Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 28.12.14 23:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Asi si chtěl napsat předokolka, ale myslel jsi u toho na zadokolku se kterou by se driftovalo jedna báseň. Ale není nic jednoduššího, než vyměnit Mégan za nové Twingo! >:-[]
Ono by stačilo, kdybys ty (nebo já, hlasovali jsme oba stejně) přehodil pořadí 2. a 3. místa na bedně a mohl s být třetí společně s Legem. ;-) -
Ronault. 28.12.14 23:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
WL: U mě se dá vypnout jen trakci, na vypnutí ESP jsem zatím nedošel, možná je to i tím rokem výroby, jestli to na to nemá vliv. A taky přecejen zadokolka "driftuje" jen se zataženou ruční brzdou a při té se zase zapne hooooooooodně nepříjemně hlasité upozornění na její zatažení. Renault prostě jasně říká - chceš blbnout, kup si R.S. 8-s >:D
šmoula: Takže chceš říct, že pravděpodobně kvůli nějaké ženské jsi nehlasoval a vzhledem k té "velké a speciální pochvale" mi unikly body a já tak mohl být na bedně? To snad ne! 8-s Kvůli ženě podrazit kamaráda :no: Konec s tebou... 8-s >:D >:D -
šmoula nešika 28.12.14 23:14
« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
To je trapas. Tragédie... Šmoula se zakecal a po roce a půl neohodnotil soutěžící. >:D Tak teď aspoň pogratuluji vítězům a nefítěcofé ať nefjeschí chlavy. Za nápad velká a speciální pochvala woodymu a Ronovi :yes: >:D a za techniku tradičně iudexi a Legovi :yes: ;-) . Hodně zdaru do dalších kol! :-) -
Ronault. 28.12.14 23:09
« Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
WL: Jo, je to trochu velké a podobně to je i s Meganem. Dnes jsem v práci, tak nebyl čas, ale předevčírem jsem to trochu zkoušel s P207 a taky ne ideální, i když pravda, tam je fajn ta absence ESP, ale jinak jsem teda za ESP při běžné jízdě zatím vděčný.
-
Ronault. 28.12.14 22:56
« Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Gratulace vítězům, především woodymu, zaslouženě, protože taková veselá černohumorná tečka na konec roku se jen tak nevidí a díky všem za hlasy. Příště doufám nejen bude více fotek, ale i více hlasujících, pánové, vítěz 18 bodů, to 2. 12 bodů... občas tady vítěz mívá přes 30... chápu, venku po dvou letech mrzne a sněží, takže na parkovištích trénujete driftování >:-[] -
woody-alien 28.12.14 22:10
« Konec hlasování, vyhlášení výsledků
V Prosincovém kole Fotosoutěže bylo hlasováním určeno toto pořadí:
1.woody-alien - 18bodů
2.iudex - 12 bodů
3.Leg - 8 bodů
--------------------------
4.Ronault - 7 bodů
5.Kysky - 4 body
6.poterienko, Kubass - 2 body
Matheas a Thomasino jsou pro nesplnění povinnosti hlasovat vyřazeni z výsledkové listiny.
Díky všem za účast i hlasování. ;-) :yes:
PS: Děkuji všem, kteří nějakým tím bodem ocenili mojí fotku, mám velikou radost. No a vzhledem k tomu, že já, když už se mi povede zvítězit, úspěch hned zopakuji a pak dám 2 roky pokoj, je to dobrá zpráva i pro vás. >:D -
David Silver 28.12.14 20:10
« Re: Poslední den hlasování
1. Leg - moc hezká fotka, která naprosto kontrastuje s povahou tvého nadupaného vozítka :-) velmi povedený
2. poterienko - narozdíl od ostatních tam téma vidím naprosto zřetelně. Zavřený tesco jsem nezažil a prazdne parkoviště u něj už vůbec ne. A pohled ze zadu na auto k ty fotce jde naprosto luxusně
3. WA - zadel musí bejt. Překvapilo mě jakou rezervu v ty rakvi máš ;-)
A k mojí fotce - jak jsem si již víckrát přesvědčil, ironii tady chápe málokdo. Kdybych koukal do fotek ze starých kol, tak bych si všiml Matheasovi fotky x let starý. Bohužel tam nekoukam tak jsem nevěděl, vědět to, asi bych vymyslel něco jinyho. Fotu zdar a happy NY všem. -
woody-alien 28.12.14 16:02
« Hlasování
Hlasuji (s poradcem za zády):
1.iudex
2.Ronault
3.Leg
----------------
4.Kubass
5.poterienko
iudex - ocenění za snahu vytvořit něco jiného, nového, a k tomu se slušným výsledkem. :yes:
Ronault - souboj tří "atmosférovek" vyhrála tvoje fotka. Poradce ocenil/a zakomponování disku tak přirozené, že ani na vánoční pohlednici by nijak nerušil. ;-)
Leg - co se týká atmosféry, pro mě osobně fotka kola. Klid a jakési nesmutné zamyšlení z ní přímo dýchá.
