Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.01.15  18:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Tom: ja mám 690/1600 kg.
    Emel: vitaj vo fotosúťaži, konečne si sa pridal. Snáď si nečakal, kým budeš mať koncernové auto. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 25.01.15  18:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Octa má 1600 / 720.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.15  18:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Thom: Já tam mám 1600 kg brzděný, 700 kg nebrzděný. Co tam má iuxex nevím, ale vzhledem k tomu jak se u nás a na Slovensku liší v TP barvy a docela zásadně i hmotnosti, tak předpokládám, že tam bude mít zase nějakej extra údaj. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.15  17:13

« Re: Re: Re: Re: Re: SC

experience v poprade máme dávno, koncom mesiaca by mali byť otvorené dvere alebo niečo podobné, uvidím ako mi to časovo vyjde, ale teda 850 tisíc czk za seat to už musí kúpiť iba blázon :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.15  17:11

« Re: Re: Re: Re: Re: SC

pozerám si cenník seatu na slovensku a full led do toleda je v rámci výbavy verzie style, asi vedia, že by si to nikto neobjednal do auta tohto typu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.01.15  16:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Woody a Iudex - jakou máte prosím vás ve velkém techničáku povolenou hmotnost bržděného přívesu? Máte tam fakt 1800 kg ??? ;-) Překvapivě více než Kokta III RS...
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.01.15  14:39

« Re: Re: Re: Re: SC

Thomasino
    No do Olomouc je teď objednaný....plná palba asi za 850 tisíc...možná už tam je.

poterienko
    Za 550?...no nekup to :-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 25.01.15  13:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

já měl vymyšlenou super fotku, 14 dní sem sháněl propriety, minulou sobotu se mi zdálo že je moc tma, včera by to šlo, ale dělal sem na autě, dnes kdy sem chtěl jet fotit napadlo 10 cm sněhu, takže můj padesátník bude spát dál, tudíž se nezučastním, bohužel, na tohle téma sem se fakt těšil, deka, karbice s pizzou, Cinzano, Italská vlajka... Uplně to vidim :-(
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.01.15  13:22

« Re: Re: Re: Re: SC

Cov: Jsem si tak z nudy nakonfiguroval Toledo, aby mi co nejvíce sedlo. Když koukám na cenu 550 tisíc s 1,4TSI, tak to asi nebude auto pro mě :D.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.01.15  13:13

« Re: Re: Re: SC

Cove - tak si zatím domluv na zapůjčení Leona ST X-Perience. Jeden známý z SK ho teď má, a tady v tom sněhu a marastu je to prý na zábavu výborný >:-[]
    https://www.youtube.com/watch?v=R37BTE…
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.01.15  13:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 sedan

Thomasino: motivoval si ma dovzdelať sa v oblasti meganu R.S. a fakt, asi to bola Trophy-R, takže celkom kusovka. Na francúzkych ŠPZ. Okrem iného som si otvoril slovenský cenník a Trophy-R tam nie je (asi sa po nich už zaprášilo), Trophy stojí necelých 36000€ a ak si priplatíš za öhlins (2200€), michelin (1400€) a speedline (400€), si takmer na 40000€. To už je celkom palba, za hothatch od Renaultu. A ozaj, aj u Trophy sa dá priplatiť za sklenenú strechu, chcel by som vidieť toho blázna, čo si to do takto puristického auta objedná...
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.01.15  12:54

« Re: Re: SC

woody-alien

Chápu...přesně tak to venku vypadá...už jsem dneska odhraboval to bílí svinstvo >:-[]
    Já to mám jak na houpačce...když sněží jsem rád že čekám, když je venku sucho a skoro +11 obvolávám prodejce ke to vázne :-)

poterienko
    Seat se teď snaží...uvidíme co škodovka, je možné že s představením nového superba přijde stavitelný podvozek DCC nejen do něj, ale i do oktávky....nebo limitované RS
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.15  12:33

« Re: SC

Cov: Myslím, že brzo pochopíte mojí frustraci. >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.15  12:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Thom: Ten první odkaz jsi měl poslat hlavně Koubkovi, aby pořád v souvislosti s M-RS neplácal o manufaktuře v Dieppe. ;-)

Já na Ringu nebyl, ale je možný, že ho tam měli nějakou dobu jako rent-car, proto to zdržení. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.01.15  12:00

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

woody - ty už jsi to svoje GTI byl protáhnout na Nordschleife ?? :-O
    Mrkni na jejich úvodní foto s červeným GTI ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.01.15  11:47

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

K soutěžnímu tématu mám jen jedno tématické video >:-[]
    [odkaz]

P.S.: No tady je ještě jedno podobné video. Už se těším, až tu karbonovou placku uvidím na vlastní oči za 5 měsíců na okruhu ve SPA:
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.15  11:03

« Re: Re: Re: Fotosoutěž

Emel: To je fakt, vybral sis dobrou dobu. Proti Thomasinově i30 1.6 s polepama bys neměl nejmenší šanci, teď co má "jakokupé" Megana RS už je to v pohodě. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 25.01.15  10:59

« Re: Re: Fotosoutěž

Na to jsem přece celé roky čekal ;-) , přece nepůjdu přímo proti ostříleným borcům... nedej bože z Nošovic :-)
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.15  10:58

« Re: Fotosoutěž

Emel: Hele, kdo se k nám přišel podívat....sám tááákhle malinkej soused z Boleslavi. >:D ;-) No tak vítej, zatím to ale vypadá jako kdyby ani soutěž nebyla. Tradiční účastníci houfně deklarují neúčast...no uvidíme večer. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.15  10:55

« Poslední den přihlašování

Ještě dnes 25.1.2014 až do 22.00 hod.můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Leden 2015. Téma je Moje auto a jeho rodiště.

Přihlášeni jsou:

HugoBoss93
    poterienko
    Emel

Přihlášené fotky můžete vidět zde:[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…