Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 05.01.15 20:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi
Já takto při čekání na svoje GTI na podzim 2009 si musel také půjčit v rodině jiné auto, ale tehdy před 5 lety ještě s GTI zpoždění neměli, bylo to celé plánované a přišlo přibližně jak mělo >:-[]
Ale aspoň si ho bude Woody náležitě vážit! ;-) -
Ronault. 05.01.15 19:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi
Woody: Víš jak, je to přecejen mé poslání umět podat i tragické události... >:-[]
Třeba - podívejte, pane Vocásek, ušetříte za boty, nza ponožky, kalhoty, nikdy vás nebudou trápit bradavice na noze, plíseň mezi prsty i bez diety jste shodil 15 kilo! :yes: >:D
Vem to tak, máš u VW bezpečně uložené peníze, lepší investice než mít VW doma >:D
Thomasino: To se nám doma podařilo hned 2x. Děda prodal sousedovi Š105S, měl koupit od taťky našeho prvního Favorita, ale ten jej den před tím než jsme měli jet koupit Felicii, rozstřelil, tak nám soused na týden než seženeme nějaké auto Škodovku ještě vrátil >:D Nakonec jsme koupili místo feldy R19 a tedy byli jsme rádi.
A totéž se nám stalo při prodeji R19, stejda, co ji kupoval už své auto prodal a nám furt ne a ne přivést z NL nebo B nějakou pěknou Lagunu I, co jsme chtěli, nakonec jsme skončili v Laguně II.
-
Thomasino 05.01.15 19:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi
S takovou si ještě koupíš toho Swifta Sport nebo Clio R.S. >:-[] >:-[] Mezi tím začátkem března představí vylepšenou a ostřejší verzi Clia R.S. s manuálem, Recaro sedačkami a 220 koníky a budeš rád, že stále nemáš GTI >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
Edit: šmoula, máš recht, drobná chybka :-) -
woody-alien 05.01.15 19:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi
Ron: >:D Takovejhle pozitivní náhled na to nemám ani já. Já se jen uklidňuju tím, že super, takže mi zatím auto o rok omladili, a taky že počasí je stejně na howno a ať si zima klidně běží. Ale když jsi to tak hezky shrnul, tak nevím jestli by nebylo lepší ho vůbec nepřevzít. To jsou samá pozitiva a sociální jistoty. >:-[] :yes: -
Ronault. 05.01.15 19:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi
Thomasino: Nejen za gumy, ale i za benzín, za pojistku, auto tak neamortizuje, minimální riziko odcizení, živelné pohromy, závistivého poškrábaní souseda a bacha, mezitím než auto došlo, tak stouplo na ceně v ceníku!!!
Není nad to koupit Volkswagen, to je vždy dobrá investice, benefity již po zaplacení zálohy :yes: >:D -
-
woody-alien 05.01.15 17:55
« Re: Re: Tak mi
wl: Nj, kdybych tušil, jaký s tím dodáním budou obstrukce, tak bych si pro něj klidně těch pár kilometrů dojel. Pro tebe je to lán cesty, ale jeden místní známej jezdí pracovně do Braunschweigu, což je za rohem, dvakrát týdně. Teď už to musím nějak vydržet. A jinak to byl samozřejmě joke, nikdo mi nevolal. A jestli bylo GTI na tý lodi, tak se ani nedivím. >:D ;-) -
iudex 05.01.15 14:01
« Re: Tak mi
woody: To je jasné znamenie; tak vyraz pekne do Wolfsburgu, zabiješ dve muchy jednou ranou - okrem toho, že budeš mať konečne auto, s určitosťou vyhráš tohtomesačnú súťaž :-)
[odkaz]
[odkaz]
A nik to nemá do Vlkohradu bližšie, ako Ty (383 km, to je pre Teba malina, podobné už si absolvoval napr. pre jazdu s Cuprou). ;-) -
Thomasino 02.01.15 14:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.
Ono ten "rozměr" vašeho divokého východu by pro někoho taky mohl hrát roli, to je fakt >:-[]
Znám pár lidí, co si raději zaregistrovali drahé sportovní auto v ČR místo na SK...
Jinak souhlas, samozřejmě že potencionální kupec na M235i Racing je TROCHU jiný než na HotHatch či Caymana >:-[] Vím, že o něm uvažují kluci ze závodního týmu RTR Projects (za týden startují opět ve 24 hod DUBAI, letos je ta série již jako oficiální mistrovství světa ve vytrvalostních závodech), jako druhé k M3 E46 GTR, které nemá ty různé elektronické pomocníky. Chtějí výhledově jezdit VLN sérii a zajet si někdy 24 hod Nurburgringu, takže toto "hodné" závodnícké nářadí ma na mokru na NS velké výhody :-) -
Thomasino 02.01.15 14:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.
No dají se na okruh vzít samozřejmě oba, ale spíše jsem to myslel tak, že kdybych si toho krokouše pak časem koupil, už bych ho nechtěl na okruhu tak často ničit ;-)
(taky se mezitím třeba na okruzích už vyřádím a omrzí mě, to, ikdyž zatím mě to baví už pár let a čím dál tím více)
Jinak samozřejmě tvojí volbu a argumentaci naprosto chápu >:-[] -
Leg 02.01.15 14:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.
Thomasino: treba si aj uvedomiť, že tých 60 je bez dane. Na druhej strane fakt, že sa auto nedá postaviť na značky znamená, že sme oslobodení od dosť krutého registračného poplatku. Ale to zaujíma iba nás z divokého východu so silným a spravodlivým sociálnym zabezpečením. 8-s >:D
Podľa mňa sa cieľová skupina M235i Racing ani zďaleka neprekrýva s cieľovou skupinou akéhokoľvek hothatchu, Caymanu alebo iného dostupného športiaku. Toto auto si proste kúpi človek, ktorýto už s hobby závodením myslí pomerne vážne a je ochotný do toho liať dosť veľa peňazí (mnohokrát viac, ako si trebárz ty nasypal do Megana - zaujímalo by ma, koľko by mohla celkovo stáť účasť na 24h Nurburgringu na tomto aute) ale naopak má k dispozícii pomerne user friendly auto s dobrou podporou a na závoďák nenáročnou údržbou, takže nemusí zamestnávať zástup ľudí, čo skáču okolo neho a ani nemusí tráviť svoj drahocenný čas tým, že niečo opravuje pod autom.

Já bydlet tam kde ty, tak jsem v Déčku (nemyslím Děčín) imrvére. >:-[]