Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 19.01.15  09:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.

Wl - nevidel by som za tým závisť. Je to len normálny postoj, keď sa niekto diví, ako tomu môžeš venovať toľko času, ktorý by si inak mohol investovať do oveľa bohumilejšej činnosti, ako napríklad ležanie pred televíziou, sedenie v krčme alebo státie v rade na dávky. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.15  12:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.

w-a
    Já to napsal vyloženě obecně, navíc zrovna ty jsi ten poslední, koho bych z něčeho podobného vůbec podezíral.
    Už jsem přece psal, že jsi takový morální Guru zdejších diskusí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.01.15  12:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.

wl: Já určitě nezávidím, spíš to obdivuju. Že nejsem ochoten vynaložit dostatek úsilí pro stejný výsledek je čistě můj problém. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.15  12:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

Bully
    To na Lotusu nemáš, co, frajere..., prostě nemůžeš mít úplně všechno! >:D ;-)
  • « 20 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.01.15  12:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

Bully, dík. ;-) S tím nápisem je to určitě hned v zatáčkách rychlejší. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.15  12:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

iudex
    Nie len, ak budú fotené priamo spredu, ale aj priamo zo zadu. ;-)
    (Teď akorát nevím, jestli u vás nepíše "Nie len" a "zo zadu" dohromady.)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.15  11:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.

w-a
    Podezřelá taky, ale nebezpečnější může být, pokud tu údajnou "dokonalost" (myslím teď obecně v různých jednotlivostech) začne někdo přímo konfrontovat s vlastní "nedokonalostí".
    Pak jsou dvě možnosti, z nichž ta lepší je postoj ve smyslu, je lepší být nedokonalý a normální, než dokonalý "blázen". A ta mnohem horší je jakákoli forma závisti (na základě podobné konfrontace), čím extrémnější, tím hůř pro všechny.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 18.01.15  11:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.

„Není dobré míti živoucího garážového klasika, nýbrž je fajn míti silničního klasika.“ (já, 18. 1. 2015, 11.36)

A white label to řeší šalamounsky. ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 18.01.15  11:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

Taky se pripojuji s gratulaci ke koupi dlouho ocekavaneho Golfa. Je fajn, ze se tam delaji ty jine cervene napisy >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.01.15  11:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.

wl: >:-[] Je to jednoduché. Dokonalost se prostě lidem zdá podezřelá. Proto jakákoliv odchylka potěší. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.15  10:56

« Re: Re: Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.

w-a
    Zase je to tady s tím listem v podběhu? Tak když jinak nedáte...
    Funguje to na principu jednoho červivého jablka v každé bedně s kvalitními BIO jablky, aby bylo jasné, že nebyly chemicky ošetřeny.
    Někdo přijde ke mně do garáže s tradiční "blblou" otázkou: "A jezdí ta auta vůbec někdy?"
    Pak stačí najít v podběhu ještě neuschlý! list (ideálně, když ho aktivně objeví dotyčný sám) a je po problému s případným dokazováním. :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 18.01.15  10:14

« Re: Re: Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.

woody: >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.01.15  10:13

« Re: Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.

Kysky: To tě zklamu. Od white labela nedostaneš v tomhle ohledu relevantní údaje. Jeho auto vypadá i po létech líp než nové v showroomu. A to včetně interiéru. Je pravda, že jednou jsem mu našel v podběhu list ze stromu, ale podezřívám ho, že to tam nastražil schválně, aby nám udělal radost. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.01.15  09:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

Človek sem chvíľu nepozrie a hneď zmešká udalosť roka - príchod Godota (aka woodyho GTI). >:D Každopádne veľmi pekné auto vrátane farby, woody, máš vkus, to sa musí nechať. :-)
    Ad červený nápis GTI - aspoň sa budú dať naše autá vo fotosúťaži odlíšiť, ak budú fotené priamo spredu.
    Thom: tak Ty si vyhrievaš kosti v Dubaji? Tak potom ja zbytočne pozerám pod svahom v Semmeringu, či tam medzi desiatkami brnenských značiek neuvidím MRS. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.01.15  09:28

« Re: Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.

WL: je fakt, že takhle se otočí každej >:D
    Jinak jsem se chtěl zeptat... Ty máš v GTI ty kostkovaný sedačky nebo máš kůži? Jestli kostky, nemohl bys pls poslat foto jak vypadají použité a po kolika km?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.15  01:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

pS
    Osobně by jsem si tu alcantaru vzal (celokůži naopak ne), protože je příjemná právě na místech jako je opěrka hlavy, nebo bočnice sedáků/opěradel, ale je pravda, že ta celolátka v GTI v kombinaci s tím klasickým kárem nevypadá tak levně, jak to bývá zvykem u jiných aut s komplet jednobarevnou látkou.
    látka:
    [odkaz]
    [odkaz]
    alcantara:
    [odkaz]
    [odkaz]
    kůže:
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.15  00:53

« Re: Re: GTI pod rukou Kuby V.

Kysky
    Co máš proti tomu cool optickému tuningu v podobě matných bílých polepů? Prostě se nemohli rozhodnou mezi CSG a bílou a takhle šalamounsky to vyřešili. I taková chytrá horákyně by mrkala na drát. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 18.01.15  00:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

šmoula: Aha. >:D Já na Mácháči nikdy nebyl, zatímco u Wörthersee ano, ale nicméně jsem rád, že jsem zvolil dobře. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 18.01.15  00:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Už je to Gonečně TadI...

Woody: Jasný. Já myslel, že právě DCC jsou "nutností" soudě podle testů, ve kterých fungování podvozku chválí. Vlastně, jak tak nad tím přemýšlím, ani nevím, jestli byl někde někdy v testu GTI bez DCC. >:D Dneska tlačí výrobci adaptivní podvozky dopředu, jako kdyby pasivní alternativy přestaly existovat. Dost často je to škoda. Což dokazuješ i ty.
    Já mám Alcantaru velice rád, samotná látka mi přijde stejně jako celočerná kůže levná na pohled, ale chápu, že to není nutnost. ;-)

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.01.15  23:37

« Re: GTI pod rukou Kuby V.

Hrozný ty bílý doplňky! Ale když se ti to líbí... proti gustu žádný dišputát.
    PS gratulacee :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…