Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.01.15  15:08

« Re: Hlasuji

pot: počkej počkej, woody to téma nějak rozvedl? To mi asi uniklo... kde je nějaký detailní popis? >:D

Já věděl že první pokus bude jen na zkoušku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  15:03

« Re: Re: Re: Hlasuji

iudex
    Pár dnů zpátky jsem tu o tom psal, že u 40 edition předpokládám 240 koní a měl by se objevit spíš už letos, pravděpodobně ve Frankfurtu, kde byl před 40 lety představen i první GGTI,
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.15  15:02

« Re: Re: Re: Hlasuji

iudex: No, jen jestli nějaká speciální edice vůbec bude. Možná, že se to ve VW rozhodli vyřešit tak jako u mě. Na zadním skle úplně nahoře uprostřed mám nálepku "40 years of Golf" a je to. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.01.15  14:40

« Re: Re: Hlasuji

wl: je zaujímavé sledovať, ako sa vyvíja ten vzťah bežného GTI a výročných edícií. Edícia k 30. narodeninám mala 230k, čo bolo oproti bežnému GTI 5 viac o 30 koní. Edition 35 mala opäť symbolicky 235k, kým bežná verzia mala 211k (24k naviac). Uvedeným tempom by mala mať budúca Edition 40 na budúci rok 240k, čo by bol rozdiel oproti Performance len symbolických 10 koní (a ako písal Tom, ono tých 240k už GTI zrejme reálne má už teraz). Tak uvidíme, či sa bude VW držať číselnej symboliky, alebo bude výročná edícia výkonovo zaujímavejšia.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.15  13:59

« Re: Re: Hlasuji

pot, wl: Nj, detailisti. >:D Pro mě za mě kdyby tam nebyl kryt vůbec, tak by mi to nevadilo. Z toho je zřejmé, že nejsem cílovka pro prémii. ;-) Na druhou stranu, u GTI se mi líbí, jak si vyhráli s osvětlením interiéru včetně osvícení prahů, dveří atd. Decentní a vážně pěkné.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  13:39

« Re: Hlasuji

pot
    Je fakt , že třeba na G5GTI se na krytu motoru tolik nešetřilo, navíc se přiznával původ motoru od Audi, viz označení T(urbo)FSI. Ale to tu taky ještě nebyla tak silná (cenová) konkurence (nejen) z Koreje, proti které je dnes třeba "soused z Boleslavi" taaakhle malý. >:-[]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  12:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

w-a
    Sorry, ale ta nahrávka s parohy se nadala přehlédnout... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  12:56

« Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Emel
    Tak jsem tě přecenil... >:-[]
    Ale máš tam tu Emu tak nápadně vystavenou, že se to přirovnání ke Škodovce přímo nabízí, viz i životopis Emy, kde se dá najít dost souvislostí. Obě "vlastenky" propagující náš stát v zahraničí + významnější spojení s Německem apod. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.01.15  12:46

« Hlasuji

1) HugoBoss93
    2) Woody Alien
    3) Emel

HugoBoss93 - Vzhledem k tomu, že Woody připojil k zadání tématu i detailní informace, tak pro mne nejlépe téma vystihl právě Hugo (teda kromě samozřejmě >:-[] ). Na druhou stranu fotka samotná je poměrně nepodařená - dole je malá mezera mezi autem a okrajem fotky a nahoře jsou naopak uříznuté vlajky.
    Woody - Druhé místo, protože téma jsem musel hledat, ovšem díky tvé nápovědě našel. PS: Jsem si myslel, že u GTI si s krytem motoru trochu pohrají.
    Emel - Asi nejlepší fotka v tomto kole, co se týká nasvícení a kompozice. Bohužel protože Woody rozvedl téma, tak to moc nesplňuje. Respektive název tématu ano, ale nesedí to k detailnímu popisu (ten Woody nám docela zavařil).

