Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 20.01.15 16:22
« Re: Plagiátoři
w-a
Jo, interiér GGTI s alcantarou je podle mě aktuálně nejpovedenější ze všech Golfů, a to včetně všemožných (konfigurovatelných) příplatkových prvků, včetně kůže.
A co má být na edici Bocaabiertaté (viz foto odkaz) jiného, než na normálním GTIP? -
woody-alien 20.01.15 16:12
« Plagiátoři
wl: Nj, to víš, GTI to není. ;-) >:-[] Mimochodem, na homepage má pumpkin blog - report z Vídeňského autosalónu. VW zřejmě vyplňuje i ty nejmenší mezírky na trhu a udělalo speciální edici Bocaabierta, která si zároveň bere na paškál konkurenta ze Španěl (zjevná narážka na Cupru Bocanegra) i z Němec, když neoficiálně se mezi fanoušky tvrdí, že jde o zjevný FoST look. ;-)
[odkaz] >:-[] -
white label 20.01.15 15:46
« Re: Re: Re: Re: Mustang
Po oficiálním představení nové RS3, včetně max. výkonu jejího R5T, už reálné verzi GR400 moc nevěřím. Navíc bych potřeboval zkusit klasický G7R s dsg!, a to minimálně na celý den (ideálně na víkend). Krátké svezení s manuálem mě zrovna moc nepřesvědčilo, včetně interiéru, který nelze nakonfigurovat tak, jak to má GTI s příplatkem za alcantaru. -
woody-alien 20.01.15 15:13
« Re: Re: Mustang
wl: A já myslel, že trochu jo. ;-) Zrovna dneska v Motole nebylo jediný místo k zaparkování a tak jsem chvíli čekal a první přišel chlap a šinul si to k bílýmu G7R.
"Jedete pryč ?"
"Jasně, ale nesmíte na mě spěchat."
"To já tolik nespěchám..."
A už jsem byl venku, a už jsem byl u R-ka, třídvířko, DSG, a když už jsem seděl vevnitř (z chlapa se vyklubal sympaťák, něco jako ty ;-) >:-[] ), tak začla "nebožka" něco "hovořit" >:D a musel jsem jít.
Má to 3 měsíce, najeto cca 6.000 a hodně si to chválil. Pro rodinu MPV a pro sebe R-ko jako daily car. Čtyřkolka, automat, DCC, trocha toho výkonu ;-) - pohoda. Na zimu má 18" Cadizy, na léto nevím. Až na tu barvu teda dobrý, ale on říkal, že s barvou je spokojenej, protože si ho už nevšimne vůbec nikdo. A taky to měl teda pěkně zprasený. To by tě křísili. >:D -
white label 20.01.15 14:26
« Re: Mustang
Cov
Za 880 tis. je Mustang s R4 (a manuálem) a Mustang s R4 je něco jako Golf s dvouválcem, i když poměrně výkonným. S V8 a automatem je to 55tis. nad milionem, což je samozřejmě (zvlášť na poměry EU) dost zajímavá cena.
O klasickém G7R neuvažuju, aktuálně jsem zvědavý na BaWoráckou M2. -
iudex 20.01.15 12:22
« Passat za výhodnú cenu
Práve som sa schuti zasmial: prišla mi ponuka od predajcu VW; akciová cena na predvádzačku Passat variant 2,0TDI 110 kW DSG. Predvádzačka s veľkou zľavou (5500 eur) za výsledných neodolateľných - posaďte sa - 37700 eur! >:-[] No nekúp to!
Som zvedavý, čo potom budú pýtať za top verziu - 177 kW 4-motion. -
-
white label 19.01.15 18:42
« Re: Re: Re: Re: Bezkonatní myčka
V textu článku mě zaujal odlišný pohled na věk při rozdílném pohlaví.
"...22letá žena, která chtěla pilovat své řidičské schopnosti."
"O chvíli později se přiřítil stejně starý mladík..."
Prostě zřejmě stárneme (už od 22 let) pomaleji, než ženy. ;-)

V tomto případě by asi šlo spíš o sněžný skútr, nebo o saně se zapřaženými psy. ;-)