Kubass - taky povedené...ale na stupních vítězů už mi nezbylo místo.
pot - prázdné parkoviště před novodobým chrámem je pro mě silně symbolické, takže tématicky perfektní. Ztvárnění bych si představoval ale trochu jinak. To je ale jen můj osobní pocit.
Kysky - pěkná fotka, která mi vůbec nesedí k tématu.
Thomasino - vše už za mě napsali ostatní. Fotka samotná dobrá, ale do tématu mi moc nesedla.
Matheas - vítej zpátky a dobře že jsi se zúčastnil, ale na výraznější úspěch tvoje fotka tentokrát nemá. ;-) -
Leg 28.12.14 14:30
« Re: Re: Hlasujem
iudex: veď si nemusel fotiť za úplnej tmy, o tom to je. Keby boli na aute jemné odlesky, podobne ako sú na kolesách, bolo by to oveľa zaujímavejšie, ako fotka, na ktorej boli podtrhnuté zaujímavé línie. Takto to skôr pôsobí ako nejaká kresba. A ak ti šlo o hviezdy, tak tých tam aj tak moc nie je. ;-)
Ale nehovorím, že to nie je dobre, oceňujem tvoju snahu a trpezlivosť sa s tým vyhrať a toto je len taký premúdrelý imput od človeka, čo to nikdy neskúsil, ale myslí si že vie ako to spraviť lepšie. :-) -
Leg 28.12.14 14:23
« Re: Hlasovanie
iudex: áno, HDR by v tomto prípade bodlo. Ja som náročné svetelné podmienky doháňal pomerne silnými globálnymi úpravami a toto je maximum, čo som z toho vytiahol bez toho, aby to už pôsobilo silne neprirodzene (aj keď každý toto vníma inak a čo je pre niekoho v pohode, druhý už kriví tvár :-) ). Mnoho amatérskych HDR na mňa pôsobí až odpudivo a preto mám voči nemu trochu averziu a nikdy som v tomto smere neexperimentoval. Je ale jasné, že dobre spracované HDR môže pôsobiť úplne prirodzene a napríklad v tomto prípade by bolo celkom užitočné. -
iudex 28.12.14 14:19
« Re: Hlasujem
Leg: "Možno by to chcelo trocha sa pohrať so svetlom a tieňom": ťažko sa hrať s tieňom za úplnej tmy. ;-)
"keby... baterkou by si mu podtrhol zaujímavé línie": ale presne to som predsa robil, baterkou obkreslil línie auta. A ak myslíš, že som mal baterkou svietiť na auto, tak i to som skúšal a nič tam nebolo vidieť, na to je taká maličká baterka slabá. To by muselo byť fotené strobist technikou, teda externými bleskami a pri tejto technike by som ťažko dosiahol viditeľnú oblohu (hviezdy), čo bol (aspoň podľa mňa) jeden z hlavných vyjadrovacích prvkov témy.

Inak keď už spomínam woodyho, včera som videl Woodyho film (toho originálneho Woodyho, W. Allena) Kúzlo mesačného svitu; vcelku fajn, aj keď sa nezaradí medzi Allenove najlepšie filmy.
Btw. dnes som opäť "ocenil" výhody elektronickej ručnej brzdy. Parkoval som v miernom svahu a potreboval som auto vyrovnať, teda potiahnuť hore a dolu. Cez manuálne zatiahnutie ručnej sa to nedá, lebo tá má len polohu "on a off"; s asistentom rozjazdu do kopca to ale nie je o moc lepšie, keď ten sa uvoľní tiež pomerne prudko, čo pri potrebe presného parkovania na centimetre je dosť nap.rd. Skrátka kto vymyslel elektronickú ručnú a naviac ju dal povinne do základnej výbavy, zaslúžil by si ruky dolámať. 8-s