Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 19.01.15 09:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.
Wl - nevidel by som za tým závisť. Je to len normálny postoj, keď sa niekto diví, ako tomu môžeš venovať toľko času, ktorý by si inak mohol investovať do oveľa bohumilejšej činnosti, ako napríklad ležanie pred televíziou, sedenie v krčme alebo státie v rade na dávky. >:-[] -
white label 18.01.15 11:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.
w-a
Podezřelá taky, ale nebezpečnější může být, pokud tu údajnou "dokonalost" (myslím teď obecně v různých jednotlivostech) začne někdo přímo konfrontovat s vlastní "nedokonalostí".
Pak jsou dvě možnosti, z nichž ta lepší je postoj ve smyslu, je lepší být nedokonalý a normální, než dokonalý "blázen". A ta mnohem horší je jakákoli forma závisti (na základě podobné konfrontace), čím extrémnější, tím hůř pro všechny. -
white label 18.01.15 10:56
« Re: Re: Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.
w-a
Zase je to tady s tím listem v podběhu? Tak když jinak nedáte...
Funguje to na principu jednoho červivého jablka v každé bedně s kvalitními BIO jablky, aby bylo jasné, že nebyly chemicky ošetřeny.
Někdo přijde ke mně do garáže s tradiční "blblou" otázkou: "A jezdí ta auta vůbec někdy?"
Pak stačí najít v podběhu ještě neuschlý! list (ideálně, když ho aktivně objeví dotyčný sám) a je po problému s případným dokazováním. :-O :*) >:D -
woody-alien 18.01.15 10:13
« Re: Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.
Kysky: To tě zklamu. Od white labela nedostaneš v tomhle ohledu relevantní údaje. Jeho auto vypadá i po létech líp než nové v showroomu. A to včetně interiéru. Je pravda, že jednou jsem mu našel v podběhu list ze stromu, ale podezřívám ho, že to tam nastražil schválně, aby nám udělal radost. >:D ;-) -
iudex 18.01.15 09:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...
Človek sem chvíľu nepozrie a hneď zmešká udalosť roka - príchod Godota (aka woodyho GTI). >:D Každopádne veľmi pekné auto vrátane farby, woody, máš vkus, to sa musí nechať. :-)
Ad červený nápis GTI - aspoň sa budú dať naše autá vo fotosúťaži odlíšiť, ak budú fotené priamo spredu.
Thom: tak Ty si vyhrievaš kosti v Dubaji? Tak potom ja zbytočne pozerám pod svahom v Semmeringu, či tam medzi desiatkami brnenských značiek neuvidím MRS. ;-) -
white label 18.01.15 01:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...
pS
Osobně by jsem si tu alcantaru vzal (celokůži naopak ne), protože je příjemná právě na místech jako je opěrka hlavy, nebo bočnice sedáků/opěradel, ale je pravda, že ta celolátka v GTI v kombinaci s tím klasickým kárem nevypadá tak levně, jak to bývá zvykem u jiných aut s komplet jednobarevnou látkou.
látka:
[odkaz]
[odkaz]
alcantara:
[odkaz]
[odkaz]
kůže:
[odkaz]
[odkaz] -
boost. 18.01.15 00:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...
Woody: Jasný. Já myslel, že právě DCC jsou "nutností" soudě podle testů, ve kterých fungování podvozku chválí. Vlastně, jak tak nad tím přemýšlím, ani nevím, jestli byl někde někdy v testu GTI bez DCC. >:D Dneska tlačí výrobci adaptivní podvozky dopředu, jako kdyby pasivní alternativy přestaly existovat. Dost často je to škoda. Což dokazuješ i ty.
Já mám Alcantaru velice rád, samotná látka mi přijde stejně jako celočerná kůže levná na pohled, ale chápu, že to není nutnost. ;-)