Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.01.15  10:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fasterbia

U kombíka by klidně stačila i 18-ti palcová kola a pokud by byl cenový rozdíl výraznější, tak klidně i jen 265 koní.
    To je normální, že všude vždy ukazují to NEJ a při tom je uváděná cena za méně vybavenější/slabší model >:-[] >:-[] Viz. inzeráty Seatu na Leona za 300 tisíc (nebo kolik) a na fotkách mají Cupru 280, ke všemu ve Photoshopu upravenou a vypadá nižší než ve skutečnosti ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.01.15  10:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fasterbia

Thom: Kombík neeee....kdybych chtěl kombajn, tak by mi bohatě stačil Megane GT220 a ještě by mi zbylo na ojetou MX-5. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 08.01.15  10:30

Thomasino
    To co je nafotkách je s příplatkovým Paket Performance Black (kola a větší brzdy + pneu Michelin) asi cca 60- 70 tisíc navíc a příplatkové boční prahy a černá křidelká na zadním okně ;-)

Zaklad bude vypadat asi takto...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.01.15  10:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Fasterbia

Woody - tak už je venku Leon Cupra kombi, tak nechceš si počkat dalšího půl roku na něj ?? ;-) :-)
    [odkaz]

Za mě nejpohlednější kombík ve třídě, dokonce se mě zdá vyváženější než 5-ti dvířko Cupra. Ikdyž nejvíce se mi samozřejmě líbí 3-dvířko.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.01.15  01:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fasterbia

video nového Porsche 911 GT3 RS na Ringu - ten zvuk je snad lepší než sex !! :yes: >:-[]

[odkaz]

:yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 07.01.15  19:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fasterbia

Nice... :-O :yes: To se nedivím, že chutnalo. >:D ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.01.15  19:07

wl: Jj, to je ono... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.01.15  17:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Fasterbia

w-a
    No, to abych se tam vydal na gastronomický průzkum, třeba někdy z jara, to už bys možná mohl mít i to GTI. >:-[] ;-)
    Je to Hajja caffé?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.01.15  17:18

« Re: Re: Re: Re: Fasterbia

wl: Člověče, asi zatím nejlepší tady u nás v District of Columbia. ;-) Je to kavárna v relativně nedávno otevřeném OC Pivovar (postaveného docela vkusně kolem a v prostorách bývalého děčínského pivovaru) a už jsem tam byl, takže jsem tam vzal páju cíleně. On si teda dal latté do vysoké sklenice a já presso, servírka si ověřila, že opravdu chci espresso 25 ml a ne tradiční český "kotel" špinavé vody. >:-[] A musím říct, že bylo opravdu dobrý.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.01.15  15:55

« Re: Re: Re: Fasterbia

w-a
    Myslíš Washington DC? Jaké tam mají kafe? >:-[]

Ať si v DE, nebo v DC, stejně všechny cesty končí v německé Číně alias DEČíně, což mi připomnělo českou popovou skupinu "Čínskélyže" alias Chinaski.
    Všude je něco, třeba na Slovensku zase mají největší chov medvídků Pú na světě..., v Púchově, pochopitelně. Jo, už s tou vtipnou kaší brzdím... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.01.15  15:42

« Re: Re: Skladovka

Woody
    A víš jak by si stoupnul v očích pravých petrolheadu ....je to zadokolka >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.01.15  15:34

« Re: Re: Fasterbia

wl: Jistě, stejně jako moderní věk dělíme na před Kristem a po Kristu, bude se od nynějška o autech říkat před i20 a po i20. >:D

Byl jsem před chvílí v DC na kafi s webpajou a mluvili jsme o nějaký letní akci. Tak povídám - no to už možná budu mít Golfa. >:-[] 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.01.15  15:25

« Re: Skladovka

Cov: >:D Jj, to už jsem viděl. Kultovní kára. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.01.15  14:57

« Re: Skladovka

Woody,
    mám dobrý typ na další skladovku ;-) :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.15  14:12

