Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.01.15  23:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

w-a
    Tak to bude pecka, okřídlený turbo Dokker! >:D

U Edition 40 se dá očekávat základ ala performance s interiérem ve stylu verze kombinace kára s alcantarou/kůží, výkon navýšený na symbolických 240 PS a nějaký specifičtější design kol.
    Jestli bude časem (pro GGTI vůbec) i ta slibovaná karbonová střecha, těžko říct, ale vzhledem k tomu, jak dobře sis nakonec vybral odstín laku, tak karbonovou střechu už máš vlastně i dnes. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.01.15  22:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

wl: Jsem zvědav, v čem bude Edition 40 speciální. Nicméně už dopředu říkám, že hitem roku 2015 bude představení Dacie Dokker Edition 03. V souvislosti s tím plánuju nahodit sportovnější přední nárazník z téhle edice, Dokker dostane tvrdší pružiny, půjde k zemi o 1,25 cm a místo šoupaček budou Lambo doors. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.01.15  22:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

Th
    Představení GTI edition 40 čekám už letos, nejpozději v září ve Frankfurtu, kdy/kde bude 40. výročí představení prvního Golfu GTI vůbec.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.01.15  22:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

Já už gratulace pal přes SZ, tak jako u každého auta přeji statisíce kilometrů bez nehod :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 17.01.15  21:32

pS: Myslím, že Mácháč je úžasný nápad! :-) :yes: Mimo toho, že je to turisticky exponovaný rybník disponující fotogenickým výhledem na Bezděz, lze odtud jet směr Mělník legendárními táhlými zatáčkami, na Litoměřice členitými okreskami plnými horizontů a tak trochu italskou krajinou nebo do trochu jiných nadmořských výšek v případě Ještědu prostřednictvím parádních pomalých vraceček. :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.01.15  21:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

Bílá je už fakt dost nuda, už těch bílých aut je moc :-( To souhlas.
    Ta CSG je pěkná, když je čistá tak je fakt super. Zvláště když u GTI taky chybí nějaká pořádná výrazná barva typická pro GTI :'-( :'-(

Woody - hezky opatrně to zajeď, za dva roky si to od tebe koupím ;-)

P.S: Ikdyž příští rok přijde Edition 4O...
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 17.01.15  21:18

« Re: GTI pod rukou Kuby V.

VWelká gratulace, woody! Uff, konečně... >:D :-)

Akorát jsem tedy doufal, že nebudeš takovej opičák a zvolíš bílou, resp. jinou než „iudexovu“ barvu. Njn, ten Chris Harris... >:-[]

Tak tedy mnoho radostných kilometrů, bezstarostnou údržbu a málo trestných bodů. :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.01.15  21:17

« Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

Thomasino: No já fakt ne, já hlavně zkoumal, jestli to auto není přelud. >:-[] A díky.

pleaseSMILE: Už nic významnýho, paket Sport GTI je vnější, viditelná záležitost (kola, xenony, zatmavený skla, sklopný zrcátka, LED mlhovky) a dovnitř už jenom parkpilot a volbu profilu jízdy. DCC jsem usoudil že není potřeba, GTI to na 18" zvládá dobře, na navi a soundsystémy mě neužije a co se týká Alcantary, viděl jsem to v reálu a moc mě to nepřesvědčilo, abych ještě šponoval rozpočet.

S barvou to bylo tak, že ještě když jsem jel na objednávku, byli jsme domluvení s manželkou na bílé uni. Když jsem pak na salóně viděl tu bílou smršť (tam snad byly tak dvě auta v jiný barvě) a prodejce přijel s GTD v tý karbonově šedý, objednal jsem tu. Počítal jsem s tím, že kdyby doma bylo "dusno" ;-) , ještě se to dá změnit. Jenže než jsme dokončili papíry, měl jsem telefon od manželky, že si to rozmyslela a raději tu šedou. "Samozřejmě, jak si přeješ, já to změním." Takže jsem byl ještě za dobráka. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.01.15  21:10

a příspěvek 18.000 je můj !! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.01.15  20:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka

Jinak jsme opravdu kousek pod Ras-Al-Khaimah, asi 10-15 km na jih, takový umělý ostrov ve tvaru malého tiskacího "r" kde se na konci udělala malá kaňka a nad ním je nalepený kolečko (asi se rozpil inkoust místo háčku) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.01.15  20:59

« Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

Teda nejsem chodící, nebo sedící, encyklopedie ala White Label, ale červeného GTI jsem si teda všiml hned ;-)
    Jinak GRATULACE k autu! :yes: Už jsem neveřil, že to do března stihnou. Tak ať slouží jak má :-)
    S těmi třemi versus pěti dveřmi a prodejcem je to dobrá story! Ale nic si z toho nedělej, že ti zapoměli dát dvoje dveře, mě zase prodejce nezaškrtnul elektr.sklápění zrcátek :-) Ale jsem rád, nepoužívám to a dobrý 2-3 kila dole..

