Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.15  22:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka

Taky cesta jak nikoho nepustit na zadní sedačky:
    [odkaz]
    >:-[] >:-[]
    Mimochodem o víkendu jsem řešil drobný problém, jak tchýni se širokým pozadím odvézt do nemocnice na pohotovost ;-) Samozřejmě že jsem řekl, že do Recar ji nepustím, protože by mi je mohla rozsednout a dozadu jsem jí soukat nechtěl, když jí bylo blbě od břicha a žaludku, takže jsem raději zavezl drahou polovičku k ní a objednal jim taxíka a dal jí pětikilo na toho taxíka >:-[] Lepší než dávat 40 litrů za nový Recara, nebo se ji snažit narvat dozadu. Takto to měla pohodlnější :-)

P.S.: Včera jsem viděl sedmiproudou dálnici, mazec!! Zdravím z Dubaje a okolí, teplota kolem 25-26 st., tak akorát, a voda ve vyhřívaném bazénu je fajn ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.01.15  22:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka

Ron: Nj, geniální nápady spočívaj v jednoduchosti. Stavím se zítra v Makru pro pořádnou roli. >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.01.15  22:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka

Woody: nebo ti ještě můžu doporučit postup skippera, ten své dvojčata před každou cestou balí do potravinové fólie... funguje to >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.01.15  22:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka

Ron: Tak tos mi připomněl Macháčka v Samotářích: "No jasně, budu o tom přemýšlet" >:D >:D

PS: Ještě zbývá cesta kufrem, Golf má bohužel průvlak na dlouhý předměty, tudy se dá na zadní sesle dostat. 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.01.15  22:18

« Re: Re: Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka

Tak to doporučuji spolujezdcovy dveře nechat zavařit , jistota je jistota >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.01.15  22:13

« Re: Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka

Cov: To abych to sladil s tou elektrickou ručkou...jak říkal Rejlek. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.01.15  22:08

« Re: Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka

Ron: Jj, třídvířko, a ty bys měl se svojí chorobnou péčí o interiér chápat proč. Tohle bude MOJE auto. Bordel ať si dělá rodinka v těch ostatních. Zabránit vzniku bordelu bohužel nejde, to jsem vzdal, tak jim musím zabránit vůbec do auta vstoupit. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 16.01.15  22:06

« Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka

A s DSG ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.01.15  21:54

« Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka

Počkat, woody má objednané třídvířko? :-O Dyť to mají na zimních, ty se přezují... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.01.15  21:41

« Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka

...a jiný počet dveří i jiná kola,,,
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.01.15  21:39

« Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka

Jé, woodyho GTI, jen má n sobě červenou folii a na krátko přehozený manuál >:-[] >:D
  • 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 16.01.15  15:54

« GTI P pod rukou Kuby Rejlka

[odkaz] :-) (ještě jsem na to teda nekoukal...)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.01.15  18:33

« Přihlašování zahájeno

Je 15.ledna a tímto zahajuji přihlašování do soutěže za Leden 2014. Téma je Moje auto a jeho rodiště. Přihlašovat své fotky můžete až do 25.ledna 2015 do 22.00 hod. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.01.15  06:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Superšport od Fordu

wl: Nj, já už to viděl. Jestli to šoupnou i na auto.cz, tak nastane slušná mela. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.01.15  06:44

« Re: Samolepka

Bully: >:D Po dlouhý době zase něco vtipnýho. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 14.01.15  00:44

« Samolepka

www.youtube.com/watch?v=jP9R_bIkeIU >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.01.15  23:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Superšport od Fordu

Rána pro Barika a příznivce Hjondééé:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.01.15  18:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Superšport od Fordu

iudex: Tonhle konkrétně nebylo webpajovo vlastní XF, byla to novota s pár kilometry na tacháči a sériovým výkonem. A osobně si myslím, že to automat ano/ne nesouvisí ani tak s výkonem samotným (ostatně v téhle kategorii jsou jistá minima výkonu,takže automat ti tam určitě neudělá z auta chcíplotinu), ale s charakterem auta. Prémiová pětimetrová limuzína s 6 válcovým dieselem není primárně určena na blbnutí v serpentýnách, tam se hraje na komfort, klid a pohodové přesuny jak v pokojíčku - a tam by tedy podle mého manuál byl patřičný asi tak jako bezdomovec v Ritzu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.01.15  17:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Superšport od Fordu

iudex
    Pokud bys chtěl striktně vázat samotný (jeden) výkonový parametr na typ použité převodovky, tak určitě bude vhodnější krouťák.
    Pokud zůstaneme u toho XF webpaji, pak by podle tvého pravidla byl vhodný automat až po načipování o + 60 koní. A podobné by to bylo u 30d, 3.0 TDI, 350 CDI..., což jsou motorizace k nimž manual jednoduše nedává smysl bez ohledu na max. výkon motoru.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.01.15  15:38

« Re: Re: Re: Re: Superšport od Fordu

Ale zase hovoríš o prémiovom sedane vyššej strednej s 300+ naftovými koňmi (webpaja to má čipnuté), tam sa automat vcelku hodí. Rovnako tak elektrická ručná pri zadnom pohone ničomu nevadí.
    A áno, rovnako ako principiálne odmietam automat v malom hotheči, tak ho odmietam aj v autách s "bežným" výkonom á la Mazda 6, pričom mazdí atmo štvorvalec rozhodne nie je nič, čo by Ti trhalo volant z ruky. Pre mňa je tá subjektívna hranica dôvodnosti automatu 300k, pod touto hranicou by som principiálne automat nechcel a nepriplácal zaň.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…