Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
šmoula nešika 22.01.15 16:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gosudarstvjennyj Těchníčeskij Iďeal
WL: Domnívám se, že měl pot na mysli Cupru a jeji možnou R verzi. Vzhledem k tomu, že má už normální Cupra víc verzí výkonu a lepší dif, bych viděl LCR spíše jako R400 u Golfu - jestli vůbec přijde, tak jen jako limitka typu Cupry R310 pro Švýcarsko ve formě balíčku od ABT. Tedy jak tvrdí Covenant. ;-) -
Covenant 22.01.15 12:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gosudarstvjennyj Těchníčeskij Iďeal
woody
Vem to pak přes Bystřic pod Hostýnem, pěkný asfalt, samá zatáčka a horizonty až do Valašské Meziříčí...pokud nechytneš provoz vyřádíš se :-)
Brácha jezdi skoro denně až do Kroměříže a je zatím sucho.
-
iudex 22.01.15 10:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gosudarstvjennyj Těchníčeskij Iďeal
Ron: tak to moje GTI si ako jazdenku istotne nekúpiš. V utorok som viezol obe deti, ktoré vytiahli rožky, ktoré nedojedli a ja ako oficiálny rodinný dojížďák som to dojedol, takže keď som na druhý deň náhodne bral kamarátku (tiež matku 2 detí), tá pri nástupe do auta, sadajúc si na odrobinkami posiate sedadlo len lakonicky skonštatovala ´" "vyzerá to tu ako v mojom aute". >:-[] Skrátka keď budeš rodič, tie upratovacie úchylky Ťa prejdú.
Pot: aj mne sa to zdá, že to je skôr rozhodená predokolka, nie powerslide vyvolaný zadnými kolesami. Moc v tú štvorkolku neverím, dávam tomu tak 1% šancu. -
woody-alien 22.01.15 10:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gosudarstvjennyj Těchníčeskij Iďeal
Ron: Musím se omluvit za své selhání ohledně jídla v autě, už se to nestane. >:-[]
Jak už jsem psal, ten nájezd záleží hlavně na počasí. Na 2 měsíce už se mi zimáky řešit nechce. To ať to tady klidně stojí v garáži a čeká. Aspoň nebude vypadat jako chudák Swišť (nebo Dokker) kterej si ten marast musí odjezdit. Včera po návratu vypadal jak když ho pocukruješ. U nás totiž přes večer a ještě i ráno sněžilo, takže silnice byly mokrý a nasolený. Když jsme se pak kolem třetí odpoledne vraceli, už to bylo suchý, takže GTI jako zázrakem vyvázlo. No a nad Swištěm se mi úplně svíralo srdce.... a navíc jsem při obhlídce zjistil, že je nejspíš od nějakýho šutru roztříštěná horní mřížka chladiče. Je tam regulérní díra průměru asi 6-7 mmm a kolem popraskanej plast. Nebožka tvrdila, že jak jela za mnou, tak v jednu chvíli se ozvala rána, jako kdybych jí trefil kamínkem. No, nevím, možná jsem zrovna v tu chvíli přepnul režim na Sport. >:D Ale zas to není zadokolka, že jo. -
Ronault. 22.01.15 10:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gosudarstvjennyj Těchníčeskij Iďeal
Thomasino: to je jen doplnění tvých informací, drobné rýpnutí, nemusíš z toho dělat kovbojku >:-[] ;-) Spíše mě zaujal tento smajlík " >:-[] " na konci textu, který jaksi nevystihuje onu situaci, k výsměchu mi to nepříjde ;-) -
poterienko 22.01.15 09:55
« Re: Re: Re: Re: Focus RS
Sice se v HH prd vyznám, ale na tom videu mi přijde, že zadek je do boku jakoby hozený odstředivou silou a ne vyloženě driftem - záběrem zadních kol. Každopádně přes 300HP by mě osobně v předokolce už tolik smysl nedávalo. I takovou Cupru bych raději 4x4. -
