Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.01.15  11:00

« Re: Re:

K fototéme: včera som šiel okolo Wolfsthalu, tak mi napadla fotka v štýle: Wolf ako Wolf, alebo išiel do Vlčieho hradu, skončil vo Vlčom údolí. ;-) Malo to len jednu chybu, pre ktorú z fotky nič nebolo: nebol som Golfom, ale Mondeom. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.15  22:54

« Re:

Faster kupuji již dlouho, většinou super čtení. Poslední číslo taky super...
    IBALGIN = BOMBA !! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 06.01.15  22:40

« Re:

Pohlazení po duši to auto. One day, one day...

Asi si Faster předplatím. Poslední číslo právě s (nejen) 964 se četlo pěkně. Klobúk dolú.
  • 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 06.01.15  22:16

« :-)

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 06.01.15  22:14

« Re: Re: Re: Levná ropa-benzin a nafta

6,2 a 8,9 l celk. průměrná spotřeba u obou aut. Snad ceny nezvednou, až vyjedeme s garage queen na jaře. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 06.01.15  22:02

« Re: Re: Levná ropa-benzin a nafta

Já si stále držím krásných 8,5L s 60% městského provozu.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.15  21:44

« Re: Levná ropa-benzin a nafta

Jo, jo, to jenom dobře !! Takže šup, šup, hezky kupovat pořádný káry co baští aspoň 8-10 litrů na 100 :-) >:-[]
    Já se držím v průměru dokonce lehce nad deset, já jsem v pohodě >:D
  • 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 06.01.15  21:06

« Levná ropa-benzin a nafta

Pokud to někoho zajímá, zde je zajímavý článek...vypadá to že by cena mohla ještě klesat a nějakou dobu se udržet [odkaz]
    Týká se to trochu i politiky a ekonomiky tak snad to nevadí a není to jen o autech ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.15  21:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

Právě, že je to hrozné, když si člověk uvědomí, že to máš k té věži o dost blíž, než ke mně.
    Já bydlet tam kde ty, tak jsem v Déčku (nemyslím Děčín) imrvére. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.01.15  21:40

« Re: Re: Re: Re: Tak mi

wl: Víš, vědět všechno je sice dobrá věc, ale hrozně tím dráždíš svoje okolí. I když je to okolí cca 430 km daleko. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.15  21:30

« Re: Re: Re: Tak mi

w-a
    Jasně, kdo to mohl tušit, teda kromě mě samozřejmě... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.01.15  20:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

Já takto při čekání na svoje GTI na podzim 2009 si musel také půjčit v rodině jiné auto, ale tehdy před 5 lety ještě s GTI zpoždění neměli, bylo to celé plánované a přišlo přibližně jak mělo >:-[]
    Ale aspoň si ho bude Woody náležitě vážit! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.01.15  19:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

Woody: Víš jak, je to přecejen mé poslání umět podat i tragické události... >:-[]
    Třeba - podívejte, pane Vocásek, ušetříte za boty, nza ponožky, kalhoty, nikdy vás nebudou trápit bradavice na noze, plíseň mezi prsty i bez diety jste shodil 15 kilo! :yes: >:D
    Vem to tak, máš u VW bezpečně uložené peníze, lepší investice než mít VW doma >:D

Thomasino: To se nám doma podařilo hned 2x. Děda prodal sousedovi Š105S, měl koupit od taťky našeho prvního Favorita, ale ten jej den před tím než jsme měli jet koupit Felicii, rozstřelil, tak nám soused na týden než seženeme nějaké auto Škodovku ještě vrátil >:D Nakonec jsme koupili místo feldy R19 a tedy byli jsme rádi.
    A totéž se nám stalo při prodeji R19, stejda, co ji kupoval už své auto prodal a nám furt ne a ne přivést z NL nebo B nějakou pěknou Lagunu I, co jsme chtěli, nakonec jsme skončili v Laguně II.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.01.15  19:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

S takovou si ještě koupíš toho Swifta Sport nebo Clio R.S. >:-[] >:-[] Mezi tím začátkem března představí vylepšenou a ostřejší verzi Clia R.S. s manuálem, Recaro sedačkami a 220 koníky a budeš rád, že stále nemáš GTI >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]

Edit: šmoula, máš recht, drobná chybka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 05.01.15  19:19

Th: Tak Českou -R-epubliku budou hledat opravdu dlouho... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.01.15  19:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

Blbý je, pokud si na dobu, kdy má auto přijít, naplánuješ prodej stávajícího auta a najdeš kupce, a ve finále buď nemáš prodané auto, nebo nejezdíš >:-[] >:D
    Ale to není naštěstí Woodyho případ :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.01.15  19:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

Ron: >:D Takovejhle pozitivní náhled na to nemám ani já. Já se jen uklidňuju tím, že super, takže mi zatím auto o rok omladili, a taky že počasí je stejně na howno a ať si zima klidně běží. Ale když jsi to tak hezky shrnul, tak nevím jestli by nebylo lepší ho vůbec nepřevzít. To jsou samá pozitiva a sociální jistoty. >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.01.15  19:08

Thomasino: Nejen za gumy, ale i za benzín, za pojistku, auto tak neamortizuje, minimální riziko odcizení, živelné pohromy, závistivého poškrábaní souseda a bacha, mezitím než auto došlo, tak stouplo na ceně v ceníku!!!
    Není nad to koupit Volkswagen, to je vždy dobrá investice, benefity již po zaplacení zálohy :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.01.15  19:00

« Re: Re: Re: Re: Tak mi

GTI jezdí někde na kamionu a křižuje Evropu, Východní Evropu + Asii a nemohou najít, kde že je ta Česká Republika. Už zjistili, že Čečna to není >:-[]
    Snad to stihnou aspoň do konce března ;-) Woody, ber to pozitivně, ušetříš za zimní gumy!! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.01.15  18:57

« Re: Re: Re: Tak mi

Woody: když jsem tu zprávu o lodi viděl, hned jsem ti chtěl napsat, jestli tam náhodou nemáš to GTI, ale předběhl jsi mě >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…