Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.01.15  12:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

iudex
    Zřejmě to byl jen vítěz v rámci daného kraje. V r. 2013 to celkově vyhrál Jeseník nad Odrou (okres Nový Jíčín), což je taky jen kousek od nás. Zřejmě dobrej oddíl. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.01.15  12:46

« Re: Re: Re: Kouzlo návodů k obsluze

w-a
    Asi ty barvy do VTP střílí (od nového roku) jen tak vwod vwoka. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.01.15  12:41

« Re: Re: Kouzlo návodů k obsluze

Ron: Tak tohle jsou Škodovácký výmysly, to u VW nenajdeš. Ale zato mi přišel dneska velkej techničák a barva je tam uvedená jednoznačně: Černá. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.01.15  12:03

« Re: Re: Re: Kouzlo návodů k obsluze

Th
    Zrovna mě napadalo, že ve tvém případě by čtení návodu nebylo vůbec od věci. >:-[]
    Jaképak "vyhřívání sedaček Recaro", no fuj..., a to si říkáš petrolhead??? 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.01.15  12:01

« Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Pot: tak to si ma zmiatol. Obcou roka 2014 u vás boli Kateřinice, čo je u labela na Zlínsku a ja som mal za to, že si z ČB, čo je dosť od ruky. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.01.15  11:52

« Re: Re: Kouzlo návodů k obsluze

No ty woe !! Vy jako čtete návody k obsluze auta ?? To jsem nikdy nečetl :-(
    Až když je nejhůře, tak jsem si před výměnou žárovek našel příslušnou stránku a podíval se, než někdo něco urvu, nebo naleju jinam než to patří >:-[] >:-[]
    Ale ovládací prvky jsou celkem jasné, ikdyž jeden fígl na ovládání klimy v Megane mi prozradil kamarád >:-[] Ale třeba čudlík na vyhřívání sedaček Recaro stále hledám marně :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.01.15  11:26

« Re: Kouzlo návodů k obsluze

Woody: Jo, to je klasika. V návodu Meganu jsem si moc podobných nesmyslů nenašel, ale koncern je tím proslavý, nové názvy na běžné věci, třeba dlouhou dobu jsem netušil, co je to Maxi Dot, Sun Set, Coming Home...

Ale i Peugeot má v návodu docela dobrou hlášku. Na automatické klimatizaci otcovy P207 se nenastavují stupně Celsia, ale stupně "komfortu" >:D To asi aby někdo nepřišel reklamovat s teploměrem v ruce, že tam má jinou teplotu než na displayi, pak dostane odpověd, že komfort není Celsius >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 23.01.15  11:26

« Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Věřím, že by se možná podobný začátek Ingolu našel. Nějaké satelitní městečko okolo něj. Jinak na té menší ceduli je napsáno "Obec roku 2014", ale naštěstí se to zmenšením znečitelnilo.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.01.15  10:08

« Re: Re: Přihlašování pokračuje

Pot: no takže taký malý (ale dovolený) podfuk. :-) Priznám sa, zdal sa mi ten začiatok mesta podozrivý, hovorím si: také veľké nemecké mesto má divne vidiecky charakter ulice, asi to čeknem na google maps cez street view, ale ušetril si mi námahu.
    Ja sa tentoraz nezúčastním, chcel som síce skočiť aspoň do závodu VW v Bratislave, ale nevydalo a na nejaké ofajčenie témy nemám fantáziu.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.01.15  07:15

« Kouzlo návodů k obsluze

Přiznám se, že návody k obsluze nejsou zrovna moje oblíbená četba. Ale protože je venku hnusně a alternativa v podobě vyplňování všech možných formulářů souvisejících s roční účetní závěrkou mě taky nenaplňuje přílišným nadšením, otevřel jsem brožovanou "bichli" se znáčkem VW na obálce a ponořil se do zkoumání. Ani jsem nečekal, jak se (zřejmě díky překladatelům) pobavím.

A tak se třeba u manuální převodovky jednotlivé rychlostní stupně neřadí ani nevolí, ale "vkládají" (vložte zpětný chod >:-[] ), zatímco u DSG přesouváte volící páku nikoliv v dráze, ale v "lince" případně v "uličce" a hlavně se dozvíte, že "díky svému designu* je převodovka DSG efektivnější než automatická převodovka". Jj, čím hezčí, tím účinnější. >:D :yes:

* samozřejmě vím, že slovo design lze v určitém slovním spojení přeložit např. jako "konstrukce", ale ví to taky překladatel ? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.01.15  06:35

« Re: Re: Přihlašování pokračuje

pot: Stejně jako jsme po dohodě udělali kolo bez "mojeho auta" určitě jde udělat i kolo "prasení editorem". >:D Nicméně v první chvíli mě, přiznávám, napadlo, že sis "zaprasil" už teď. ;-)

Ale stejně maj u některých fotek ty "příběhy z natáčení" svoje kouzlo, ne ? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 22.01.15  22:44

« Re: Přihlašování pokračuje

Jen pro detail a jisté pochybnosti:
    Nápis je vytvořený v photoshopu, následně vytisknutý na 3 A3 a slepený k sobě. Na značku je přichycený pomocí otočené izolepy (pruh izolepy, který srolujete do ruličky a vznikne tak oboustranka). K přilepení posloužil stavit s foťákem a hlavně objektivem, jehož sluneční clonou jsem nápis přimáčkl.

PS: Povolte už ty fotomontáže, ať na mě pejskaři nekoukají tak blbě, když jsem to tam lepil >:D :D.

Btw mě tak napadlo - co udělat jeden měsíc, že by bylo úkolem co nejzajímavěji fotku zprasit v editoru? Povolené veškeré úpravy?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.01.15  22:12

« Přihlašování pokračuje

Až do 25.1.2015 do 22.00 hod.můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Leden 2015.

Přihlášeni jsou:

HugoBoss93
    poterienko

Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 22.01.15  20:40

« Re: Re: Re: Re: Přihlašuji se - leden

plsSmile: Ani nevím, že jsme se tam "potkali". Ale dost mě potěšila fotka na zdi AudiCZ, kde jsem byl 3 z devíti fotografů :-) >:-[] .
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 22.01.15  20:36

« Re: Re: Re: Přihlašuji se - leden

Ty jo, v prosinci jsem byl přímo v městě, kde se náš potah vyráběl. A žádnou fotku jsem neudělal, byť jsem to měl na mysli. :-(

Pot: Taky jsem se na víkend s TT těšil. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 22.01.15  20:29

« Re: Re: Přihlašuji se - leden

Věr mi, že na tu značku by ses s nápisem sápat nechtěl :D. Je asi tak o půl metru větší, než já.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.01.15  19:51

« Re: Přihlašuji se - leden

pot
    Vzal jsi mi nápad, bastarde! :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 22.01.15  19:46

« Přihlašuji se - leden

Tentokrát jsem to vzal od podlahy a to tak, aby to každému došlo a pokud nedojde.....
    ps: Nekoukejte jen na ten krásnej novej přední nárazník >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.01.15  18:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gosudarstvjennyj Těchníčeskij Iďeal

pot
    Psal, ale až na "základě" tvé reakce tady. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 22.01.15  17:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gosudarstvjennyj Těchníčeskij Iďeal

Jj, rce byla na Iudexe a vycházele jsem z toho, co se psalo na diskuzi zde na a.cz pod článkem o FRS. WL ty jsi tam myslím taky psal...a nebo si to blbě pamatuji >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…