Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.01.15  14:58

« Re: Re: Re: Superšport od Fordu

iudex: Ale kdepak - stejně nekompromisní jsi byl ohledně automatu i v diskusi o Mazdě 6. Mě neoblbneš. ;-) Když se minulý týden u nás na severu stavil webpaja, tak jsem se trochu projel Jagem XF 3.0d V6 240HP a musím říct, že mi tam "nevadil" nejen automat, ale ani diesel, ani 19" kola a ani absence ručky. >:D Na nějaký větší akce nebylo počasí, ale i tak to byla roztomilá kočička a i v rámci docela benevolentního ESP si na sněhu pohazovala frivolně zadečkem. Možná, že bys některý názory přehodnotil, kdyby ti stála v garáži. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.01.15  14:33

« Re: Re: Superšport od Fordu

wa: v hatchbacku nižšej strednej, nie v superšporte so 600k. Ako si možno spomínaš, na pajovu 495k beštiu som tiež nehovoril, že by to chcelo manuál, bol som rád, že som bol rád. >:-[]
    Každopádne dobrovoľne priznávam, že ma GT nadchlo a zamiloval som sa. :-) A vieš ako je to s tým image značky, hoci jazdím na priemernom konvenčnom liftbacku, trochu tej prestíže novej vlajkovej lode dopadne aj na nás dole. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.01.15  11:11

« Re: Superšport od Fordu

iudex: Moc se nerozněžnuj, stejně automaty principiálně odmítáš. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.01.15  08:56

« Superšport od Fordu

Keď už sa tu spomínajú športiaky od Lotusu, Ford dnes predstavil trošku vyššiu ligu: 600k superšport Ford GT: [odkaz]
    a tu je video: [odkaz] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 13.01.15  00:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O zlatého bludišťáka

Ron
    Chtěl bych ti věřit, ale nejde to. Zkus třeba nějakou fotku, pěkně s Favoritem, ať je to legitimní. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.01.15  00:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: O zlatého bludišťáka

Please SMILE: No tak samozřejmě, že zlatý bldišťák tě už očekává, jen si jej musíš vyzvednout ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 12.01.15  23:39

« Re: Re: Re: Re: Re: O zlatého bludišťáka

Ron
    Jak "jdu spát"? Napsal jsi "o zlatého bluďišťáka" a teď najednou, že můžeš jít v klidu spát. Tak buď jsi to měl pojmenovat "O spícího Ronaulta", "O zlatého spícího Ronaulta", nebo jsi jen šmejd. :-| :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.01.15  23:21

« Re: Re: Re: Re: Re: O zlatého bludišťáka

Tak jdu pozdě, tos tu nemohl dát ten printscreen zrovna? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.01.15  23:11

« Re: Re: Re: Re: O zlatého bludišťáka

Tak moc pěkné pánové, děkuji, můžu teď klidně usnout >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.01.15  23:05

« Re: Re: Re: O zlatého bludišťáka

Lepší fotka: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 12.01.15  22:58

« Re: Re: O zlatého bludišťáka

pleaseSMILE:
    :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 12.01.15  22:56

« Re: O zlatého bludišťáka

Lotus Europa.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 12.01.15  22:51

« Re: O zlatého bludišťáka

Ja to vim, ale ode me je to nefer, tak to nereknu >:D Jenom je na tehle Googlovske fotce prehnane zplostely, zas tak uplna placka to neni.
    Jinak jde o 2. vuz tohoto jmena u tohoto vyrobce (1966-75, tohle je model od r.v. 2006-10). Takovy komfortnejsi braska modelu Elise a s pevnou strechou.
    Edit- tady v L s pulmilionem obyvatel jich je udajne zaregistrovanych 8 (!).
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.01.15  22:37

« O zlatého bludišťáka

[odkaz]
    Tak co to tedy je za auto. Podle mě nějaký Lotus, ale který...? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.01.15  22:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Dakar

A nebo zkuste zadat souřadnice do google maps: 46.522316,12.002563 dát street view a když se budete posouvat pomalu severně, tak kolem vás projede...

PleaseSmile - dobře, asi to bude snažší. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.01.15  22:21

Tak to je na nic... je to světle modrá metalíza... >:D , je to placaté, logo to má podobné po přiblížení jako Lotus, nejvíce to připomína Exige, ale má to jiná přední světla, taková tím stylem jako Alfa 4c, tz.n plastem to vyplní tvar, který by byl hezčí, kdyby byl kompletně světlo... a taky úplně jiný nárazník... no nic, budu se muset naučit žít s tím, že jsem jej nepoznal.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 12.01.15  22:20

Ron

udělej printscreen, ať nám ulehčíš život... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.01.15  22:08

« Re: Re: Re: Re: Dakar

Ronault
    Jsem na tom jako WL ......Čumím do mapy jak Bulhar do mlátičky a žádné auto nevidím :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.01.15  22:01

« Re: Re: Re: Dakar

WL: Když kliknu na ten odkaz, , co jsem sem vložil, tak se mi zobrazí přímo záběr na to auto...
    To máš přece easy, když odbočíš z passo Falzarego vpravo na passo Valparola, tak asi do 1 km jízdy na něj narazíš >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.01.15  21:42

« Re: Re: Dakar

Ron
    To tam mám jako někde to neznámé auto hledat? >:-[]
    Tak sem dej nějakou fotku toho auta. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…