Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 23.01.15 14:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kouzlo návodů k obsluze
Počkej, jak to myslíš dobrý sedadla ? Kvalita asi nebude nic moc, když se o ně bojíš kvůli tchýni. >:D A co se motoru týká, mně je celkem jedno, jestli je stejnej i v Octě RS. Tahá jak zběsilej a výkonu je tam dost. Řekl bych přiměřeně celkovýmu projevu auta, což mimo jiné znamená, že nebudu muset prořezávat mřížky v přední nárazníku a tahat nějaký trubky ke zuboženejm brzdám. >:-[] ;-) -
Covenant 23.01.15 13:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kouzlo návodů k obsluze
Thomasino
No možné je všechno..každopadně díky 4x4 je v akceleraci do 100 rychlejší G7R pak se to srovnává a na 200 už je Leon o kousek dál, nejspíš díky váze a taky ztrátám u 4x4 ale je to zanedbatelné....pokud máš manuál stačí jedno špatné přeřazení a honba za sekundama je stejně v pytli... >:-[] -
Covenant 23.01.15 13:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Kouzlo návodů k obsluze
Thomasino
Ono je to u koncernu celkem všude...Leon 280 má na brzdě cca 300 koní...většinou vždy je tam nějaké rezerva ;-) proto ABT, MTM a podobně jdou při úpravě minimálně na nějakých 330-350...na 300 koní by to byl jen placebo efekt a nabízejí to jen podvodníci.
-
Thomasino 23.01.15 13:04
« Re: Re: Re: Re: Kouzlo návodů k obsluze
Jinak jsem měl možnost před pár dny mluvit s člověkem, co má hodně blízko do Škodovky a spolupracuje s nimi, a potvrdilo se mi na 80-90%, že motory 2.0 TSI do Golfu GTI (220k), GTI Perf. (230k) a Oktávky III RS (220k) jsou stejné a ve skutečnosti mají o něco málo více než 230 koní. Proto se také u měření výkonu u Oktávky RS běžně naměří přes 230 koní, někdy i přes 240 koní >:-[] >:-[] Ono je to taky logické, proč by měli dělat tolik různých verzí >:-[] Takže u Peformance je ten příplatek vyloženě jen o samosvoru ;-) -
Thomasino 23.01.15 11:52
« Re: Re: Kouzlo návodů k obsluze
No ty woe !! Vy jako čtete návody k obsluze auta ?? To jsem nikdy nečetl :-(
Až když je nejhůře, tak jsem si před výměnou žárovek našel příslušnou stránku a podíval se, než někdo něco urvu, nebo naleju jinam než to patří >:-[] >:-[]
Ale ovládací prvky jsou celkem jasné, ikdyž jeden fígl na ovládání klimy v Megane mi prozradil kamarád >:-[] Ale třeba čudlík na vyhřívání sedaček Recaro stále hledám marně :-O :-O -
Ronault. 23.01.15 11:26
« Re: Kouzlo návodů k obsluze
Woody: Jo, to je klasika. V návodu Meganu jsem si moc podobných nesmyslů nenašel, ale koncern je tím proslavý, nové názvy na běžné věci, třeba dlouhou dobu jsem netušil, co je to Maxi Dot, Sun Set, Coming Home...
Ale i Peugeot má v návodu docela dobrou hlášku. Na automatické klimatizaci otcovy P207 se nenastavují stupně Celsia, ale stupně "komfortu" >:D To asi aby někdo nepřišel reklamovat s teploměrem v ruce, že tam má jinou teplotu než na displayi, pak dostane odpověd, že komfort není Celsius >:D

A neboj, za půl roku možná nebudeš už říkat, že výkon je dostačující >:D
Mě by se na okruhu v Brně hodilo na tu váhu tak 380-400 koní 8-s
P.S.: Jsem skromný, spokojil bych se i s tímto:
[odkaz]