iudex 22.01.15 09:46
« Re: Re: Re: Focus RS
Ad Focus RS: no v tom teaseri jazdí skoro stále bokom, tak neviem, či tým chcú naznačiť, že bude mať pohon 4x4, alebo len to, že si ponecháva mechanickú ručnú. >:D
Prvá možnosť by bola peknou odpoveďou na medzičasom (od posledného RS) predstavené super-hatche typu A45AMG, Golf R či RS3 a iste by mal Focus so štvorkolkou šancu, lebo by bol lacnejšou a dostupnejšou alternatívou; súčasne by si štvorkolka podstatne lepšie poradila s avizovaným výkonom (350k je na predohrab strašne veľa). Bolo by teda pekné, keby RS bol štvorkolka, popravde tomu ale moc neverím. Jednak je RS malosériovka (limitka), kde výrobné náklady sú značné a vyvíjať navyše aj pohon 4x4 špéci pre Focus by to mohlo predražiť tak, že by toľko ľudia za Ford neboli ochotní dať. Jednak sa od začiatku hovorí o predokolke a ostatne ani samotné video o štvorkolke nehovorí, len ukazuje "rozevlátý" charakter eresa.
Každopádne konečne to Ford dotiahne do konca, trvalo im to ako lačnému .... ;-) -
Thomasino 22.01.15 09:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gosudarstvjennyj Těchníčeskij Iďeal
Ach jo, Ronaulte, Ronaulet. Co zase ten "útočný" styl ? 8-s Já snad psal něco o tom, že mě to udivuje, nebo že nevím že se Dacie prodává někde jako Renault? Napsal jsem to jen jako zajímavost, ty z toho tady zase děláš kovbojku >:-[] -
Covenant 22.01.15 07:35
« Re: Re: Focus RS
white label
Bude záležet jak postaví cenu...minulá generace stalá přes milión....a to už jen tak někdo nedá, ale současné ST stojí cca 700 tis a Mutang začíná na 880 tis tak jsem zvědavý kam ho Ford cenově zařadí.
PS:a už je to na titulce..někdo z redakce čte nase forum >:-[] -
Ronault. 22.01.15 00:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gosudarstvjennyj Těchníčeskij Iďeal
Woody: Tak v první řadě gratulace. V druhé řadě tedy po zjištění, že v autě jíš, ho již ani jako případný druhý majitel nechci, kupuji jen garážované kouskyy do kterým se majitel přezouvá (Silver line) >:-[] No a za třetí... koukám, že jdeš v mých šlépějích, když chceš za první měsíc najet 4000 km, stejně jsem najel s Meganem. Tak doufám, že máš plán alespoň stejně tak poznávací jako já, já byl prvně v Polsku ve Wieliczce (UNESCO), pak jsem byl v Tatrách, na Fatře, následně jel do Polska k Baltu a celé to završil v Alpách na Grossglockner hochalenstrasse :-! :yes:
Teda oprava, dle spritmonitoru jsem měl po 26 dnech vlastnictví najeto 5606 km :-!
Jo a díky za fotku u Formana... sice poněkud zrezlý, ale potěší.
A abych nezapomněl, mám vzkázat, že se těšíme na svezení, do tvého kraje bychom letos měli zavítat v týdnu od 18.5. :-)
Thomasino:Duster se na některých trzích prodává i pod jménem Nissan Terrano!
A představ si, že v Rusku se Dacia Logan prodává i pod názvem Lada Largus, v Mexiku jako Nissan Aprio a v Indii jako Mahindra Logan, v Iránu jako Renault Tondar... to je co? ;-) No prostě, byl bys skvělý novinář >:-[]
Ale pamatuju si, jak jsem kdysi podobně jako ty zíral v Anglii na Felicii Pick up s logy VW a nápisem Caddy... ale tehdy mi pravda bylo 16 let. >:-[] ;-)

pot reagoval na iudexe z 10:35, který psal vyloženě o FoRS.