Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 17.01.15 22:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...
wl: Jsem zvědav, v čem bude Edition 40 speciální. Nicméně už dopředu říkám, že hitem roku 2015 bude představení Dacie Dokker Edition 03. V souvislosti s tím plánuju nahodit sportovnější přední nárazník z téhle edice, Dokker dostane tvrdší pružiny, půjde k zemi o 1,25 cm a místo šoupaček budou Lambo doors. >:-[] -
šmoula nešika 17.01.15 21:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...
pS: Myslím, že Mácháč je úžasný nápad! :-) :yes: Mimo toho, že je to turisticky exponovaný rybník disponující fotogenickým výhledem na Bezděz, lze odtud jet směr Mělník legendárními táhlými zatáčkami, na Litoměřice členitými okreskami plnými horizontů a tak trochu italskou krajinou nebo do trochu jiných nadmořských výšek v případě Ještědu prostřednictvím parádních pomalých vraceček. :yes: :yes: :yes: -
Thomasino 17.01.15 21:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...
Bílá je už fakt dost nuda, už těch bílých aut je moc :-( To souhlas.
Ta CSG je pěkná, když je čistá tak je fakt super. Zvláště když u GTI taky chybí nějaká pořádná výrazná barva typická pro GTI :'-( :'-(
Woody - hezky opatrně to zajeď, za dva roky si to od tebe koupím ;-)
P.S: Ikdyž příští rok přijde Edition 4O... -
šmoula nešika 17.01.15 21:18
« Re: GTI pod rukou Kuby V.
VWelká gratulace, woody! Uff, konečně... >:D :-)
Akorát jsem tedy doufal, že nebudeš takovej opičák a zvolíš bílou, resp. jinou než „iudexovu“ barvu. Njn, ten Chris Harris... >:-[]
Tak tedy mnoho radostných kilometrů, bezstarostnou údržbu a málo trestných bodů. :yes: ;-) -
woody-alien 17.01.15 21:17
« Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...
Thomasino: No já fakt ne, já hlavně zkoumal, jestli to auto není přelud. >:-[] A díky.
pleaseSMILE: Už nic významnýho, paket Sport GTI je vnější, viditelná záležitost (kola, xenony, zatmavený skla, sklopný zrcátka, LED mlhovky) a dovnitř už jenom parkpilot a volbu profilu jízdy. DCC jsem usoudil že není potřeba, GTI to na 18" zvládá dobře, na navi a soundsystémy mě neužije a co se týká Alcantary, viděl jsem to v reálu a moc mě to nepřesvědčilo, abych ještě šponoval rozpočet.
S barvou to bylo tak, že ještě když jsem jel na objednávku, byli jsme domluvení s manželkou na bílé uni. Když jsem pak na salóně viděl tu bílou smršť (tam snad byly tak dvě auta v jiný barvě) a prodejce přijel s GTD v tý karbonově šedý, objednal jsem tu. Počítal jsem s tím, že kdyby doma bylo "dusno" ;-) , ještě se to dá změnit. Jenže než jsme dokončili papíry, měl jsem telefon od manželky, že si to rozmyslela a raději tu šedou. "Samozřejmě, jak si přeješ, já to změním." Takže jsem byl ještě za dobráka. :-) -
Thomasino 17.01.15 20:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI P pod rukou Kuby Rejlka
Jinak jsme opravdu kousek pod Ras-Al-Khaimah, asi 10-15 km na jih, takový umělý ostrov ve tvaru malého tiskacího "r" kde se na konci udělala malá kaňka a nad ním je nalepený kolečko (asi se rozpil inkoust místo háčku) >:-[] -
Thomasino 17.01.15 20:59
« Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...
Teda nejsem chodící, nebo sedící, encyklopedie ala White Label, ale červeného GTI jsem si teda všiml hned ;-)
Jinak GRATULACE k autu! :yes: Už jsem neveřil, že to do března stihnou. Tak ať slouží jak má :-)
S těmi třemi versus pěti dveřmi a prodejcem je to dobrá story! Ale nic si z toho nedělej, že ti zapoměli dát dvoje dveře, mě zase prodejce nezaškrtnul elektr.sklápění zrcátek :-) Ale jsem rád, nepoužívám to a dobrý 2-3 kila dole..
WL - pořádný okruh je také v Dubaji, jezdí se tam F1 a 24 hod Dubai, ale o kousek níže v Abu Dhabí je asi honosnější. Díky tomu hotelu a osvětlení. Zítra jedeme v poledne na výlet do Dubaje, tak jsem zvědavý na ty auta co tam jezdí >:-[] -
boost. 17.01.15 19:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...
