Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 25.01.15 18:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Thom: Já tam mám 1600 kg brzděný, 700 kg nebrzděný. Co tam má iuxex nevím, ale vzhledem k tomu jak se u nás a na Slovensku liší v TP barvy a docela zásadně i hmotnosti, tak předpokládám, že tam bude mít zase nějakej extra údaj. >:-[] -
kubass11111 25.01.15 13:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
já měl vymyšlenou super fotku, 14 dní sem sháněl propriety, minulou sobotu se mi zdálo že je moc tma, včera by to šlo, ale dělal sem na autě, dnes kdy sem chtěl jet fotit napadlo 10 cm sněhu, takže můj padesátník bude spát dál, tudíž se nezučastním, bohužel, na tohle téma sem se fakt těšil, deka, karbice s pizzou, Cinzano, Italská vlajka... Uplně to vidim :-( -
Leg 25.01.15 13:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 sedan
Thomasino: motivoval si ma dovzdelať sa v oblasti meganu R.S. a fakt, asi to bola Trophy-R, takže celkom kusovka. Na francúzkych ŠPZ. Okrem iného som si otvoril slovenský cenník a Trophy-R tam nie je (asi sa po nich už zaprášilo), Trophy stojí necelých 36000€ a ak si priplatíš za öhlins (2200€), michelin (1400€) a speedline (400€), si takmer na 40000€. To už je celkom palba, za hothatch od Renaultu. A ozaj, aj u Trophy sa dá priplatiť za sklenenú strechu, chcel by som vidieť toho blázna, čo si to do takto puristického auta objedná... -
Covenant 25.01.15 12:54
« Re: Re: SC
woody-alien
Chápu...přesně tak to venku vypadá...už jsem dneska odhraboval to bílí svinstvo >:-[]
Já to mám jak na houpačce...když sněží jsem rád že čekám, když je venku sucho a skoro +11 obvolávám prodejce ke to vázne :-)
poterienko
Seat se teď snaží...uvidíme co škodovka, je možné že s představením nového superba přijde stavitelný podvozek DCC nejen do něj, ale i do oktávky....nebo limitované RS

Emel: vitaj vo fotosúťaži, konečne si sa pridal. Snáď si nečakal, kým budeš mať koncernové auto. ;-)