Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.01.15  20:58

« Re: Dakar

Asi jsem diletant, co se týče echt sportovních vozů, ale co je tohle za auto:
    [odkaz] :-O narazil jsem na něj kousek za passo Falzarego, když jsem se tam tak projížděl přes google street view
  • 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.01.15  20:26

« Dakar

Sledujete někdo chat z Dakaru na titulce? ....překvapilo mě že se neukázal Aleš Loprais, když to slíbil.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.01.15  20:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aditiva

pS
    Tak to dopadá, když někdo nutně potřebuje sežrat Šalamounovo houno, ale dovolá se jen na infolinku Peugeotu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 12.01.15  19:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aditiva

My o koze (rallye) a oni o voze (Porsche).

Chris Harris & 997 GT3 od Tuthilla.
    [odkaz]
    Rallye Monte Carlo letos pojedou tři 911. Delecour, Tuthill a ještě jeden Francouz myslím. :-)

Woody:

Probíhají Tvé telefony s VW taky takhle?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.01.15  19:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aditiva

w-a
    Nech je tak..., aź ti dají (jako omluvu) GR za cenu GGTI, tak je ty srandičky přejdou a spadne jim brada až ke kotníkům... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Borek-B-

Borek B. 12.01.15  18:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aditiva

Nevěřím, že nevědí. V Renaultu mi byli schopní zjistit v každém okamžiku, kde auto je, a to to jsou Francouzi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.01.15  18:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aditiva

Borku, ještě ty začínej. ;-) A to jsem si stěžoval na centrálu Renaultu, že nejsou schopni potvrdit cenu. Ale aspoň zdá se vědí, kde mají svoje auta. >:D To už bych měl Clio v pohodě zajetý.
  • « 00 Reagovat !

foto Borek-B-

Borek B. 12.01.15  18:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aditiva

woody: dělá někde předváděčku :-) Pak ti to vyresetují na 8 km a bude tvoje :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 12.01.15  17:17

« Re: Aditiva

Jak uz tu bylo receno, aditiva prece nepomuzou benzinovemu autu v provozu v zime. Benzin neni nafta, aby "zamrzal" (=hlavni prinos aditiv do nafty v zime).
    Na studene starty a kratke presuny pomuze nezavisle topeni (i) pro motor, snizi opotrebeni motoru a nemusis kupovat i30 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.01.15  17:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aditiva

BW: Právě jsem čtvrt hodiny mluvil s prodejcem a skutečnost je ještě horší. V době, kdy si on-line objednáš ruličku toaletního papíru za bůra a pak na PC sleduješ její cestu z papíren až k tobě domů, v době všudypřítomných kamer, satelitů, v době, která nemá daleko do Orwellova 1984, tak v této době se prostě auto za cca třičtvrtě miliónu ZTRATILO a nikdo neví, kde je. >:D >:D >:D 8-s Já už fakt nemůžu.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.01.15  16:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Aditiva

to zas nie je také isté, woody nevie v ktorom show roome robí jeho gti predvádzačku, následne sa stočia kilometre na príjemných 9 a odovzdá štastnému majiteľovi >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.01.15  16:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Aditiva

Tom: no k hotheču by to chcelo nejaký rýchlejší autobus, napr. Ford Supervan: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.01.15  16:06

« Re: Re: Re: Re: Aditiva

Tady máš stylový autobus ke GTI >:-[]
    [odkaz]

Ale woody vlastně nemá podobné problémy jako iudex, nemusí řešit že jeho nové GTI v zimě trpí. Když to bereš pozitivně, tak jsi pozdním dodáním před jarem vlastně značně vylepšil jeho životnost, omladil ho o rok, ušetřil za servis, pojištění atd. Samá pozitiva a sociální jistoty ;-)

P.S.: No jo, mrdka na zimu, s vyhříváním sedaček, by se hodila asi kde komu :-( >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.01.15  16:02

« Re: Re: Re: Re: Aditiva

woody: Tys na to káp. ;-) Najlepšie sa problémom auta vyhneš tak, že ho rýchlo pošleš do sveta. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.01.15  15:54

« Re: Re: Re: Aditiva

Leg: Vidíš, to mě nenapadlo koupit si autobus. >:-[] Jinak já si to zas tak neberu, olej měním včas, žádný aditiva nedávám a když se mi zdá, že má některý z mých aut častěji režim krátkých jízd, příští delší jízdu jedu s ním, poplácám ho po kapotě a přátelsky s ním promluvím. ;-) A hlavně dbám na to, aby se auto u mě zbytečně dlouho nezdrželo. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 12.01.15  15:32

Alebo autobus. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.01.15  15:17

Chlapi, dejte už s těma i30kama pokoj... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.01.15  15:15

« Re: Re: Aditiva

súhlasím tu pomôže iba mrdka na zimu >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 12.01.15  15:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nostalgická BeSt1e

bully: to poznám, nové auto, nové možnosti, nová radosť. Tiež som po kúpe jednotky cítil potrebu predbehnúť všetkých, len tak z plezíru. Teraz už sa zaradím do konvoja a idem s davom.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 12.01.15  15:11

« Re: Aditiva

covenant: áno, kvalitný olej a možno nejaké aditíva, to je základ, bohužiaľ to iba zmierňuje negatívny účinok tohoto režimu na motor. Na skutočné vyriešenie problému treba hľadať radikálnejšie riešenia, napr. natiahnuť si cestu do práce na nejakých 30 km, alebo ako to riešia v Rusku: nevypínať motor. Samozrejme, najlepšie by bolo ultimátne riešenie: kúpa nejakej "mrdky" na zimu. >:D ;-)

Ja si ale myslím, že ten motor by to mal bez problémov dať. Nie je to síce ideálne a motor trpí, ale v takomto režime fungujú mnohé tisíce týchto motorov a už pri konštrukcii sa s tým počítalo. Pravda ale je, že nejaké aditívum ani preventívna oleja pred zimou určite neuškodí
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…