Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 16.01.15 23:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka
Jasněéééé, Do Dubaje je to co by kamenem dohodil a zbytek dojel v rychlým Renaultu >:-[] >:-[] Jel jsem Woodymu hledat GTI, ale zatím jsem viděl jen bílé :-O Ona tady je teda většina aut bílých nebo černých, vůbec tady nemají fantazii >:-[] -
Thomasino 16.01.15 22:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka
Taky cesta jak nikoho nepustit na zadní sedačky:
[odkaz]
>:-[] >:-[]
Mimochodem o víkendu jsem řešil drobný problém, jak tchýni se širokým pozadím odvézt do nemocnice na pohotovost ;-) Samozřejmě že jsem řekl, že do Recar ji nepustím, protože by mi je mohla rozsednout a dozadu jsem jí soukat nechtěl, když jí bylo blbě od břicha a žaludku, takže jsem raději zavezl drahou polovičku k ní a objednal jim taxíka a dal jí pětikilo na toho taxíka >:-[] Lepší než dávat 40 litrů za nový Recara, nebo se ji snažit narvat dozadu. Takto to měla pohodlnější :-)
P.S.: Včera jsem viděl sedmiproudou dálnici, mazec!! Zdravím z Dubaje a okolí, teplota kolem 25-26 st., tak akorát, a voda ve vyhřívaném bazénu je fajn ;-)
[odkaz]
-
woody-alien 16.01.15 22:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka
Ron: Tak tos mi připomněl Macháčka v Samotářích: "No jasně, budu o tom přemýšlet" >:D >:D
PS: Ještě zbývá cesta kufrem, Golf má bohužel průvlak na dlouhý předměty, tudy se dá na zadní sesle dostat. 8-s >:D -
woody-alien 16.01.15 22:08
« Re: Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka
Ron: Jj, třídvířko, a ty bys měl se svojí chorobnou péčí o interiér chápat proč. Tohle bude MOJE auto. Bordel ať si dělá rodinka v těch ostatních. Zabránit vzniku bordelu bohužel nejde, to jsem vzdal, tak jim musím zabránit vůbec do auta vstoupit. >:-[]

Máš štěstí, zrovna jsem totiž letěl kolem:
[odkaz]