Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 01.01.15  12:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Chris Harris už je zase v evu? Co vím, odešel odtamtud před dvěma lety. Teď má svůj vlastní kanál na YT, píše pro Jalopnik a myslím další dva weby. Na Pistonheads už taky není.

Faster jsem si asi třikrát koupil. Pěkné čtení... až na ty pravopisný hrubky.

Vše nejlepší, hodně štěstí a hlavně zdraví do roku 2015. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 01.01.15  10:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

A vsem bazarovym kovbojum dobrou musku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.01.15  09:05

všetko dobré do Nového roku 2015 Vám prajem, nech je úspešný a dodacie doby na autá čo najkratšie >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.01.15  03:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

šn
    Zřejmě narážíš na Thomasinovu citaci o tom, jak si koupil auto tzv. 4v1, aby z něj následně (postupně) vytvořil amatérský předokolkový okruhový speciál.... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 01.01.15  00:27

Tak to letos načnu... (zbytek uživatelstva očividně střílí petardy a rachejtle - jedinej online). Myslím, že růžovou 964 RS testoval někdy loni (?) - zrovna v tomhle datování neCNC titulů mám bordel - Honza Č. pro Speed a byl hrozně nadšenej (pochopitelně). A teda musím uznat, že jak dávali fotku titulky nového Fasteru na Modrobílé Zlo, tak to vypadalo jak nějakej časák pro čtyřprocentní menšinu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.12.14  23:47

To souhlas, pro mě je dlouhou dobu TOP trojka Speed, Faster a občas koupím EVO, když náhodou jednou za čas vyjde ;-) Hlavně se tam občas objeví anglické články, třeba od Chrise Harrise...
    Jinak některé části textu v tom mém testíku MRS jsou upravené nebo změněné, např. "špičkový interiér" (na francouze) není z mé hlavy >:-[] Stejně jako na začátku "v příplatkové výbavě jsem zaškrtával jako blázen" >:D Nebo poznámky k fotkám... Ale zrovna ty dvě citace větším písmem na druhé a třetí straně ano...

P.S.: Ještě jednou všem zdejším vše NEJ do nového roku! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.12.14  23:43

Jo a taky je tam test Golfu GTI Perf. a nebo Porsche 964 RS v růžové barvě, jehož foto je i na titulce.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.12.14  23:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Thomasino: Faster je pro mě „skoro jako Speed hlavně díky Kubovi“, takže snad pořídím. Ta citace vpravo nahoře mě pobavila, to se white vyřádí... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.12.14  22:29

« Re: Re: Re: HNY všem :)

Přeju všem i místním mediálním hvězdám vše nej do nového roku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.12.14  21:57

« Re: Re: HNY všem :)

Přidávám se a přeju všem zdejším, ať se jim rok 2015 vydaří podle představ. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.12.14  21:55

Thom: Porodní bolesti, no.... >:D Si teda ten Faster koupím už jenom kvůli tobě, ty mediální hvězdo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.12.14  20:23

« Re: HNY všem :)

Přidávám se k poterienkovi a přeji všem diskutujícím a jejich plecháčům krásný a vydařený NY 2015, jakož i snytvořivý a inspirativní MY. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.12.14  19:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

woody - tak to jsem vážně zvědavý, kdy ti to auto konečně dodají >:-[] Teda jestli někdy vůbec...

Mimochodem, už máte nový FASTER, který včera vyšel? Mimo testu Caymana GTS, nebo BMW M235i Racing, tam najdete i začátek dlouhodobého testu MRS ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 31.12.14  16:19

« HNY všem :)

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.14  10:18

« Re: Něco na zasmátí, anebo k zamyšlení?

WA: >:D takhle teda skončit nechci. To si radši objednám M3 :-!

WL: >:D pěkně napsaný >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.14  22:32

w-a
    Jistě, když do pekla tak na pořádných 230 performance koních a dsg k tomu, ať ta holota vidí, že na to máš... >:-[]

Taky mě to napadlo, jestli to není woody, který jde zoufale naproti kamionu z Wolfsburgu, protože už prostě nechce nic ponechat náhodě... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.12.14  22:10

« Re: Něco na zasmátí, anebo k zamyšlení?

Kysky: To není mrazem....tomu (nebo spíš té) prostě taky nedodali GTI a rozhodla se to trápení skončit. >:D ;-) Koncerne, koncerne, kolik lidí ještě musí zbytečně zemřít než se rozhodneš navýšit výrobu ? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.12.14  22:05

Cov: Už se stalo...ten zámek zpátečky je domluvenej a ještě něco pořešíme. ;-)
    wl: >:-[] Když do hrobu, tak stylově. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.12.14  20:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

woody
    No zas máš dobrou pozici vymoct si ještě nějakou tu slevu...třeba zamykání zpátečky gratis + výměna oleje třeba ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.12.14  20:42

« Něco na zasmátí, anebo k zamyšlení?

Něco málo z toho, co se na našich silnicích děje. Lidem už ten mráz asi leze na mozek.
    [odkaz]

jinak ještě gratuluji bedňákům ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…