Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.12.14  15:24

« Re: Re: Re: HH

iudex, white label
    Co jsem se bavil v Olomouci na salónu kde si ty auta prohazovali, tak z nich měli podobný pocit....Cupra je trochu divočejší a bylo by asi i GTI, nebo třeba Megan RS.. tím že jsou lehčí a prostě tam s tím předkem musíš víc bojovat....Rko má hodně trakce, což někomu už nepřijde tak zábavné a je tam poznat ta váha proti dvoukolce.
    Na druhou stranu v Motorignu 4x4 oproti minulé generaci pochválili, cítili v některých zatáčkách jak pomáhá oproti předohrabu.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.12.14  14:46

« Re: Re: HH

wl: áno, vyhral RCZ-R a to najmä pre správanie a čas na okruhu (SK Ringu). Na jednej strane je to pochopiteľné, keďže nízka 2+2 miestna placka musí robiť oveľa menšie kompromisy, ako 5dv. hatch, na druhej strane som predsalen čakal, že výkonový a dynamický náskok GR sa prejaví a Golf zajazdí lepší čas, ako RCZ.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.14  14:40

« Re: HH

iudex
    Jako, že vyhrálo RCZ-R, nebo Cupra? Mě je to celkem jedno, stejně je to jen jeden subjektivní test z mnoha... Podstatnější pro mě bude, jak k těm výsledkům/pořadí došli. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.12.14  14:22

« HH

Tu je tá porovnávačka Golfu R, Cupry a RCZ-R, čo avizoval Covenant: [odkaz]
    A labelovi sa nebude výsledok páčiť. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 22.12.14  14:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

Občas si říkám, jestli antidieselové nicky nejsou jen pomstou Kylie těm, co jí/ho odtud vyštípali...
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 22.12.14  13:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

No jo, Kylie. Shemale Kylie. 8-s Velmi zvláštní osoba.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 22.12.14  13:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

pot: Tak to ti takhle neřeknu - musíš to holt projít znova. ;-\

Ron: Dobrý, hodně dobrý... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.14  13:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

Místní specailstka na CapsLock/Shift KyliE (alias Hamunasakra) by ti také jistě fundovaně poradila...
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 22.12.14  12:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

Ozaj, také jednoduché a funguje to, ja som mal ešte z dôb počítačového praveku zažité, že mäkčene a dĺžne pri capslocku nefungujú poriadne, tak som to ani neskúšal. Hanbím sa, že mi v týchto veciach musia radiť non-native speakeri. >:D

BTW na to umývanie som sa vykašlal, začalo pršať. Našťastie ešte skôr, než som sa pustil do práce.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.14  11:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

pS
    Taky mě to napadlo, ale nemám slovenskou klávesnici, tak to nezkusím...
    Jinak to není klikyhák, to je normální "O", akorát s přilepenými umělými řasy... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 22.12.14  11:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

Leg

Zkus zmáčknout nejdřív Caps Lock a pak namačkej ten váš klikyhák. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.14  11:16

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

To já se pokusím vyfotit tikání kontrolky zapnutých blinkrů :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 22.12.14  10:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

No vidím, že nás čakajú mimoriadne sprirituálne fotky. Ja sa zrovna chstám na predvianočné umývanie, tak sa pýtam, či sa dá uznať fotka vedra plného špiny z MôJHO auta? Ozaj, a nevie niekto, ako sa píše veľké ô? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.12.14  07:09

« Přihlašování pokračuje

Až do 25.12.2014 do 22.00 hod.můžete přihlašovat svoje fotky do soutěže za Prosinec 2014 - téma je Moje auto, klid a mír.

Přihlášeni jsou:

Matheas
    Ronault

Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.12.14  07:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

wl: iudex by mohl přidat bolest zad, kterou mu způsobilo JEHO auto, a já třeba zase chvějící se ruce po průjezdu Cvrčovic na Kladensku MÝM autem a jako bonus snímek zvukových vln mých nadávek tamtéž. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.12.14  00:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

Poterienko: Hodně záleží na tom, jestli bereš světlo jako vlnu nebo jako částici >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.14  00:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

pot
    Fakt, uznáš, tak to já sem k tomu adventnímu "aluvěnci", přidám vánoční "autoka(di)dlo" (kadla, kadla, kouř...) a ty to završíš pravou betlémskou září z reflektoru tvého vozu... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 22.12.14  00:07

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

WL: Já bych to viděl jako součást auta, takže já ti ji uznám >:-[] .
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.14  00:02

« Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

pot
    A bude se počítat fotka, na které bude (zaručeně) z mého vozu pouze kouř/pára z výfuku >:-[]
    Značka: případné svědky (někde) seženu... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.12.14  23:39

« Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se

Covenat: No tak něco podobného sem tady páchal už před 3 lety, ale to byl autobetlém :-)

Poterienko: No já si myslím, že už ta moje fotka jen s částí auta neno TP Mathease je nahraně, ale jen vyzařované světlo... jako jak to myslíš, jakože obrys toho světla? To by šlo, ale jestli třeba tam bude jen objekt, který bude ozařovaný tvým autem a auto tam nebude nebo jeho část, tak je to podle mě už jedno čím to nasvítíš. Ale zase vždy se to dá nafotit tak, že tam kus toho auta je... :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…