Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 08.01.15 18:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fasterbia
wl: Zítra tam zavolám a asi mi nezbude nic jiného. Přece musej vědět, kde se jim toulá vyrobený auto. Začínám si připadat jak za bolševika, když se začal vyrábět Favorit a zájemci stanovali před fabrikou v Boleslavi a hlídali každej kus. >:D 8-s -
white label 08.01.15 17:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fasterbia
Th
GT3 RS na tři roky, tak to ne, že by ses nemusel vzdávat sexu, naopak..., on by ti to možná rád nějaký zazobaný německý důchodce upřesnil..., ale s tvými "heproblémy" ti to maximálně nedoporučuji... 8-s >:D ;-) -
Thomasino 08.01.15 17:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fasterbia
No jooo, tak jestli si panáček stěžoval, tak to se nemůže divit! :-)
To si ještě počkáš >:D
Cože?? Zálohu na auto 100 tisíc ?? Na GTI jsem dával 10 tisíc, na MRS tuším 20 tisíc. Více jim nedám, to si nezaslouží >:-[]
To se nediv, že nespěchají, nějaké peníze mají, mohou je točit a až ti po půl roce dojdou nervy a budeš to chtít vrátit, tak oberou o vysokou zálohu zase jinou naivku! >:-[] >:D -
Covenant 08.01.15 16:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fasterbia
Brandon Walsh
No nechci to zakřiknout...Woodymu taky slibovali 2-3 měsíce, ale budu volat na konci ledna..v prosinci jim to lítalo 5 týdnu do předu 5 týdnu do zadu..podle toho jak se Španěl vyspal >:D ....
Woody tys dával 100t ? ...tak to raději nechtěj vědět kolik já
-
woody-alien 08.01.15 16:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fasterbia
wl: V tom případě ta záloha byla "kapánek" (cca o 100t Kč) přehnaná.... ;-) Ale chápu, že už mi nikdo nevěří. Víte co, zítra tam volám, domluvíme si čas a uděláme konferenční hovor. Můžete klást prodejci otázky jako třeba v jaké velikosti to GTI bude, jak dobře jsou propracovaný detaily a podobně. >:D
PS: To GTI je nějaký začarovaný, bez stížnosti na Import se nedomůžeš předváděčky a zjevně ani dodání. -

Pokud by to bylo jak za bolševika, tak bílého už bys měl doma, ale na metalízu si ještě budeš muset pár let počkat... >:-[]