Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 01.05.23 12:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky
Chlapi, vím, že Vás to taky s.e.r.e, [odkaz] ale asi nás to nemine. Mě možná, Vás určitě ne. Je smutné, že se automobilky daly od EU takto ukecat. Podle mě je to dáno tím, že do vedení automobilek i EU se dostávaly a dostávají mladší ročníky, které už byly školami indoktrinovány ekofašistickou ideologií. Že za tou ideologií jsou lidé, kteří chtěli jen zbohatnout a ochrana životního prostředí jim posloužila jen jako zastírací manévr, o tom nemůže být pochyb. [odkaz] -
Thomasino 28.04.23 17:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky
GT4 a Spyder se nedá reálně objednat od ledna, to že byli donedávna v konfigurátoru vůbec nic neznamená. Na GT4 RS seženeš kvótu taky jen přes známé!! >:-[] >:D
A nakonec zrušili spoustu objednávek na GT4 a Spyder i lidem co si objednali na podzim.. Nyní na konci dubna ruší další.. SpyderFred toho zeleného koupil na poslední chvilku, myslím že dalsí týden váhání, tak je teď pryč. -
pradeda777 28.04.23 17:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky
Hmm...GT4 už není v Česku nabídce. Pouze GT4 RS a to už je jen s automatem. (GT4 s manuálem je stále v nabídce v DE i US) Ale GT4 vypadá sakra dobře.... ;-) >:D >:-[] [odkaz] -
Thomasino 28.04.23 14:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky
Pokud s tím jezdíš po okresce a oželíš trošku rychlosti, nepoznáš skoro rozdíl mezi GT4 a GTS 4.0 :-) Aspoň moje zkušenost. GT4 je o něco ostřejší, má lepší aerodynamiku, je ale tvrdší a na rozbitější silnici spíše odskakuje, než že by pohlcovala nerovnosti. Zpětná vazba od řízení a auta je ale stejná (což nejde říct o M Preformce modelech u BMW, pro srovnání). GT4 je dělaná na hladší okresky a okruhy. Spydera jsem neřídil, ten je prý nastavený o něco měkčeji než GT4.
SPYDERFRED - naprosto souhlasím: "Mne by sa páčilo GTS s aero paketom od GT4/Spyder, to by bola značka ideál." -
iudex 28.04.23 09:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky
Inak len pre zaujímavosť: volali mi zo Subaru, že sa dá objednať BRZ, cena je 40490 eur (samozrejme fixná, bez zľavy). O dosť viac, ako sesterská GR86 (od 33990 eur), ale zrejme výbava bude vyššia. -
iudex 28.04.23 07:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky
Tom: Ja síce viem prd, ale ľudia, čo skúsili vravia, že GT4/Spyder sú jazdne/pocitovo o ligu ďalej ako GTS. Vraj vzťah medzi nimi je asi ako medzi bavoráckym čistokrvným ///M a M-Performance. Takže ak Ty presedlávaš z ostrého Mka, nemusel by si sa báť tvrdosti GT4.
Na druhej strane ak nechceš Caymana drať na okruhu (a tak nejak mám pocit, že takto drahé auto už nebudeš chcieť humplovať na okruhoch) a ide Ti o okreskovú zábavu a výlety do Álp, tak GTS bude určite vhodnejšie. Sám by som išiel práve do GTS, príde mi to ako ideálny kompromis použiteľnosti základu s motorom GT4.
-
Thomasino 27.04.23 18:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky
To tvrdím také, že GTS je skvěle vyladěné na okresky! Ale ještě lepší je novější verze se šestiválcem 4.0 :-) Jinak jsme se o tom zrovna s Muldixem bavili před 4 týdny v Mostě na srazu Porsche. Říkal právě, že by si to taky vybral spíše než GT4, která je už celkem tvrdá. Spyder 4.0 je pak prý někde mezi.