m**ka >:D Woody jich vystřídal asi 5, iudex 2 no a já mám taky hned dva nová... ;-)
    Megane Grandtour 1,6 dCi jsem kupoval loni: [odkaz] Už jsem málem skončil v Octavii 2,0 TDI, ale nedojel jsem pro ní do Prahy, Laguna skončila na odtahovce a nakonec jsem neodolal neodolatelné nabídce lokálního prodejce Renaultu.
    No a letos druhý kousek: [odkaz] aneb stará láska nerezaví a tahle zatím opravdu ne >:D

Jinak k té fotosoutěži. Podle mě splňuje pravidla, Technický průkaz je součást automobilu stejně jako jakákoliv jiná součástka. Auto bez TP není k ničemu, resp. nesmí na silnice a naopak TP bez auta taky.
    A já se taky zúčastnil fotosoutěže s betlémem složeným ze součástek hned dvou mých aut a prošlo to: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 19.12.14  22:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Ron - Jaké auto ? too rencka lagunu
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.12.14  16:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Woody: Nooo skoro >:D

iudex: Když jsem na jaře kupoval Fanouše, tak jeden z důvodů byl ten, že jednou mi to už žádná další nedovolí >:D A ne, před ní jsem takové věci nepáchal, tu nebetyčně vytáčelo, že strašně moc času trávím na auto.cz >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.12.14  15:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

zbaviť sa ženy, kam zrazu s toľkými peniazmi, kúpi sa auto >:D ako bol jeden test na suzuki swift sport predstavte si, že máte 14 000 Euro, no a kto normálny by to investoval do bývania, chcete si samozrejme kúpiť auto >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.12.14  15:10

Ron: tak to je jasná výhoda, že si single. Čistiť takéto niečo v kúpeľni by Ti totiž žiadna žena nedovolila. ;-) Tak mi napadá, robieval si to aj pri snúbenici? Možno to bude ten dôvod, prečo je z nej ex. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.12.14  14:24

Ron: >:D Takže u vás doma nějak takhle, jo ? >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.12.14  13:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Někde se mi rozblikala kontrolka, že kdosi použil můj nick, tak jsem tady >:-[]

WL: Ano, vykrádá mě, levitující a hybernující auto je jednou z možností, musím se nad tím o weekendu zamyslet.

Mimochodem, u mě to teď vypadá doma jako u opravdového petrolheada. Včera jsem si donesl liťáky z Favoritu do bytu, v koupelně je dvě hodiny drhnul ve vaně a teď se suší v kuchyni >:D

Což mi teď vnuknulo nápad na vánoční fotku... :yes:

Matheas: Vítej zpět :yes: Koukám, že jsi se opravdu nenudil, ale jak psal iudex, někdy je to jako nová příležitost stavět na jiných základech ;-) Já taky loni přišel o snoubenku 3 měsíce před svatbou (však M. znáš, párkrát jste se potkali)... no a nějak je to jako nový start... já začal loni novým autem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 19.12.14  13:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

iduex, cov

Hmm, amatérské... Spousta jiných aut má mřížky v předním nárazníku buď úplně, nebo částečně zaslepené. Výsledek tak je stejný jako v případě Thomasina. My máme na jednom autě částečně zaslepené "plástve" a na druhém to samé veprostřed + boční jsou bez mřížek a s dírou na chlazení brzd. To, že částečně zaslepené otvory nejsou vzhledově to pravé ořechové je věc druhá.

:-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.14  11:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

A proč by se to mělo jako zadělávat ??
    Mimochodem to ani nejde, v původní mřížce jsou vyřízlé ty větší kosočtverce a za ní je přidaná menší mřížka s menšími kosočtverci. Prostě "pi.či.nka" kam se podíváš >:-[] >:-[] Prý tam ta druhý mřížka být nemusí, ale já ji tam chtěl, aby to nebylo tak moc vidět a také to bránilo případnému nasávání listí a jiného bordelu :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.12.14  10:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Thomasino
    Ale jo...sice je zblízka vidět, že je tam pižláno do plastu..což by mi u skoro nového auta za cca 700 papíru asi vadilo, ale pokud to plní to co od toho očekáváš...je to tvá kára :-)

Jak psal iudex .....taky tomu nerozumím, ale asi bych tu mřížku vyměnil na sezónu celou a na zimu naopak vrátil záslepku pokud to jde ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.14  09:44

Tady jsou nové fotky za světla. Moc to vidět není, z pár metrů si nevšimneš že tam něco nepatří. Ale ano, souhlas, je to hlavně funkční, eteticky to možná ještě malinko doladíme, ale vypadá to relativně slušně:

[odkaz]
    + další 3 fotky
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.12.14  09:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Tom: no ja neviem, z funkčného hľadiska to asi bude prínosom, ale technické prevedenie na mňa pôsobí trochu amatérsky, tak tuzingovo, hlavne to vyrezanie otvoru do nárazníka nepôsobí úplne profesionálne a najmä nie esteticky. Tiež ako písal Cov bál by som sa, či cez ten otvor nepôjde sajrajt z ciest priamo k brzdám alebo či sa to v zime neupchá snehovou brečkou.
    Ale ja tomu nerozumiem, nie som true petrolhead. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 19.12.14  09:08

To vis, Ginettu vidim porad, ale Megane RS tu potkavam jenom nekolik denne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.14  08:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Ta roura je ohnutá a trochu přiškrcená, ale jde. Taky jsem se hned ptal když mě ji před tím poslal po FB >:-[]
    U tebe jsem ale čekal, že se budeš "mlsně" koukat po té závodní Ginettě ;-) Dávájí ji tam přes zimu dohromady a mají spoustu zkušeností se závodním Cliem. Pochvaloval si dobrou spolupráci a komunikaci s fabrikou Renault Sport, což mě celkem překvapilo. Řeší s nimi věci napřímo a vše bez problémů. Popisoval příhodu, jak si tam byl kdosi pro nový motor >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 19.12.14  08:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Thomasino:
    jde k brzde vubec nejaky vzduch? Podle 1. fotky se mne ta trubka zda skoro komplet priskrcena. Ale fotka muze zkreslovat.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.12.14  06:20

• « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.12.14  22:35

paráda Tome :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…