Leg 25.01.15 13:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 sedan
Thomasino: motivoval si ma dovzdelať sa v oblasti meganu R.S. a fakt, asi to bola Trophy-R, takže celkom kusovka. Na francúzkych ŠPZ. Okrem iného som si otvoril slovenský cenník a Trophy-R tam nie je (asi sa po nich už zaprášilo), Trophy stojí necelých 36000€ a ak si priplatíš za öhlins (2200€), michelin (1400€) a speedline (400€), si takmer na 40000€. To už je celkom palba, za hothatch od Renaultu. A ozaj, aj u Trophy sa dá priplatiť za sklenenú strechu, chcel by som vidieť toho blázna, čo si to do takto puristického auta objedná... -
Covenant 25.01.15 12:54
« Re: Re: SC
woody-alien
Chápu...přesně tak to venku vypadá...už jsem dneska odhraboval to bílí svinstvo >:-[]
Já to mám jak na houpačce...když sněží jsem rád že čekám, když je venku sucho a skoro +11 obvolávám prodejce ke to vázne :-)
poterienko
Seat se teď snaží...uvidíme co škodovka, je možné že s představením nového superba přijde stavitelný podvozek DCC nejen do něj, ale i do oktávky....nebo limitované RS -
Ronault. 24.01.15 22:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 sedan
WL: Jo a abych nezapomněl. tak můj Silver-line má taky výškově stavitelnou sedačku spolujezdce, pokud se nepletu, jen k tomu je zapotřebí sada klíčů >:D Každopádně má ale nevídaný prvek výbavy na Favority, který jsem ani netušil, že měly a to jsou výškově stavitelné pásy. :-O :yes: -
Ronault. 24.01.15 22:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 sedan
Thomasino: ty se tak rozněžněle rozpomínáš na každý klystýr? >:D
WL: Mám nejvyšší výbavu prodávanou u nás, vyšší stupeň Privilege se u nás prodával, ale přestal asi tak 3/4 roku před tím než jsem kupoval já auto. Měl pokud vím právě to výškově stavitelné sedadlo řidiče, chromovanou lištu na spodku oken a hlavně měl achromatické interiérové zrcátko, které se jinak připlatit nedá a o to jsem zájem měl, rozhodně více než o výškově stavitelnou sedačku spolujezdce ;-) Zvláštní je, že Laguna měla základní stupeň výbavy a výškově stavitelnou sedačku měla, inu střední třída.
Jinak na jiných trzích se Privilege prodává, např. v Německu (a i ve Fr) mají ještě i výbavu Bose, 2,0 dCi, 2,0 16V 103 kW, více druhů příplatkových Alu kol (např. ty, které jsem zvažoval, když jsem vybíral loni ty 17") a ve Fr často i limitované edice s jiný dekory a čalouněními. Občas jsem si říkal, že bych si klidně nechal 2,0 dCi Privilege přivést, jenže tam má Megane úplně jiné ceníkové ceny než u nás :-O 8-s -
white label 24.01.15 20:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 sedan
Th
Myslíš "Sestričku z Kramárov"?
Mám problém prakticky v každém autě, kde není výškové nastavení sedadla, což u sedadla spolujezdce bohužel nebývá úplně pravidlem. A neměla ho ani S-MIkova Ibiiza, proto jsem jel celou cestu s vraženou hlavou do stropu. 8-s
Mimochodem nemá ho ani Ronaltův Megane Grandtour, který je přitom v nejvyšší výbavové řadě. Zřejmě má Megane nějaké problémy se sedačkama, viz tvoje tchyně, která nakonec musela cestovat taxíkem. :*) >:-[] -
Thomasino 24.01.15 20:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 sedan
Vidíš, připoměl jsi mě jeden románek se sestřičkou ze Slovenska >:D >:D
WL - vzpomínám si na jednu vtipnou scénku v Brně na Pekařské, kdy sis sedal k S-Mikovi do jeho Ibizi >:-[] ;-)
P.S.: Tvoje GTI je taky třídveřové a je poměrně vysoké, takže to chápu :-)