Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 25.04.23 20:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky
iu....sorry, ale já nevěděl, že už také hledáš univerzála.... ;-) >:D >:-[] Já měl zato, že chceš udělat radost sobě a né rodině. Na co další praktičnost, když už jednu máš? >:-[]
Tož potom už jen ta 2er, ale to bude znamenat bye bye manuál...... ;-\ Ještě by sis mohl koupit moji M140i, ale já si ji cením hóóódně VYSOKO......... ;-) >:D >:-[] -
iudex 25.04.23 15:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky
CtR je plnohodnotný hotheč, ten by spĺňal všetky moje požiadavky (zábava+praktickosť), to je úplne iná liga ako malé, nepraktické (fakticky dvojmiestne) kupé. Ale okrem toho, že je vypredaný, tak je šialene drahý (na rozdiel od tej Toyoty, kde cena je práve super). Takže obe autá sú mimo hry.
Ale ja tu o praktickosti a Tom s Fredom idú obaja do maximálne nepraktických dvojmiestnych kupé/roadsterov. A ešte aj prudko farebných. >:D -
iudex 25.04.23 14:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky
To bude skôr pre woodyho. Hoci som sa nechal strhnúť všeobecným nadšením z Toyobaru, pri reálnom pohľade také auto vlastne nechcem. Pre mňa je to príliš nepraktické malé autíčko; ak by som zvažoval kupé, tak 2er, ktoré je o level praktickejšie (použiteľné zadné sedadlá aj kufor), plus možnosť xdrive. Ale mojím ideálom zostáva auto so zadnými dverami (sedan, hatch, lift). [odkaz]
-
-
iudex 23.04.23 21:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky
pradeda: tá červená nie je zlá. Na 1er by som ale skôr dal tmavšiu farbu, nech sa schová tá veľká predná maska, napr. Isle of Man green: [odkaz] alebo Angelesey green: [odkaz]
Každopádne M135i ma neláka, ten dizajn je proste nevydarený, plus dať 50t a viac za štvorvalec v kompakte nie som ochotný. To už za tie prachy radšej poloprémiu, ale s päťvalcom: [odkaz] Prípadne ak už štvorvalec, tak za podstatne nižšiu cenu: [odkaz] -
Thomasino 21.04.23 15:42
« Re: Re: Re: Re: Farbičky
SpyderFred - je potřeba kupovat zelená EKO auta ;-) >:-[] :yes:
Ta kombinace je ale super, za mě TOP. Kdyby taková zelená byla v běžných barvách (za 65 tisíc CZK), tak jdu do ní taky. Sice ta moje růžovo-fialová Ruby Star Neo bude taky hodně jedinečná a neokoukaná, ale bude spousta lidí, co budou koukat na růžové auto skrze prsty >:D >:D -

Inak už som to tu spomínal, ale nejak sa v Trnave rozmnožili Formentory a to auto sa mi začína celkom páčiť, osobitne s tým päťvalcom, R5ku by som bral rovnako rád, ako R6ku. Keby sa na Slovensku dalo kúpiť za tú cenu ako v Reichu, tak som v pokušení: [odkaz]
Inak Thomasino mi práve narušil moju teóriu, ako budú autá v tomto roku zlacňovať, u Porsche to zjavne je naopak. 8-s