Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 21.12.14  23:35

« Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

Mě tak napadá - bude se počítat fotka, na které bude světlo vyzařované autem?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.12.14  23:09

« Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

Ronault to je už na diagnózu >:-[] .....ještě že jsi z oboru :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.12.14  22:54

« Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

Ron: :yes: ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.12.14  22:44

« Fotosoutěž - přihlašuji se

Přihlašuji se: [odkaz]

Říkal jem si, že by to chtělo nějakou vánoční atmosféru do bytu a v kuchyni se mi na podlaze válely jen umytá hliníková kola z Fanouše... no a když jsou čtyřděrová, tak jsem z jednoho vytvořil "adventní věnec petrolheada" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 21.12.14  19:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Ron:
    Preboha !!! Ty si fakt ides dovolit porovnavat "premiove NADauto" i20 s ostatnym mainstramom ??? >:D to by si sa asi mal este narychlo skamaratit s nejakym predajcom Audi a dohodnut aj A1, nech ma i20 "adekvatneho" supera >:-[]
    inac - vcelku sa tesim, po precitani o ix35 som plny ocakavania ;-) :yes:
    Joooo, a prosim ta, tu C3 nechaj v showroome :-! O citronoch sa tu este toho naciiiiiiiiiiiiiiitam 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.12.14  18:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Já už si to přesně nepamatuju, zase tolik blogových článků jsem nenapsal. Každopádně jak jsem teď psal ix35, tak se to publikovala ihned.
    Pokud ale vím, tak první článek trochu trval, podle mě jakmile schválí první admin, tak pak už to je v pohodě, ale jak říkám, nesázel bych se.

Ad blog: Chystám se po vánocích udělat malou srovnávačku v B segmentu. Zatím mám slíbené Clio 0,9 TCe, tam není problém kdykoliv, s prodejcem jsem jedna ruka, obzvlášť když jsem mu nastínil můj nápad na nové auto >:D Proti němu bych rád postavil Fabii III, asi 1,2 TSI 66 kW. Obávám se ale, že motoricky dostane Clio na *, jenže zase kdybych srovnával s tím tříválcem v atmosféře, tak by to zase nebylo fér pro Fábii. Uvidíme, co budou mít jako předváděčku, ale problém by to snad taky neměl být, prodejkyně je docela v pohodě a kolegové už tam u nich dost utratili a já tam budu možná servisovat Fanouše, tak by měli být v pohodě.
    Třetí do srovnávačky bych rád i20. Jen se obávám, že tam bude teď největší problém, paní z Hyundai mi neodpověděla na můj blog z ix35... nevím vůbec proč :-O >:D Až na design šklebící brambory, hlučný a žravý motor, co nejede a debilního rádia jsem jim NadAuto docela pochválil, možná málo 8-s No uvidíme.

Pak jsem ještě zvažoval C3, tam by to taky nemusel být problém, místní prodejce je taky můj "klient", ale zae C3 už je malinko za zenitem.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.12.14  14:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

pot: šmoula nebo třeba Ron budou větší experti, ale podle mě po sepsání příspěvku dáš "publikovat" a je to . Ale někdy to docela trvá než se příspěvek objeví na homepage v seznamu blogů. A tím trvá nemyslím minuty, ale hodiny i dny. Ledaže by byl u tebe nějakej zádrhel v samotném nastavení blogu. Popravdě, taky jsem dost tápal.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 21.12.14  13:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Nevíte někdo, jak je to s tím blogem? Aby se mé příspěvky zobrazovaly?
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 21.12.14  12:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Čau Kysky taky tě zdravím.

woody - Tak ted si mě fakt rozesmál >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.12.14  09:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Teda tady se dějou věci :-O

Vítám zpět Mathease, kterému bych chtěl popřát snadné nové začátky.

Pota v Baworáku lehčím než 2 tuny a jenom s dvěma poháněnými koly? To teda čumím! Škubání, to je asi přesně to škubání při změně rychl. stupně, co jsem myslel u testovaného Priusu.

A co, fotíte? Já měl teď v týdnu dva dny free a sice nápady byly, ale počasí moc nepřálo takže jsem nic nevytvořil. Teď zase makám jak ďas, zítra návrat domů a dva týdny flákačka. :-! .....jo musel jsem se pochlubit dovolenou >:D Takže zítra nebo v úterý bych měl nafotiti :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.12.14  20:57

« Re: Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Leg: Nevím jak je to s tou citlivostí ;-) , ale ani já jsem u DSG6 při zkušební jízdě cukání nezaznamenal. Pravda, lilo jako z konve, takže jsem se o nějaké prudké starty z místa nepokoušel.

