Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
šmoula nešika 01.01.15 00:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.
Tak to letos načnu... (zbytek uživatelstva očividně střílí petardy a rachejtle - jedinej online). Myslím, že růžovou 964 RS testoval někdy loni (?) - zrovna v tomhle datování neCNC titulů mám bordel - Honza Č. pro Speed a byl hrozně nadšenej (pochopitelně). A teda musím uznat, že jak dávali fotku titulky nového Fasteru na Modrobílé Zlo, tak to vypadalo jak nějakej časák pro čtyřprocentní menšinu. >:-[] -
Thomasino 31.12.14 23:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.
To souhlas, pro mě je dlouhou dobu TOP trojka Speed, Faster a občas koupím EVO, když náhodou jednou za čas vyjde ;-) Hlavně se tam občas objeví anglické články, třeba od Chrise Harrise...
Jinak některé části textu v tom mém testíku MRS jsou upravené nebo změněné, např. "špičkový interiér" (na francouze) není z mé hlavy >:-[] Stejně jako na začátku "v příplatkové výbavě jsem zaškrtával jako blázen" >:D Nebo poznámky k fotkám... Ale zrovna ty dvě citace větším písmem na druhé a třetí straně ano...
P.S.: Ještě jednou všem zdejším vše NEJ do nového roku! :-) -
Thomasino 31.12.14 19:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.
woody - tak to jsem vážně zvědavý, kdy ti to auto konečně dodají >:-[] Teda jestli někdy vůbec...
Mimochodem, už máte nový FASTER, který včera vyšel? Mimo testu Caymana GTS, nebo BMW M235i Racing, tam najdete i začátek dlouhodobého testu MRS ;-)
[odkaz]
-
white label 30.12.14 22:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.
w-a
Jistě, když do pekla tak na pořádných 230 performance koních a dsg k tomu, ať ta holota vidí, že na to máš... >:-[]
Taky mě to napadlo, jestli to není woody, který jde zoufale naproti kamionu z Wolfsburgu, protože už prostě nechce nic ponechat náhodě... >:D

Faster jsem si asi třikrát koupil. Pěkné čtení... až na ty pravopisný hrubky.
Vše nejlepší, hodně štěstí a hlavně zdraví do roku 2015. :-)