WL - pořádný okruh je také v Dubaji, jezdí se tam F1 a 24 hod Dubai, ale o kousek níže v Abu Dhabí je asi honosnější. Díky tomu hotelu a osvětlení. Zítra jedeme v poledne na výlet do Dubaje, tak jsem zvědavý na ty auta co tam jezdí >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 17.01.15  19:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

Gratuluji k novému vozu. Porod je konečně za Tebou, bezproblémové a šťastné kilometry (doufám) před Tebou. :-) :yes:

Taky jsem si myslel, že jsi šel do bílé barvy. iudex má tu samou? A co máš za specifikaci, kromě zmíněného Perf paketu a DSG? Alcantara, DCC?

P.S.: Pokud budou hot-hatche od VW AG na auto.cz přibývat takovým tempem jako dosud, budete moci v ČR udělat tuzemskou odnož GTI-Treffen Wörthersee... Mácháč?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.01.15  19:01

« Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

Leg: Já to asi ani nebudu komentovat. >:D Objednávku tam snad někde maj, mohli se podívat, když už si to za toho půl roku dohadování nezapamatovali. ;-) No, dneska jsem mluvil s jeho kolegou, takovej mladej týpek. A ten říkal, že dostali informaci, že Golf v 3.dvířku v Česku končí (zřejmě s vyjímkou GTI a R), a proto když viděli, že z náklaďáku skládaj Golfa a má jen tři dveře, tak by se v nich krve nedořezal. >:-[]

Ale white label jim věří, že by to případně přes víkend kluci na dílně nějak zbouchali. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 17.01.15  18:34

Woody: >:D vzhľadom na to, čo si s tebou už predajca užil by som povedal, že to asi bol jeden z najťažších telefonátov jeho kariéry. A ten balvan musel byť obrovský, aj keď je zvláštne ako je možné že si nie sú istý čo si vlastne objednal. Majú tam evidentne pekný bordel, to keby videli borci z nemeckej centrály... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.01.15  16:28

blahozelam typickej českej tuzer >:D :yes: normálne si mi zlepšil sobotný večer a môžem ísť oslavovať, samozrejme na kamarátove narodeniny pripíjať nebudem ;-)
  • « 20 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.01.15  14:43

« Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

Leg: >:D Jo, tak nějak. Bližší podrobnosti má chodící encyklopedie VW Group a některých dalších (podružných) značek zvaná white label. Já, coby typickej českej tuzer, jsem si toho ani nevšiml. >:-[]

Ale mohu přihodit veselou příhodu z natáčení. Včera kolem půl devátý mi volal prodejce, že GTI dorazí téhož dne a že se ozve až tam fyzicky opravdu bude. Volam kolem 16.00.

V telefonu jsem slyšel jenom nějaký zamumlání, tak říkám:

"Cože ?"
    "hmmmmmmmm, slžlivvamtauto"
    "Prosím ?"
    "No, složili vám to auto."
    "No tak to je výborný."
    "No jo, ale poslyšte, chtěl jsem se zeptat".....mlčení a pak potichu "Objednával jste pětidvířko nebo třídvířko ?"
    Ve mě hrklo, už jsem viděl anabázi s reklamací, půl roku sem, půl roku tam, dodání červen 2018. >:D
    "No" opatrně "přece třídvířko"
    Na druhým konci nějaká rána a pak už velice hlasitě.
    "No to jsem rád, už jsem myslel, že to spletli." >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.01.15  14:38

Leg
    Bingo! :yes:
    Aktuálně (zřejmě od modelového roku 2015) je dalším rozlišovacím znakem verze Performance červené logo (vpředu i vzadu) se stříbrným lemováním, zatímco běžná verze GTI zůstala u původně společného celostříbrného/celochromovaného loga. ;-)
    Viděl jsem to už i naživo a vypadá to dobře. Samozřejmě, že ne ke každému odstínu laku, ale k zrovna k CSG to sedí.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 17.01.15  14:30

Sakra a já už se tak těšil, že vyhraju prvního bludišťáka >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 17.01.15  14:27

« Re: Už je to Gonečně TadI...

Wl máš na mysli nápisy GTI v červenej? Možno to je dôvod, prečo sa dodávka GTI tak omeškala... Niekde sa potopila loď s nápismi a dodávka náhradných meškala. Po mnohých prudičských telefonátoch istého zákazníka z čr sa vo Wolfsburgu rozhodli improvizovať, v čínskom tuningshope nakúpili nápisy čo sa najviac podobali na origoš (bohužiaľ mali len v červenej, lebo čím viac červená, tým viac GTI) a dúfali, že si to zákazník nevšimne. Ale to sa prerátali... >:D

Samozrejme, woodymu gratulujem ku krásnemu povozu, ale pamätaj, že v tomto prípade platí viac než hocikedy inokedy: nekrič hop kým nepreskočíš a len to čo je doma sa ráta >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.01.15  14:23

Ne, v obou případech jde o Austiny 18".
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…