Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 23.01.15 11:52
« Re: Re: Kouzlo návodů k obsluze
No ty woe !! Vy jako čtete návody k obsluze auta ?? To jsem nikdy nečetl :-(
Až když je nejhůře, tak jsem si před výměnou žárovek našel příslušnou stránku a podíval se, než někdo něco urvu, nebo naleju jinam než to patří >:-[] >:-[]
Ale ovládací prvky jsou celkem jasné, ikdyž jeden fígl na ovládání klimy v Megane mi prozradil kamarád >:-[] Ale třeba čudlík na vyhřívání sedaček Recaro stále hledám marně :-O :-O -
Ronault. 23.01.15 11:26
« Re: Kouzlo návodů k obsluze
Woody: Jo, to je klasika. V návodu Meganu jsem si moc podobných nesmyslů nenašel, ale koncern je tím proslavý, nové názvy na běžné věci, třeba dlouhou dobu jsem netušil, co je to Maxi Dot, Sun Set, Coming Home...
Ale i Peugeot má v návodu docela dobrou hlášku. Na automatické klimatizaci otcovy P207 se nenastavují stupně Celsia, ale stupně "komfortu" >:D To asi aby někdo nepřišel reklamovat s teploměrem v ruce, že tam má jinou teplotu než na displayi, pak dostane odpověd, že komfort není Celsius >:D -
iudex 23.01.15 10:08
« Re: Re: Přihlašování pokračuje
Pot: no takže taký malý (ale dovolený) podfuk. :-) Priznám sa, zdal sa mi ten začiatok mesta podozrivý, hovorím si: také veľké nemecké mesto má divne vidiecky charakter ulice, asi to čeknem na google maps cez street view, ale ušetril si mi námahu.
Ja sa tentoraz nezúčastním, chcel som síce skočiť aspoň do závodu VW v Bratislave, ale nevydalo a na nejaké ofajčenie témy nemám fantáziu. -
woody-alien 23.01.15 07:15
« Kouzlo návodů k obsluze
Přiznám se, že návody k obsluze nejsou zrovna moje oblíbená četba. Ale protože je venku hnusně a alternativa v podobě vyplňování všech možných formulářů souvisejících s roční účetní závěrkou mě taky nenaplňuje přílišným nadšením, otevřel jsem brožovanou "bichli" se znáčkem VW na obálce a ponořil se do zkoumání. Ani jsem nečekal, jak se (zřejmě díky překladatelům) pobavím.
A tak se třeba u manuální převodovky jednotlivé rychlostní stupně neřadí ani nevolí, ale "vkládají" (vložte zpětný chod >:-[] ), zatímco u DSG přesouváte volící páku nikoliv v dráze, ale v "lince" případně v "uličce" a hlavně se dozvíte, že "díky svému designu* je převodovka DSG efektivnější než automatická převodovka". Jj, čím hezčí, tím účinnější. >:D :yes:
* samozřejmě vím, že slovo design lze v určitém slovním spojení přeložit např. jako "konstrukce", ale ví to taky překladatel ? ;-) -
woody-alien 23.01.15 06:35
« Re: Re: Přihlašování pokračuje
pot: Stejně jako jsme po dohodě udělali kolo bez "mojeho auta" určitě jde udělat i kolo "prasení editorem". >:D Nicméně v první chvíli mě, přiznávám, napadlo, že sis "zaprasil" už teď. ;-)
Ale stejně maj u některých fotek ty "příběhy z natáčení" svoje kouzlo, ne ? >:-[] -
poterienko 22.01.15 22:44
« Re: Přihlašování pokračuje
Jen pro detail a jisté pochybnosti:
Nápis je vytvořený v photoshopu, následně vytisknutý na 3 A3 a slepený k sobě. Na značku je přichycený pomocí otočené izolepy (pruh izolepy, který srolujete do ruličky a vznikne tak oboustranka). K přilepení posloužil stavit s foťákem a hlavně objektivem, jehož sluneční clonou jsem nápis přimáčkl.
PS: Povolte už ty fotomontáže, ať na mě pejskaři nekoukají tak blbě, když jsem to tam lepil >:D :D.
Btw mě tak napadlo - co udělat jeden měsíc, že by bylo úkolem co nejzajímavěji fotku zprasit v editoru? Povolené veškeré úpravy? -
poterienko 22.01.15 17:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gosudarstvjennyj Těchníčeskij Iďeal
Jj, rce byla na Iudexe a vycházele jsem z toho, co se psalo na diskuzi zde na a.cz pod článkem o FRS. WL ty jsi tam myslím taky psal...a nebo si to blbě pamatuji >:D

Zřejmě to byl jen vítěz v rámci daného kraje. V r. 2013 to celkově vyhrál Jeseník nad Odrou (okres Nový Jíčín), což je taky jen kousek od nás. Zřejmě dobrej oddíl. ;-)