Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 21.04.23 15:42
« Re: Re: Re: Re: Farbičky
SpyderFred - je potřeba kupovat zelená EKO auta ;-) >:-[] :yes:
Ta kombinace je ale super, za mě TOP. Kdyby taková zelená byla v běžných barvách (za 65 tisíc CZK), tak jdu do ní taky. Sice ta moje růžovo-fialová Ruby Star Neo bude taky hodně jedinečná a neokoukaná, ale bude spousta lidí, co budou koukat na růžové auto skrze prsty >:D >:D -
-
pradeda777 15.04.23 10:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: manual: Supra vs M2
iu.....souhlas. Bohužel xDrive M140i s manuálem nebylo v nabídce. Jinak bych ji bral, to je jasné. Ale těch 400 koníků, které jsem si již vyzkoušel v RS3 mě láká a cena v PowerTech je velmi dobrá... ;-) Plus je tam možnost se vždy vrátit na originální výkon. Na druhé straně extra 60 koní není zase až tak moc. Horší to bude s krouťákem.... ;-) -
Thomasino 14.04.23 22:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: manual: Supra vs M2
400-500 koní na jedné nápravě, zvláště při váze kolem 1600-1700 kg (bez řidiče), není až takový problém, pokud je plynule dávkovatelný! >:-[] >:D Pak je s tím kopec zábavy !! [odkaz]
Jinak ta GT86 co tam taky jezdí je přeplňovaná ;-) -
iudex 14.04.23 22:14
« Re: Re: Re: Re: Re: manual: Supra vs M2
pradeda: motor to iste zvládne, o to pokoj. Ale poznáš môj názor, že pre kompakt s pohonom jednej nápravy je 340k akurát dosť, na viac by bolo už dobré mať v 1er xdrive. Ale viem, že s týmto názorom som menšina a speedfred povie, že aj 510k na zadokolku je v pohode. >:D
Mimochodom Alfa predstavila facelift Quadrifoglia, má 520k: [odkaz] -