Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.01.15  18:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

WA: Tak je to naopak. Mě prostě jen nedošlo, že koruny české mají naznačovat ty čechy. Kuwa, sem za vola >:D :D.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  18:50

« Re: Re: Re: Re: Hlasuji

Cov
    Zrovna na tenhle, do plastu (za tepla) vlisovaný 3D motiv rádoby carbonu už mám alergii, a když jsem ho spatřil i na palubce A45AMG, tak mě málem museli křísit... Ale ta lesklá podélná placka s motivem a nápisem Cupra nevypadá špatně.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.01.15  17:39

woody-alien
    Aspoň se to nebude loupat >:-[]

Tu mi kolega poslal video s automatickým otevíráním kufru u Leona:[odkaz] na golfa to půjde určitě taky.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.01.15  17:37

Nojo, chci se účastnit a ani si nejsem schopen najít zadání :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.15  17:35

Cov: Nj, to víš, jakože carbon má rezervovanej Cupra, ale barva na písmenka TSI jim zase zbyla jenom pro Golfa. Chudáci koncernoví. >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.15  17:28

Emel: Přesně řečeno příspěvek 17792 >:D Vrtalo mi hlavou, co pořád poterienko myslí, tak jsem si to našel.

"MOJE AUTO A JEHO RODIŠTĚ

Úkolem soutěžících by mělo být jakýmkoliv způsobem na fotce přiblížit zemi nebo dokonce místo vzniku svého auta. Uznána bude jak země sídla automobilky, tak země výrobního závodu. Pro příklad u Suzuki Swift jak Japonsko, tak Maďarsko. Uznáme i částečnou výrobu, takže majitelé Porsche Cayenne nechť neváhají v rámci soutěže navštívit Bratislavu.... "

Nj, tak nevím,jestli to pot špatně nepochopil. Myslel jsem to tak, že když se navlíknu do kimona, pod nos si vrazím csabai klobásu a stoupnu si před Swifta, tak jsem tu zemi (vlastně obě) "jakýmkoli způsobem" dostatečně přiblížil. Ne že bych hned musel vyrazit do Hungárie, neřku-li Nipponu. ;-) Je pravda, že pro mě osobně by bylo nejspíš jednodušší k tý ceduli v Hřensku dojet a neotravovat se se stavěním parohatý flašky na nějakej super-mainstreamovej dekl, ale řešení bylo víc. A to Emelovo je naprosto korektní - téma splněno.

Příště to nebrat doslova. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.01.15  17:22

« Re: Re: Re: Hlasuji

Taky mě trochu překvapilo, že si s tím krytem nedali malinko práce, na rozdíl od jeho jakože levnějšího koncernového brášky, kterému to dali v částečné podobě karbonu....přitom je to určitě hovadina za pár korun....holt šetří se všude.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  16:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

RS6
    Tak to bude sice nespisovně, ale MAROKO. >:-[]
    A nebo je to spisovně, protože je to původem český vtip na Slováky. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.01.15  16:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

Bylo to v některé Bule vzývající ke křížové výpravě za cílem spasení národů východních...

Mimochodem, nedávno jsem něco o křížových výpravách hledal a zaujala mě jedna věta:

Pod dojmem vystoupení entuziastických kazatelů se shromáždily početné chudinské houfy a bez přípravy se vydaly na cestu do Svaté země. Nejvýraznější z těchto kazatelů byl Petr Poustevník, charismatický demagog s fanatickou nenávistí k Turkům, který kázal především v severní Francii.

Je to pořád stejný... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 26.01.15  16:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

wl:
    to by bolo nespisovne: róm je nespisovne slovo. spisovne je cigán.
    takže to bude asi trošku komickejšie: MACIKO >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  16:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

Em
    Nějaký odkaz na zdroj by nebyl?
    Potom se divím. že to lepí zrovwna u nás, kde jsou ceny Golfu ještě příznivější, než na Slovensku? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.01.15  16:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

white:

"V duchu misionářských tradic šíří Volkswagen evropskou kulturu i do zemí východního bloku. Vzhledem ke ztrátám na majetku i životech jsme ale nuceni účtovat v těchto zemích vyšší ceny a omezit bonusové akce jako jsou samolepky"
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.01.15  16:22

pot: Jako že v diskusním příspěvku 18031? Aha, já bláhový se podíval pouze na homepage Fotosoutěže do novinek :-)

Říkám že s nováčky je třeba mít trpělivost :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.01.15  16:12

« Re: Re: Hlasuji

Emel: Psal to při vyhlašování tématu, nevím, zda je to i soutěžní recenzi.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  16:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

Em
    A důvod?

P.S. Myslíš ještě (postaru) Slovensko, nebo už (po novu) MAROKO?
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.01.15  16:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

Na Slovensku nemaj na nálepky nárok... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  16:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

iudex
    De facto máš taky výroční ročník výroby, akorát ty jubilejní nálepky začali lepit asi až po červnové oslavě.
    Největší motorový rozdíl byl u G6 GTI vs G6 GTI 35 edition, kde byl jiný základ motoru a tím i jeho odlišný charakter.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.01.15  15:20

Potom aj ja mám fakticky výročný model (tiež mám r.v. 2014). :-)
    Ad Edition 40: ono je očakávateľné (vzhľadom na číselnú symboliku a doterajšiu tradíciu - teda aspoň u ge. 5 a 6), že výročné GTI bude mať 240 koní, len tá atraktivita výročnej edície medzigeneračne klesá: kým pri Tvojej 5. generácii bol prírastok 30 koní (navýšenie o 15%), v Thomasinovej 24k, pre moju/woodyho generáciu to bude už len 10k (4% zvýšenie výkonu).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  15:11

w-a
    Souhlas, je to jenom kryt motoru, navíc plastový, i když u G5GTI se ještě aspoň snažil vypadat (částečně) kovově.
    Jinak Golf jako model oslavil 40 let už loni v červnu a zřejmě vzhledem k tomu, že tvůj kousek je rok výroby 2014 (i když modelový rok 2015), tak vlastně taky patří ke kulatým jubilantům. ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.01.15  15:11

woody: přesně, k čemu nějaký kryt? Maximálně na to člověk postaví flašku... :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…