« Re: Fasterbia

woody - souhlas s názorem na GTI, včetně chybějící ručky a především nevypinatelného ESP. Vidím to stejně. Je to skvělý univerzál, má výbornou image, slušnou kvalitu, dobře se prodává, dokonce tak dobře, že se na něj čeká třičtvrtě roku ;-)
    MRS je posazené trochu jinam, sice okrajový segment trhu, jde mu o větší zábavu a vyhraněnost (i tvrdost), větší použitelnost na okruhu, celé na úkor univerzálnosti, ikdyž je stále díky své koncepci HH relativně univerzální >:-[]
    K tomu mému článku - zrovna ta část věty nebo popisek "na francouze špičkový interiér" jsem nevymyslel a nenapsal já, popisky dodělal Kuba Rejlek z Fasteru, stejně jako změnil některé mé části textu. Např. ohledně GT86 a váhy - spojení "sliby-chyby" také není ode mě, já to měl trochu jinak, ale význam je stejný. Stejně jako začátek "v příplatkové výbavě jsem zaškrtával jako blázen" není můj styl :-( Ale už jsme domluveni, že další díl mi pošlou předem ještě ke schválení nebo komentáři :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.01.15  12:56

« Re: Fasterbia

w-a
    A nezapomeň si koupit i příští číslo, kde bude vložený PR "iLeták" o nové i20, to si teprve pošmákneš..., auta se totiž právě začala naprosto přelomově dělit na ty před novou i20 a po ní. A konkurence bledne, závistí, zelená a pod tíhou nezvratných argumentů nakonec musí přiznat, že je taaakhle malá... :*)
    8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.01.15  12:13

« Fasterbia

Thom: Jak jsem slíbil, tak jsem učinil. Než jsem stačil přeběhnout od Trafiky do auta, už jsem sice vypadal jak sněhulák, ale stálo to za to. ;-)

Nuže, ke GTI. Nevím proč by se mi mělo něco nelíbit na tom závěrečném souvětí. Tak to prostě je, VW se s GTI netlačí na hranu segmentu. Má výborně prodávaný produkt a osobně si myslím, že to jeho zákazníci ani nechtějí. Nedávno v nějakém holandském videotestu tvrdili, že 70% vyrobených GTI je s DSG. To myslím vypovídá za vše. GTI je především univerzál. Než však někdo začne s řečmi o nudě a obyčejném "přemotorovaném" Golfu, ať si ho vyzkouší. Nejspíš zjistí, že meze GTI jsou ještě pořád dost daleko před jeho řidičskými schopnostmi. Za sebe vidím menší "problémek" jenom ve dvou věcech a rozhodně mezi nimi nebude DSG. Trochu mi vadí, že nejdou úplně vypnout "elektro strážci" (třeba jako u Clia RS), i kdybych to měl využít třeba jednou do roka, a taky bych rád viděl možnost volby klasické ruční brzdy. Ostatně pokud vím, v Americe v GTI "ručka" je. Jinak ale prostě GTI není sporťák (to ovšem ani M-RS) a tak to beru. A pokud je GTI Perf. schopno držet se na čelních příčkách testů při srovnávačkách s teoreticky mnohem "sportovnějšími" modely, musím říct, že je to auto přesně pro mě. ;-)

Tedy bylo by....kdyby mi ho vůbec dodali. >:-[]

PS: Tvůj článeček dobrej (tedy ten "špičkový interiér" je trochu přes čáru ;-) ), ale vůbec nejvíc mě potěšil vložený PR časopis o nové Fabii. To jsem si pošmákl. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.01.15  11:55

« Re: Re: Re: Re:

No vidíš, ja mám Gyór relatívne blízko (boli sme tam párkrát na nákupoch), ale zase nemám Suzuki. ;-) Ja mám do Saarlouis 1000 km a do Wolfsburgu takmer 800, tak neostáva nič iné, len s tou témou nejak vybabrať. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.01.15  11:55

« Re: Re: Re: Re:

.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.01.15  11:34

« Re: Re: Re:

iudex: Jeden Vlkohrad mám relativně blízko, druhej přímo u nosu [odkaz] ale momentálně potřebuju spíš do Transylvánie nebo aspoň do Uher. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…