PS: Teprve až znak BMW překryješ tmavou fólií, až budeš vážit kola na zlatnické váze, až vyhodíš zadní sedačky, až odstraníš zadní stěrač, až namontuješ sportovní bezpečnostní pásy, až přivedeš více vzduchu k brzdám......a až zajdeš ještě mnohem dál, teprve tehdy a jedině tehdy si můžeš o sobě pyšně říct - "začínám Thomasinovatět." >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 20.12.14  20:52

Leg: Jen pro upřesnění - nemyslím přímo cukání při rozjezdu, ale citelné spínání měniče při řazení vyšších stupňů hned po startu. Pak jsem to moc nevnímal, sledoval jsem, co mi 1er dovolí. S 8ZF mám ještě zkušenost z X5 40d a 530d a tam se chovali ukázkově..teda kromě podřazování až na jedničku při zpomalování.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.12.14  20:35

« Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Pot: to sa divím, že ti to šklbalo, ja som mal s 8st. ZF (v BMW) len najlepšie skúsenosti. Ale je pravda, ja som nezaznamenal cukanie ani u 6st. DSG o ktorej hádam všetci okrem wl tvrdia že pri rozjazde cuká, tak možno mám na toto nejakú formu selektívnej necitlivosti. >:D

Súhlasím, že ak je človek ochotný akceptovať určité obmedzenia, tak zadokolkový kompakt má svoje čaro. 118d (a ešte lepšie 118i) s automatom by som si kľudne vedel predstaviť vo svojej garáži, na rozdiel od predchádzajúcej generácie, ktorá mi vo svojich štvorvalcových mutáciách (hlavne benzínových) a automate moc zmysel nedávala.

Mimochodom, keď to tu načal Bully, v poslednej dobe sa pohrávam s myšlienkou inštalácie nejakého sofistikovanejšieho diferenciálu, má s týmto niekto nejaké skúsenosti? Predsalen, ako vnímam svoje auto, tak to odhadujem na asi najslabší článok celej skladačky.

Sakra, už začínam Thomasinovatieť. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 20.12.14  18:52

To jsem bohužel/dík nezažil.

Kdyby si někdo chtěl počíst mini recenzi o Aurisovi, tak můžete zde - [odkaz]
    Bohužel nevím, co mám dělat, aby se to zobrazovalo přímo na stránce s blogy.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 20.12.14  18:04

« Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Poterienko - My starší ročníky jsme začínali na zadokolkách aneb zlatá škoda 105/120/130 to bylo takové české BMW 80km před zatáčkou na 4st v zatáčce brzda 3st a plný plyn jo to byl český drift >:D >:D pak byla ještě sranda s žigulíkem motor vepředu náhon na zadek tzn 2x pytel cementu do kufru a byla to skoro škodovka

https://www.youtube.com/watch?v=Ner_um… />https://www.youtube.com/watch?v=0J43Xm… />
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 20.12.14  14:19

« Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Samozřejmě jsem myslel pohon. Pro mě je to vše na zadek, protože jsem zadokolkou nikdy nejel, ale chápu, že dle motoristické hatmatilky jsem to napsal špatně.
    Tak či tak mne naopak moc neohromila slavná 8ZF převodovka. Při rozjezdech docela cukala, respektive při řazení nahoru.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.12.14  12:50

« Re: Pot. vs. zadokolka

pot
    Vše na zadku? To bys tam musel mít i motor. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 20.12.14  12:05

« Re: Pot. vs. zadokolka

A jak budes koukat, az se svezes s autem, co ma opravdu vsechno na zadku >:D Sice se vetsinou nekona az takove klouzani bokem (jako u zadokolky s motorem a vetsinou hmotnosti porad nad predni napravou, ale to stejne bez samosvoru prakticky nejde), pokud ho teda umele nevyvolas, ale zase je rizeni nepomerne lehci. Auto zatoci uz snad silou myslenky a ma podstatne vetsi trakci.
  • « 10 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 20.12.14  11:43

« Pot. vs. zadokolka

Dnes jsem měl možnost se krátce svést s 118d (105kw) a musím říct, že je to zatraceně příjemné mít vše na zadku. Kromě lehkosti jízdy mě dost bavilo "vystřelit" na hlavní bokem, navíc díky automatu nebylo potřeba nějakého umění. Věřím, že Legova 130i musí být perfektní zábavné autíčko.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.12.14  06:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Thom: Ale no tak...zase nepřeháněj jenom proto, že to chcem slyšet. >:-[] Ty bys mohl odhalovat nový Superb. "Pánové a dámy,dovoluji si Vám představit zcela nový,po všech stránkách o 100% lepší, co lepší, téměř dokonalý Superb. Ten Superb, který i to nejlepší z prémiového segmentu sfoukne jako svíčku. Přiznejme si, že předchůdce byla v postatě s..r.ačka, navoněná bída, ostuda Škodovky, kterou ani tvindór nemohl zachránit a kterou ukočírovat v zatáčce mohl pouze majitel Kapitánského patentu. Ale tomu je konec. Nový modelem se Škoda dostává do zcela jiné dimenze, ať už jde o design, materiály, zpracování, infotaiment nebo jízdu samotnou. Howgh." >:D

Najdou se jistě i vyjímky, ale soudím, že pro většinu motoristů je vlastnictví mr.dky tak nějak přirozenou součástí vývoje. Proto mějme své m.r.dky rádi, vzpomínejme na ně v dobrém a nehaňme je. Pamatujme, že se může stát, že v m.r.dce, kterou právě cestou vzhůru s úšklebkem opouštíme, znovu skončíme až půjdeme dolů. ;-) >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…