Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 13.01.15 14:58
« Re: Re: Re: Superšport od Fordu
iudex: Ale kdepak - stejně nekompromisní jsi byl ohledně automatu i v diskusi o Mazdě 6. Mě neoblbneš. ;-) Když se minulý týden u nás na severu stavil webpaja, tak jsem se trochu projel Jagem XF 3.0d V6 240HP a musím říct, že mi tam "nevadil" nejen automat, ale ani diesel, ani 19" kola a ani absence ručky. >:D Na nějaký větší akce nebylo počasí, ale i tak to byla roztomilá kočička a i v rámci docela benevolentního ESP si na sněhu pohazovala frivolně zadečkem. Možná, že bys některý názory přehodnotil, kdyby ti stála v garáži. ;-) -
iudex 13.01.15 14:33
« Re: Re: Superšport od Fordu
wa: v hatchbacku nižšej strednej, nie v superšporte so 600k. Ako si možno spomínaš, na pajovu 495k beštiu som tiež nehovoril, že by to chcelo manuál, bol som rád, že som bol rád. >:-[]
Každopádne dobrovoľne priznávam, že ma GT nadchlo a zamiloval som sa. :-) A vieš ako je to s tým image značky, hoci jazdím na priemernom konvenčnom liftbacku, trochu tej prestíže novej vlajkovej lode dopadne aj na nás dole. ;-) -
Bully_ 12.01.15 22:51
« Re: O zlatého bludišťáka
Ja to vim, ale ode me je to nefer, tak to nereknu >:D Jenom je na tehle Googlovske fotce prehnane zplostely, zas tak uplna placka to neni.
Jinak jde o 2. vuz tohoto jmena u tohoto vyrobce (1966-75, tohle je model od r.v. 2006-10). Takovy komfortnejsi braska modelu Elise a s pevnou strechou.
Edit- tady v L s pulmilionem obyvatel jich je udajne zaregistrovanych 8 (!). -
Ronault. 12.01.15 22:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Dakar
Tak to je na nic... je to světle modrá metalíza... >:D , je to placaté, logo to má podobné po přiblížení jako Lotus, nejvíce to připomína Exige, ale má to jiná přední světla, taková tím stylem jako Alfa 4c, tz.n plastem to vyplní tvar, který by byl hezčí, kdyby byl kompletně světlo... a taky úplně jiný nárazník... no nic, budu se muset naučit žít s tím, že jsem jej nepoznal.