Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.12.14  07:20

« Re: Re: Šťastné a veselé.....but the show must go on

Cov: No tak jsem to tedy přečetl. Ale já už ten Jandův sloh vážně nemůžu. Pokud chci "krásnou literaturu", mám doma kompletního Shakespeara v překladu Martina Hilského. To je četba ! >:D ;-)

Ale k věci. Můžeme i nadále zůstat u literatury, protože Janda se zřejmě inspiroval Jiráskovým románem Proti všem. Nejde ani tak o hodnocení GTI, ale spíš té Astry OPC. V drtivé většině srovnávacích testů končí Astra v poli poražených a vytýkána je jí mj. nadměrná hmotnost. Ta je tady sice zmíněna, ale vzápětí už čteme o pocitech lehkosti jízdy. Ono, celej ten test (jak Janda ostatně několikrát opakuje) je téměř výhradně o pocitech, což nemusí nutně být špatně, ale vypovídací hodnotu to pro mě má takřka nulovou. Aby to ale bylo jasné, mně nevadí kritika GTI. Já moc dobře vím, co je to za auto, a nesnažím se ho jako Janda mocímermo posuzovat v kategorii "sporťák". Vadí mi, když podle mě na výsledek testu daný pocity autora Janda doslova roubuje i snadno změřitelné hodnoty. Zbytečně. Může napsat, tak to cítím já a hotovo. A nemusí kvůli tomu hledat pomocné berličky tam kde nejsou. Jen kvůli tomuhle testu jsem si prolítl už pár přečtených předtím, různé videotesty na youtube, včetně třeba srovnání MAN vs. DSG, akcelerací 0-100, 0-200, 80-120 atd. a leccos mi na Jandových tvrzeních neštymuje. Když pominu hodnocení GTI, tentokrát bez DSG, která tak brutálně zabíjí dynamiku ;-) , takže musíme v pozici Jandy alespoň trochu narušit chválu na přítomnej chytrej samosvor a znectít až přílišnou snadnost řazení manuálem >:D , tak mě zaujalo, že Astra OPC v podstatě přejela i soupeře koncepcí z nejbližších, tedy Megane RS, kterej na plných brzdách "hrozí rozsypáním". >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.12.14  17:08

« Re: Šťastné a veselé.....but the show must go on

Woody jeden nejnovější test pro tebe, když máš teď čas bádat ;-)
    GTI vs Astra OPC [odkaz] jdu ho taky přelouskat...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.12.14  15:24

« Šťastné a veselé.....but the show must go on

...a přihlašování pokračuje. Až do 25.12.2014 do 22.00 hod. můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Prosinec 2014. Téma je Moje auto, klid a mír. Přihlášeni jsou:

Matheas
    Ronault
    Leg
    woody-alien
    Kysky

Přihlášené fotky si můžete prohlédnout zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.12.14  13:45

« Re: Přihlašuji se

Přihlašuji svoji fotku: [odkaz]

A všem bych chtěl také popřát krásné prožití vánočních svátků a happy NY ;-) A na silnicích hlavně bezpečně :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.12.14  12:38

« Re: Re: Re: Přihlašuji se

w-a
    >:D :yes:
    Ron
    To víš, aspoň po smrti si to chce woody s "nebožkou" prohodit... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 24.12.14  12:31

« Re: Re: Šťastné a Veselé

:yes:

Taky se připojuji, šťastné a veselé Vánoce! :-)
  • 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 24.12.14  12:18

« Taktez stastne a vesele Vanoce

a v pristim roce spoustu kilometru bez nehod a plnych zabavy za volantem!
  • « 10 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 24.12.14  11:49

« Re: Šťastné a Veselé

Páni, ďakujem Vám !
    Vám, ktorý svojimi vedomosťami obohacujete diskusie a občasným humorom dokážete zlepšiť človeku náladu.
    Píšem to tu, lebo vidím, že tu sa debatuje slušne, na až kamarátskej úrovni, a preto by som všetkým Vám chcel tu, touto cestou popriať Šťastné a Veselé sviatky a veľa úspechov v Novom roku ! ;-)
    PF 2015 !

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.12.14  11:00

« Re: Re: Přihlašuji se

Woody: Moc hezké. Ty si nějak vybíráš jen samá morbidní témata >:D

Covenat: Pěkný pokrytec, manželku zabalí do koberce a on hned rakev Thule... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.12.14  10:56

woody:

A ta krásná značková rakev...nešetřil si na sobě >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.12.14  10:21

woody: Brečím smíchy... >:D :yes:
  • « 20 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.12.14  09:25

« Přihlašuji se

Tak tedy snímek s příznačným podtitulem:

Konečně klid aneb Nestihli to >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.12.14  09:21

« Re: Re: Přihlašování pokračuje

I já Vám přeji krásný sváteční den :).

[odkaz]
  • « 11 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.12.14  23:59

« Re: Přihlašování pokračuje

Tuhle tady někdo něco psal o mírném uvolnění pravidel fotosoutěže, tak tady máte jeden vánoční podnět >:-[] Co kdybych přihlásil do soutěže tento foto-video výtvor? ;-)
    Sice to asi neprojde (ikdyž ta poslední fotka je z tohoto měsíce), ale když už jsem vytvořil malé ohlédnutí za letošním rokem z pohledu jednoho blázna do aut, tak proč nejít s kůží na trh >:-[] >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 23.12.14  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HH

WL: Tak ta sedla... >:D :yes: No mám to podobně. Některé věci, úplné prkotiny, co mě zaujmou, připomínám po letech, a některé drobné otravnosti zapomenu hned ve chvíli, kdy mi jsou zadány. >:D

Pěkné svátky a mnoho osobního, diskusního, (foto)soutěžního i řidičského zdaru do nového roku! ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 23.12.14  17:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HH

Leg
    Jako slon mám nejen paměť, ale i postavu... >:D >:-[]
    Ale mám výhodu v tom, že moje paměť je přísně selektivní a pamatuje si jen pěkné věci, takže se jen tak zbytečně nezaplní. ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 23.12.14  17:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HH

Výborne, vidím, že máš pamäť ako slon. Zrovna slávim tretie výročie svojej pravidelnej účasti vo fotosúťaži, tak som si hovoril, že sa vrátim tam, kde to začalo. Vlastne, to je len výhovorka, v skutočnosti to bolo najvhodnejšie miesto pre daný záber (v zálohe som mal ešte záber pred kinom Mier v neďalekom mestečku :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.12.14  17:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HH

Hmm, pěkné, vidím, že romantik se vrátil na místo, jako ještě větší romantik. ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 23.12.14  17:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HH

Sorry, zmršil som ten odkaz, už to tam je. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.12.14  17:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HH

Leg
    Nepojal si to téma až příliš absolutně?
    Nebo nám tvou fotku přinese Ježíšek až zítra večer... ? >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…