Gratuluji k novému vozu. Porod je konečně za Tebou, bezproblémové a šťastné kilometry (doufám) před Tebou. :-) :yes:
Taky jsem si myslel, že jsi šel do bílé barvy. iudex má tu samou? A co máš za specifikaci, kromě zmíněného Perf paketu a DSG? Alcantara, DCC?
P.S.: Pokud budou hot-hatche od VW AG na auto.cz přibývat takovým tempem jako dosud, budete moci v ČR udělat tuzemskou odnož GTI-Treffen Wörthersee... Mácháč? -
woody-alien 17.01.15 19:01
« Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...
Leg: Já to asi ani nebudu komentovat. >:D Objednávku tam snad někde maj, mohli se podívat, když už si to za toho půl roku dohadování nezapamatovali. ;-) No, dneska jsem mluvil s jeho kolegou, takovej mladej týpek. A ten říkal, že dostali informaci, že Golf v 3.dvířku v Česku končí (zřejmě s vyjímkou GTI a R), a proto když viděli, že z náklaďáku skládaj Golfa a má jen tři dveře, tak by se v nich krve nedořezal. >:-[]
Ale white label jim věří, že by to případně přes víkend kluci na dílně nějak zbouchali. >:D -
Leg 17.01.15 18:34
« Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...
Woody: >:D vzhľadom na to, čo si s tebou už predajca užil by som povedal, že to asi bol jeden z najťažších telefonátov jeho kariéry. A ten balvan musel byť obrovský, aj keď je zvláštne ako je možné že si nie sú istý čo si vlastne objednal. Majú tam evidentne pekný bordel, to keby videli borci z nemeckej centrály... >:-[] -
woody-alien 17.01.15 14:43
« Re: Re: Už je to Gonečně TadI...
Leg: >:D Jo, tak nějak. Bližší podrobnosti má chodící encyklopedie VW Group a některých dalších (podružných) značek zvaná white label. Já, coby typickej českej tuzer, jsem si toho ani nevšiml. >:-[]
Ale mohu přihodit veselou příhodu z natáčení. Včera kolem půl devátý mi volal prodejce, že GTI dorazí téhož dne a že se ozve až tam fyzicky opravdu bude. Volam kolem 16.00.
V telefonu jsem slyšel jenom nějaký zamumlání, tak říkám:
"Cože ?"
"hmmmmmmmm, slžlivvamtauto"
"Prosím ?"
"No, složili vám to auto."
"No tak to je výborný."
"No jo, ale poslyšte, chtěl jsem se zeptat".....mlčení a pak potichu "Objednával jste pětidvířko nebo třídvířko ?"
Ve mě hrklo, už jsem viděl anabázi s reklamací, půl roku sem, půl roku tam, dodání červen 2018. >:D
"No" opatrně "přece třídvířko"
Na druhým konci nějaká rána a pak už velice hlasitě.
"No to jsem rád, už jsem myslel, že to spletli." >:-[] -
white label 17.01.15 14:38
« Re: Re: Už je to Gonečně TadI...
Leg
Bingo! :yes:
Aktuálně (zřejmě od modelového roku 2015) je dalším rozlišovacím znakem verze Performance červené logo (vpředu i vzadu) se stříbrným lemováním, zatímco běžná verze GTI zůstala u původně společného celostříbrného/celochromovaného loga. ;-)
Viděl jsem to už i naživo a vypadá to dobře. Samozřejmě, že ne ke každému odstínu laku, ale k zrovna k CSG to sedí. -
Leg 17.01.15 14:27
« Re: Už je to Gonečně TadI...
Wl máš na mysli nápisy GTI v červenej? Možno to je dôvod, prečo sa dodávka GTI tak omeškala... Niekde sa potopila loď s nápismi a dodávka náhradných meškala. Po mnohých prudičských telefonátoch istého zákazníka z čr sa vo Wolfsburgu rozhodli improvizovať, v čínskom tuningshope nakúpili nápisy čo sa najviac podobali na origoš (bohužiaľ mali len v červenej, lebo čím viac červená, tým viac GTI) a dúfali, že si to zákazník nevšimne. Ale to sa prerátali... >:D
Samozrejme, woodymu gratulujem ku krásnemu povozu, ale pamätaj, že v tomto prípade platí viac než hocikedy inokedy: nekrič hop kým nepreskočíš a len to čo je doma sa ráta >:-[]

Tak to bude pecka, okřídlený turbo Dokker! >:D
U Edition 40 se dá očekávat základ ala performance s interiérem ve stylu verze kombinace kára s alcantarou/kůží, výkon navýšený na symbolických 240 PS a nějaký specifičtější design kol.
Jestli bude časem (pro GGTI vůbec) i ta slibovaná karbonová střecha, těžko říct, ale vzhledem k tomu, jak dobře sis nakonec vybral odstín laku, tak karbonovou střechu už máš vlastně i dnes. >:-[] ;-)