Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
-
woody-alien 07.01.15 17:18
« Re: Re: Re: Re: Fasterbia
wl: Člověče, asi zatím nejlepší tady u nás v District of Columbia. ;-) Je to kavárna v relativně nedávno otevřeném OC Pivovar (postaveného docela vkusně kolem a v prostorách bývalého děčínského pivovaru) a už jsem tam byl, takže jsem tam vzal páju cíleně. On si teda dal latté do vysoké sklenice a já presso, servírka si ověřila, že opravdu chci espresso 25 ml a ne tradiční český "kotel" špinavé vody. >:-[] A musím říct, že bylo opravdu dobrý.
-
white label 07.01.15 15:55
« Re: Re: Re: Fasterbia
w-a
Myslíš Washington DC? Jaké tam mají kafe? >:-[]
Ať si v DE, nebo v DC, stejně všechny cesty končí v německé Číně alias DEČíně, což mi připomnělo českou popovou skupinu "Čínskélyže" alias Chinaski.
Všude je něco, třeba na Slovensku zase mají největší chov medvídků Pú na světě..., v Púchově, pochopitelně. Jo, už s tou vtipnou kaší brzdím... :*) >:D -
woody-alien 07.01.15 15:34
« Re: Re: Fasterbia
wl: Jistě, stejně jako moderní věk dělíme na před Kristem a po Kristu, bude se od nynějška o autech říkat před i20 a po i20. >:D
Byl jsem před chvílí v DC na kafi s webpajou a mluvili jsme o nějaký letní akci. Tak povídám - no to už možná budu mít Golfa. >:-[] 8-s -
Thomasino 07.01.15 14:12
« Re: Fasterbia
woody - souhlas s názorem na GTI, včetně chybějící ručky a především nevypinatelného ESP. Vidím to stejně. Je to skvělý univerzál, má výbornou image, slušnou kvalitu, dobře se prodává, dokonce tak dobře, že se na něj čeká třičtvrtě roku ;-)
MRS je posazené trochu jinam, sice okrajový segment trhu, jde mu o větší zábavu a vyhraněnost (i tvrdost), větší použitelnost na okruhu, celé na úkor univerzálnosti, ikdyž je stále díky své koncepci HH relativně univerzální >:-[]
K tomu mému článku - zrovna ta část věty nebo popisek "na francouze špičkový interiér" jsem nevymyslel a nenapsal já, popisky dodělal Kuba Rejlek z Fasteru, stejně jako změnil některé mé části textu. Např. ohledně GT86 a váhy - spojení "sliby-chyby" také není ode mě, já to měl trochu jinak, ale význam je stejný. Stejně jako začátek "v příplatkové výbavě jsem zaškrtával jako blázen" není můj styl :-( Ale už jsme domluveni, že další díl mi pošlou předem ještě ke schválení nebo komentáři :-) -
white label 07.01.15 12:56
« Re: Fasterbia
w-a
A nezapomeň si koupit i příští číslo, kde bude vložený PR "iLeták" o nové i20, to si teprve pošmákneš..., auta se totiž právě začala naprosto přelomově dělit na ty před novou i20 a po ní. A konkurence bledne, závistí, zelená a pod tíhou nezvratných argumentů nakonec musí přiznat, že je taaakhle malá... :*)
8-s >:D -
woody-alien 07.01.15 12:13
« Fasterbia
Thom: Jak jsem slíbil, tak jsem učinil. Než jsem stačil přeběhnout od Trafiky do auta, už jsem sice vypadal jak sněhulák, ale stálo to za to. ;-)
Nuže, ke GTI. Nevím proč by se mi mělo něco nelíbit na tom závěrečném souvětí. Tak to prostě je, VW se s GTI netlačí na hranu segmentu. Má výborně prodávaný produkt a osobně si myslím, že to jeho zákazníci ani nechtějí. Nedávno v nějakém holandském videotestu tvrdili, že 70% vyrobených GTI je s DSG. To myslím vypovídá za vše. GTI je především univerzál. Než však někdo začne s řečmi o nudě a obyčejném "přemotorovaném" Golfu, ať si ho vyzkouší. Nejspíš zjistí, že meze GTI jsou ještě pořád dost daleko před jeho řidičskými schopnostmi. Za sebe vidím menší "problémek" jenom ve dvou věcech a rozhodně mezi nimi nebude DSG. Trochu mi vadí, že nejdou úplně vypnout "elektro strážci" (třeba jako u Clia RS), i kdybych to měl využít třeba jednou do roka, a taky bych rád viděl možnost volby klasické ruční brzdy. Ostatně pokud vím, v Americe v GTI "ručka" je. Jinak ale prostě GTI není sporťák (to ovšem ani M-RS) a tak to beru. A pokud je GTI Perf. schopno držet se na čelních příčkách testů při srovnávačkách s teoreticky mnohem "sportovnějšími" modely, musím říct, že je to auto přesně pro mě. ;-)
Tedy bylo by....kdyby mi ho vůbec dodali. >:-[]
PS: Tvůj článeček dobrej (tedy ten "špičkový interiér" je trochu přes čáru ;-) ), ale vůbec nejvíc mě potěšil vložený PR časopis o nové Fabii. To jsem si pošmákl. >:D

To je normální, že všude vždy ukazují to NEJ a při tom je uváděná cena za méně vybavenější/slabší model >:-[] >:-[] Viz. inzeráty Seatu na Leona za 300 tisíc (nebo kolik) a na fotkách mají Cupru 280, ke všemu ve Photoshopu upravenou a vypadá nižší než ve skutečnosti ;-)