iudex 22.12.14 14:46
« Re: Re: HH
wl: áno, vyhral RCZ-R a to najmä pre správanie a čas na okruhu (SK Ringu). Na jednej strane je to pochopiteľné, keďže nízka 2+2 miestna placka musí robiť oveľa menšie kompromisy, ako 5dv. hatch, na druhej strane som predsalen čakal, že výkonový a dynamický náskok GR sa prejaví a Golf zajazdí lepší čas, ako RCZ. -
Leg 22.12.14 12:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se
Ozaj, také jednoduché a funguje to, ja som mal ešte z dôb počítačového praveku zažité, že mäkčene a dĺžne pri capslocku nefungujú poriadne, tak som to ani neskúšal. Hanbím sa, že mi v týchto veciach musia radiť non-native speakeri. >:D
BTW na to umývanie som sa vykašlal, začalo pršať. Našťastie ešte skôr, než som sa pustil do práce. -
Ronault. 21.12.14 23:39
« Re: Re: Fotosoutěž - přihlašuji se
Covenat: No tak něco podobného sem tady páchal už před 3 lety, ale to byl autobetlém :-)
Poterienko: No já si myslím, že už ta moje fotka jen s částí auta neno TP Mathease je nahraně, ale jen vyzařované světlo... jako jak to myslíš, jakože obrys toho světla? To by šlo, ale jestli třeba tam bude jen objekt, který bude ozařovaný tvým autem a auto tam nebude nebo jeho část, tak je to podle mě už jedno čím to nasvítíš. Ale zase vždy se to dá nafotit tak, že tam kus toho auta je... :-)

Co jsem se bavil v Olomouci na salónu kde si ty auta prohazovali, tak z nich měli podobný pocit....Cupra je trochu divočejší a bylo by asi i GTI, nebo třeba Megan RS.. tím že jsou lehčí a prostě tam s tím předkem musíš víc bojovat....Rko má hodně trakce, což někomu už nepřijde tak zábavné a je tam poznat ta váha proti dvoukolce.
Na druhou stranu v Motorignu 4x4 oproti minulé generaci pochválili, cítili v některých zatáčkách jak pomáhá oproti předohrabu.