woody-alien 23.01.15 07:15
« Kouzlo návodů k obsluze
Přiznám se, že návody k obsluze nejsou zrovna moje oblíbená četba. Ale protože je venku hnusně a alternativa v podobě vyplňování všech možných formulářů souvisejících s roční účetní závěrkou mě taky nenaplňuje přílišným nadšením, otevřel jsem brožovanou "bichli" se znáčkem VW na obálce a ponořil se do zkoumání. Ani jsem nečekal, jak se (zřejmě díky překladatelům) pobavím.
A tak se třeba u manuální převodovky jednotlivé rychlostní stupně neřadí ani nevolí, ale "vkládají" (vložte zpětný chod >:-[] ), zatímco u DSG přesouváte volící páku nikoliv v dráze, ale v "lince" případně v "uličce" a hlavně se dozvíte, že "díky svému designu* je převodovka DSG efektivnější než automatická převodovka". Jj, čím hezčí, tím účinnější. >:D :yes:
* samozřejmě vím, že slovo design lze v určitém slovním spojení přeložit např. jako "konstrukce", ale ví to taky překladatel ? ;-) -
woody-alien 23.01.15 06:35
« Re: Re: Přihlašování pokračuje
pot: Stejně jako jsme po dohodě udělali kolo bez "mojeho auta" určitě jde udělat i kolo "prasení editorem". >:D Nicméně v první chvíli mě, přiznávám, napadlo, že sis "zaprasil" už teď. ;-)
Ale stejně maj u některých fotek ty "příběhy z natáčení" svoje kouzlo, ne ? >:-[] -
poterienko 22.01.15 22:44
« Re: Přihlašování pokračuje
Jen pro detail a jisté pochybnosti:
Nápis je vytvořený v photoshopu, následně vytisknutý na 3 A3 a slepený k sobě. Na značku je přichycený pomocí otočené izolepy (pruh izolepy, který srolujete do ruličky a vznikne tak oboustranka). K přilepení posloužil stavit s foťákem a hlavně objektivem, jehož sluneční clonou jsem nápis přimáčkl.
PS: Povolte už ty fotomontáže, ať na mě pejskaři nekoukají tak blbě, když jsem to tam lepil >:D :D.
Btw mě tak napadlo - co udělat jeden měsíc, že by bylo úkolem co nejzajímavěji fotku zprasit v editoru? Povolené veškeré úpravy? -
poterienko 22.01.15 17:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gosudarstvjennyj Těchníčeskij Iďeal
Jj, rce byla na Iudexe a vycházele jsem z toho, co se psalo na diskuzi zde na a.cz pod článkem o FRS. WL ty jsi tam myslím taky psal...a nebo si to blbě pamatuji >:D -
šmoula nešika 22.01.15 16:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gosudarstvjennyj Těchníčeskij Iďeal
WL: Domnívám se, že měl pot na mysli Cupru a jeji možnou R verzi. Vzhledem k tomu, že má už normální Cupra víc verzí výkonu a lepší dif, bych viděl LCR spíše jako R400 u Golfu - jestli vůbec přijde, tak jen jako limitka typu Cupry R310 pro Švýcarsko ve formě balíčku od ABT. Tedy jak tvrdí Covenant. ;-) -
Covenant 22.01.15 12:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gosudarstvjennyj Těchníčeskij Iďeal
woody
Vem to pak přes Bystřic pod Hostýnem, pěkný asfalt, samá zatáčka a horizonty až do Valašské Meziříčí...pokud nechytneš provoz vyřádíš se :-)
Brácha jezdi skoro denně až do Kroměříže a je zatím sucho.

Ja sa tentoraz nezúčastním, chcel som síce skočiť aspoň do závodu VW v Bratislave, ale nevydalo a na nejaké ofajčenie témy nemám fantáziu.