Svojí fotce bych vytkl to, že nevypadá vůbec tak, jak jsem chtěl :D. Dále se mi také nelíbí vyvážení, kdy se nepovedlo srovnat blesk na jedné straně a lampy na straně druhé. O přepalu místo krásného proužku LED z Audi R8 ani nemluvím.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.01.15  09:12

Jo, ono to bylo přízemní... české auto za české peníze... z mojí peněženky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.15  08:55

Emel: To nic není....vidíš, že můj život na základě jediný fotky rozebral do šroubku. Paroháč, nebožka,vdovec atd. >:D

Já to u tvojí fotky bral dost přízemně. Český peníze, český auto. Ale je fakt, že speciálně ta 2TiSIcovka se přímo nabízí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.01.15  08:42

« Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

White: tolik souvislostí mě ani nenapadlo :-) , básnické střevo ti nelze upřít.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 26.01.15  05:49

Míchá nám sem zloduch jeden ekvivalence. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.15  23:18

Já to samozřejmě vím, ale on zřejmě ne, jinak by nám nepsal, ať mu dáme vědět na mail, kdyby vyhrál. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.01.15  23:01

« Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

WL: No já nevím, že tu nechal adresu pro případné vítězství zřejmě také znamená, že se nebude účastnit hodnocení; v tomto případě má pak výrok o vítězství pravdivostní hodnotu 0. >:-[]

Ovšem... „Pokud bych náhodou vyhrál, informujte mě o tom.“ vyvrácení výhry v tomto případě neznamená, že mu psát nemáme...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.15  22:57

« Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

RS6
    Souvislost se zemí původu Škody Octavie má žena na bankovce s hodnotou 2000 (tam je mimo jiné i číselná souvislost s objemem motoru O3RS) Korun českých, Emilie Pavlína Věnceslava Kittlová, známá pod pseudonymem Ema Destinnová, resp. Emmy Destinn:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 25.01.15  22:29

« Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

woody:
    a kto vlastne moze hlasovat ? aj ja ?
    ak ano rozdelil by som to nasledovne:
    1. Poterienko
    nie za to ze ma Audi >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] , ale za to, ze je to take pekne jednoduche a jednoducho pekne: Audi opusta Ingolstadt, tak este 1 foto na rozlucku a paa paa... :-)
    tie diody Tag-fahrt-lichtiu zrovna v tej jeho generacii - to je pre mna maniakalna dokonalost tehdajsieho Audi dizajnoveho jazyka !!!! tak pri tej tme a tej lampe tam proste ukazuju - ja som nove Audi, a idem do sveta :-) :yes:
    2. HugoBoss93
    Blizsieku korenom sa hadam ani auto dostat nemoze. ;-) Skoro to uz vypada, ze sa im tam asi chcel opytat, ze ci im nechyba nejaka slusna Felcka ako muzealny exponat >:-[] Takze v mojom ponimani mi to este prijde aj ako vtipne :-) :yes:
    3. Ty - woody-alien
    Vdaka tvojmu vysvetleniu, ze tvoj novy "olej" pochadza z Wolfenbüttelu, tak si mi to ulahcil pred Emelom, u ktoreho som tie love na tej kapote moc nepochopil... 8-s
    Len tvoja fotka by bola dobra do nejakej temy typu: "Starostlivost o moje auto"... ;-)
    Ale tym vznikom povodu si to zachranil. ;-) ( aj to len vdaka tomu, ze si to vysvetlil 21:58 a nie po 22ej >:-[] - to by som mohol povazovat za ovplyvnovanie hlasujucich >:D )
    toz, ak to treba nejako inac, daj mi vediet, nech sa teda oficialne zapojim, alebo coooo... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.15  22:25

« Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

pot
    HugoBoss (nebo spíš HuboBoss?) nám tu akorát zapomněl nechat adresu, kam (v případě jeho výhry) zaslat věcné a finanční ceny. :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.15  22:16

« Re: Re: Re: Fotosoutěž

w-a
    A ta křesťanská svatozář nad těmi parohy? Že by důsledek faktu, že je nasadila "nebožka"? "Vdovec" a paroháč k tomu, tak tomu říkám super smolař.
    Teda, pokud k balení do koberce nebyla hlavním motivem zpráva, po které se stal z veselého paroháče, paroháč smutný... a následně pomstychtivý. >:D ;-)

P.S. Já mám teď takové období, že v TV sleduji výhradně kriminálky, takže je možné, že mě to "trošku" ovlivnilo... :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.01.15  22:11

« Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Wa: vzhledem k tomu, co psal HubosBoss se obávám, že bude vyřazen a my si tu jen rozhodíme body. Tak či tak to můžeme svést na téma a vymyslet lepší. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…