Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 23.12.14 23:59
« Re: Přihlašování pokračuje
Tuhle tady někdo něco psal o mírném uvolnění pravidel fotosoutěže, tak tady máte jeden vánoční podnět >:-[] Co kdybych přihlásil do soutěže tento foto-video výtvor? ;-)
Sice to asi neprojde (ikdyž ta poslední fotka je z tohoto měsíce), ale když už jsem vytvořil malé ohlédnutí za letošním rokem z pohledu jednoho blázna do aut, tak proč nejít s kůží na trh >:-[] >:-[]
[odkaz]
-
šmoula nešika 23.12.14 23:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HH
WL: Tak ta sedla... >:D :yes: No mám to podobně. Některé věci, úplné prkotiny, co mě zaujmou, připomínám po letech, a některé drobné otravnosti zapomenu hned ve chvíli, kdy mi jsou zadány. >:D
Pěkné svátky a mnoho osobního, diskusního, (foto)soutěžního i řidičského zdaru do nového roku! ;-) -
Leg 23.12.14 17:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HH
Výborne, vidím, že máš pamäť ako slon. Zrovna slávim tretie výročie svojej pravidelnej účasti vo fotosúťaži, tak som si hovoril, že sa vrátim tam, kde to začalo. Vlastne, to je len výhovorka, v skutočnosti to bolo najvhodnejšie miesto pre daný záber (v zálohe som mal ešte záber pred kinom Mier v neďalekom mestečku :-) ) -
white label 22.12.14 21:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HH
Ron
Nižší hmotnost je výhodou vždycky, ale v těch ostrých vracečkách do stoupání, navíc obvykle s ne zrovna dokonalým povrchem, to může výrazněji kompenzovat lepší trakce 4x4, což na suchém okruhu příliš "nehrozí", snad s výjimkou pevného startu.

Covenat: Pěkný pokrytec, manželku zabalí do koberce a on hned rakev Thule... >:D