Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 26.01.15 18:50
« Re: Re: Re: Re: Hlasuji
Cov
Zrovna na tenhle, do plastu (za tepla) vlisovaný 3D motiv rádoby carbonu už mám alergii, a když jsem ho spatřil i na palubce A45AMG, tak mě málem museli křísit... Ale ta lesklá podélná placka s motivem a nápisem Cupra nevypadá špatně. -
woody-alien 26.01.15 17:28
Emel: Přesně řečeno příspěvek 17792 >:D Vrtalo mi hlavou, co pořád poterienko myslí, tak jsem si to našel.
"MOJE AUTO A JEHO RODIŠTĚ
Úkolem soutěžících by mělo být jakýmkoliv způsobem na fotce přiblížit zemi nebo dokonce místo vzniku svého auta. Uznána bude jak země sídla automobilky, tak země výrobního závodu. Pro příklad u Suzuki Swift jak Japonsko, tak Maďarsko. Uznáme i částečnou výrobu, takže majitelé Porsche Cayenne nechť neváhají v rámci soutěže navštívit Bratislavu.... "
Nj, tak nevím,jestli to pot špatně nepochopil. Myslel jsem to tak, že když se navlíknu do kimona, pod nos si vrazím csabai klobásu a stoupnu si před Swifta, tak jsem tu zemi (vlastně obě) "jakýmkoli způsobem" dostatečně přiblížil. Ne že bych hned musel vyrazit do Hungárie, neřku-li Nipponu. ;-) Je pravda, že pro mě osobně by bylo nejspíš jednodušší k tý ceduli v Hřensku dojet a neotravovat se se stavěním parohatý flašky na nějakej super-mainstreamovej dekl, ale řešení bylo víc. A to Emelovo je naprosto korektní - téma splněno.
Příště to nebrat doslova. ;-) -
Emel 26.01.15 16:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji
Bylo to v některé Bule vzývající ke křížové výpravě za cílem spasení národů východních...
Mimochodem, nedávno jsem něco o křížových výpravách hledal a zaujala mě jedna věta:
Pod dojmem vystoupení entuziastických kazatelů se shromáždily početné chudinské houfy a bez přípravy se vydaly na cestu do Svaté země. Nejvýraznější z těchto kazatelů byl Petr Poustevník, charismatický demagog s fanatickou nenávistí k Turkům, který kázal především v severní Francii.
Je to pořád stejný... >:D >:-[] -
Emel 26.01.15 16:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji
white:
"V duchu misionářských tradic šíří Volkswagen evropskou kulturu i do zemí východního bloku. Vzhledem ke ztrátám na majetku i životech jsme ale nuceni účtovat v těchto zemích vyšší ceny a omezit bonusové akce jako jsou samolepky" -
white label 26.01.15 16:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji
iudex
De facto máš taky výroční ročník výroby, akorát ty jubilejní nálepky začali lepit asi až po červnové oslavě.
Největší motorový rozdíl byl u G6 GTI vs G6 GTI 35 edition, kde byl jiný základ motoru a tím i jeho odlišný charakter. -
iudex 26.01.15 15:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji
Potom aj ja mám fakticky výročný model (tiež mám r.v. 2014). :-)
Ad Edition 40: ono je očakávateľné (vzhľadom na číselnú symboliku a doterajšiu tradíciu - teda aspoň u ge. 5 a 6), že výročné GTI bude mať 240 koní, len tá atraktivita výročnej edície medzigeneračne klesá: kým pri Tvojej 5. generácii bol prírastok 30 koní (navýšenie o 15%), v Thomasinovej 24k, pre moju/woodyho generáciu to bude už len 10k (4% zvýšenie výkonu). -
white label 26.01.15 15:11
w-a
Souhlas, je to jenom kryt motoru, navíc plastový, i když u G5GTI se ještě aspoň snažil vypadat (částečně) kovově.
Jinak Golf jako model oslavil 40 let už loni v červnu a zřejmě vzhledem k tomu, že tvůj kousek je rok výroby 2014 (i když modelový rok 2015), tak vlastně taky patří ke kulatým jubilantům. ;-) :-)