iudex 26.01.15 14:40
« Re: Re: Hlasuji
wl: je zaujímavé sledovať, ako sa vyvíja ten vzťah bežného GTI a výročných edícií. Edícia k 30. narodeninám mala 230k, čo bolo oproti bežnému GTI 5 viac o 30 koní. Edition 35 mala opäť symbolicky 235k, kým bežná verzia mala 211k (24k naviac). Uvedeným tempom by mala mať budúca Edition 40 na budúci rok 240k, čo by bol rozdiel oproti Performance len symbolických 10 koní (a ako písal Tom, ono tých 240k už GTI zrejme reálne má už teraz). Tak uvidíme, či sa bude VW držať číselnej symboliky, alebo bude výročná edícia výkonovo zaujímavejšia. -
woody-alien 26.01.15 13:59
« Re: Re: Hlasuji
pot, wl: Nj, detailisti. >:D Pro mě za mě kdyby tam nebyl kryt vůbec, tak by mi to nevadilo. Z toho je zřejmé, že nejsem cílovka pro prémii. ;-) Na druhou stranu, u GTI se mi líbí, jak si vyhráli s osvětlením interiéru včetně osvícení prahů, dveří atd. Decentní a vážně pěkné. -
white label 26.01.15 12:56
« Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Emel
Tak jsem tě přecenil... >:-[]
Ale máš tam tu Emu tak nápadně vystavenou, že se to přirovnání ke Škodovce přímo nabízí, viz i životopis Emy, kde se dá najít dost souvislostí. Obě "vlastenky" propagující náš stát v zahraničí + významnější spojení s Německem apod. ;-) -
poterienko 26.01.15 12:46
« Hlasuji
1) HugoBoss93
2) Woody Alien
3) Emel
HugoBoss93 - Vzhledem k tomu, že Woody připojil k zadání tématu i detailní informace, tak pro mne nejlépe téma vystihl právě Hugo (teda kromě samozřejmě >:-[] ). Na druhou stranu fotka samotná je poměrně nepodařená - dole je malá mezera mezi autem a okrajem fotky a nahoře jsou naopak uříznuté vlajky.
Woody - Druhé místo, protože téma jsem musel hledat, ovšem díky tvé nápovědě našel. PS: Jsem si myslel, že u GTI si s krytem motoru trochu pohrají.
Emel - Asi nejlepší fotka v tomto kole, co se týká nasvícení a kompozice. Bohužel protože Woody rozvedl téma, tak to moc nesplňuje. Respektive název tématu ano, ale nesedí to k detailnímu popisu (ten Woody nám docela zavařil).
Svojí fotce bych vytkl to, že nevypadá vůbec tak, jak jsem chtěl :D. Dále se mi také nelíbí vyvážení, kdy se nepovedlo srovnat blesk na jedné straně a lampy na straně druhé. O přepalu místo krásného proužku LED z Audi R8 ani nemluvím. -
woody-alien 26.01.15 08:55
« Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Emel: To nic není....vidíš, že můj život na základě jediný fotky rozebral do šroubku. Paroháč, nebožka,vdovec atd. >:D
Já to u tvojí fotky bral dost přízemně. Český peníze, český auto. Ale je fakt, že speciálně ta 2TiSIcovka se přímo nabízí. ;-) -
šmoula nešika 25.01.15 23:01
« Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
WL: No já nevím, že tu nechal adresu pro případné vítězství zřejmě také znamená, že se nebude účastnit hodnocení; v tomto případě má pak výrok o vítězství pravdivostní hodnotu 0. >:-[]
Ovšem... „Pokud bych náhodou vyhrál, informujte mě o tom.“ vyvrácení výhry v tomto případě neznamená, že mu psát nemáme... -
white label 25.01.15 22:57
« Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
RS6
Souvislost se zemí původu Škody Octavie má žena na bankovce s hodnotou 2000 (tam je mimo jiné i číselná souvislost s objemem motoru O3RS) Korun českých, Emilie Pavlína Věnceslava Kittlová, známá pod pseudonymem Ema Destinnová, resp. Emmy Destinn:
AUDIRS6 25.01.15 22:29
« Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
woody:
a kto vlastne moze hlasovat ? aj ja ?
ak ano rozdelil by som to nasledovne:
1. Poterienko
nie za to ze ma Audi >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] , ale za to, ze je to take pekne jednoduche a jednoducho pekne: Audi opusta Ingolstadt, tak este 1 foto na rozlucku a paa paa... :-)
tie diody Tag-fahrt-lichtiu zrovna v tej jeho generacii - to je pre mna maniakalna dokonalost tehdajsieho Audi dizajnoveho jazyka !!!! tak pri tej tme a tej lampe tam proste ukazuju - ja som nove Audi, a idem do sveta :-) :yes:
2. HugoBoss93
Blizsieku korenom sa hadam ani auto dostat nemoze. ;-) Skoro to uz vypada, ze sa im tam asi chcel opytat, ze ci im nechyba nejaka slusna Felcka ako muzealny exponat >:-[] Takze v mojom ponimani mi to este prijde aj ako vtipne :-) :yes:
3. Ty - woody-alien
Vdaka tvojmu vysvetleniu, ze tvoj novy "olej" pochadza z Wolfenbüttelu, tak si mi to ulahcil pred Emelom, u ktoreho som tie love na tej kapote moc nepochopil... 8-s
Len tvoja fotka by bola dobra do nejakej temy typu: "Starostlivost o moje auto"... ;-)
Ale tym vznikom povodu si to zachranil. ;-) ( aj to len vdaka tomu, ze si to vysvetlil 21:58 a nie po 22ej >:-[] - to by som mohol povazovat za ovplyvnovanie hlasujucich >:D )
toz, ak to treba nejako inac, daj mi vediet, nech sa teda oficialne zapojim, alebo coooo... ;-) -
white label 25.01.15 22:16
« Re: Re: Re: Fotosoutěž
w-a
A ta křesťanská svatozář nad těmi parohy? Že by důsledek faktu, že je nasadila "nebožka"? "Vdovec" a paroháč k tomu, tak tomu říkám super smolař.
Teda, pokud k balení do koberce nebyla hlavním motivem zpráva, po které se stal z veselého paroháče, paroháč smutný... a následně pomstychtivý. >:D ;-)
P.S. Já mám teď takové období, že v TV sleduji výhradně kriminálky, takže je možné, že mě to "trošku" ovlivnilo... :*) >:-[]

Já věděl že první pokus bude jen na zkoušku :-)