Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 05.01.15 20:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi
Já takto při čekání na svoje GTI na podzim 2009 si musel také půjčit v rodině jiné auto, ale tehdy před 5 lety ještě s GTI zpoždění neměli, bylo to celé plánované a přišlo přibližně jak mělo >:-[]
Ale aspoň si ho bude Woody náležitě vážit! ;-) -
Ronault. 05.01.15 19:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi
Woody: Víš jak, je to přecejen mé poslání umět podat i tragické události... >:-[]
Třeba - podívejte, pane Vocásek, ušetříte za boty, nza ponožky, kalhoty, nikdy vás nebudou trápit bradavice na noze, plíseň mezi prsty i bez diety jste shodil 15 kilo! :yes: >:D
Vem to tak, máš u VW bezpečně uložené peníze, lepší investice než mít VW doma >:D
Thomasino: To se nám doma podařilo hned 2x. Děda prodal sousedovi Š105S, měl koupit od taťky našeho prvního Favorita, ale ten jej den před tím než jsme měli jet koupit Felicii, rozstřelil, tak nám soused na týden než seženeme nějaké auto Škodovku ještě vrátil >:D Nakonec jsme koupili místo feldy R19 a tedy byli jsme rádi.
A totéž se nám stalo při prodeji R19, stejda, co ji kupoval už své auto prodal a nám furt ne a ne přivést z NL nebo B nějakou pěknou Lagunu I, co jsme chtěli, nakonec jsme skončili v Laguně II.
-
Thomasino 05.01.15 19:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi
S takovou si ještě koupíš toho Swifta Sport nebo Clio R.S. >:-[] >:-[] Mezi tím začátkem března představí vylepšenou a ostřejší verzi Clia R.S. s manuálem, Recaro sedačkami a 220 koníky a budeš rád, že stále nemáš GTI >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
Edit: šmoula, máš recht, drobná chybka :-) -
woody-alien 05.01.15 19:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi
Ron: >:D Takovejhle pozitivní náhled na to nemám ani já. Já se jen uklidňuju tím, že super, takže mi zatím auto o rok omladili, a taky že počasí je stejně na howno a ať si zima klidně běží. Ale když jsi to tak hezky shrnul, tak nevím jestli by nebylo lepší ho vůbec nepřevzít. To jsou samá pozitiva a sociální jistoty. >:-[] :yes: -
Ronault. 05.01.15 19:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi
Thomasino: Nejen za gumy, ale i za benzín, za pojistku, auto tak neamortizuje, minimální riziko odcizení, živelné pohromy, závistivého poškrábaní souseda a bacha, mezitím než auto došlo, tak stouplo na ceně v ceníku!!!
Není nad to koupit Volkswagen, to je vždy dobrá investice, benefity již po zaplacení zálohy :yes: >:D -