Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.01.15  21:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

Wl. Já bych si na ty kuny a kupry dal bacha. Pak omylem ke kuně přidáš D a vznikne z toho nějaká pí.čovina.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  20:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

Cov
    Ve výhodě bude GTI určitě, protože žádné měkčené plasty v motorovém prostoru nemá, kdežto Cupra má na měkčeném plastu právě ten nápis s vlaječkou. >:D ;-)
    Zajímavé, jak jsou ta slova vzájemně podobná, když se vysloví (kupra a kuna)..., to snad ani nemůže být pouhá náhoda. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.01.15  20:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

white label
    Tu bude trochu ve výhodě GTI protože kunám chutnají měkčené plasty >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  20:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

w-a
    Jistě, ke kultuře stolování patří i design interieru ve kterém se konzumuje a v Cupře budou jistě kuny podávat přímo sportovní výkony, skoro jako Cupra na NS... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  19:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

pot
    To ne..., to máš prostě za fšecko... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.01.15  19:47

woody, white label
    Já vám dám kuny ...ještě budete prstíčkem škrábat ať vám tu kapotu otevřu >:-[]

Jasně že je to nedůležitá kravina pro ježdění, jen mě to trochu zarazilo když má být GTI v hierarchii VW výš.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.01.15  19:46

« Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

WA: Docela přemýšlím nad změnou mého hlasování, je to možné?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.01.15  19:44

« Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Ta jdu hodnotit.
    V první řadě bych chtěl říci že jsem docela zaskočen. Vymysleli jste téma docela vo ničem, o kterém bylo už od začátku jasno, že se v 90% případech bude jednat o vyfocení nějakého výrobku z dané země s vaším autem (modýlky aut, letadel, lodí, vlajka, socha Masaryka co maj babičky na zdi atd. >:D ), což mně moc nezaujalo a tak jsem se na to vykašlal. Ale na druhou stranu prostor pro to, ukázat své fotografické umění (což se prvotřídně podařilo mému jasnému vítězi, ne nelezu mu do zadele nebojte) jak vyfotit nějaký předmět s autem ale šikovně ho zakomponovat atd.

Co ale nechápu, 2/3 autorů tématu se tohoto kola ani nezúčastnilo 8-s

Mé hlasování:
    1) Poterienko - naprosto luxusní fotka, bombasticky nafocená, jak jsem ji poprvé viděl, málem jsem si ustříkl do kalhot! Tato Ingolštadská vesnica má své kouzlo i na návsi :yes: PS: měli tam v zahradě to krásný Cayenne, loď a SL65 AMG co tam stává? >:D

2) Emel - obojí je naprosto české :yes: jen to jedno ojro tam trošku zaclání ;-)

3) Woody - z tohoto nápoje mi bylo kdysi dávno docela blbě, když jsem ho ochutnal, nikdy více! Věřím že z pořádného svezení v Golfu by mi mohlo být podobně na zvracení >:D ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.15  19:39

wl: Jo, ta Cupra na deklu nevypadá špatně, aspoň budou mít kuny při jídle i nějakou četbu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.01.15  19:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

WL: To mám za tu fotku se značkou co? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  19:01

pot
    Můžeš být úplně v klidu, my už jsme si na tebe zvykli a máme tě rádi právě takového, jaký opravdu jsi... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  18:59

Cov
    Možná mají u Seatu s loupáním laku horší zkušenosti, než u VW. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.01.15  18:59

WA: Tak je to naopak. Mě prostě jen nedošlo, že koruny české mají naznačovat ty čechy. Kuwa, sem za vola >:D :D.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  18:50

« Re: Re: Re: Re: Hlasuji

Cov
    Zrovna na tenhle, do plastu (za tepla) vlisovaný 3D motiv rádoby carbonu už mám alergii, a když jsem ho spatřil i na palubce A45AMG, tak mě málem museli křísit... Ale ta lesklá podélná placka s motivem a nápisem Cupra nevypadá špatně.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.01.15  17:39

woody-alien
    Aspoň se to nebude loupat >:-[]

Tu mi kolega poslal video s automatickým otevíráním kufru u Leona:[odkaz] na golfa to půjde určitě taky.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.01.15  17:37

Nojo, chci se účastnit a ani si nejsem schopen najít zadání :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.15  17:35

Cov: Nj, to víš, jakože carbon má rezervovanej Cupra, ale barva na písmenka TSI jim zase zbyla jenom pro Golfa. Chudáci koncernoví. >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.15  17:28

Emel: Přesně řečeno příspěvek 17792 >:D Vrtalo mi hlavou, co pořád poterienko myslí, tak jsem si to našel.

"MOJE AUTO A JEHO RODIŠTĚ

Úkolem soutěžících by mělo být jakýmkoliv způsobem na fotce přiblížit zemi nebo dokonce místo vzniku svého auta. Uznána bude jak země sídla automobilky, tak země výrobního závodu. Pro příklad u Suzuki Swift jak Japonsko, tak Maďarsko. Uznáme i částečnou výrobu, takže majitelé Porsche Cayenne nechť neváhají v rámci soutěže navštívit Bratislavu.... "

Nj, tak nevím,jestli to pot špatně nepochopil. Myslel jsem to tak, že když se navlíknu do kimona, pod nos si vrazím csabai klobásu a stoupnu si před Swifta, tak jsem tu zemi (vlastně obě) "jakýmkoli způsobem" dostatečně přiblížil. Ne že bych hned musel vyrazit do Hungárie, neřku-li Nipponu. ;-) Je pravda, že pro mě osobně by bylo nejspíš jednodušší k tý ceduli v Hřensku dojet a neotravovat se se stavěním parohatý flašky na nějakej super-mainstreamovej dekl, ale řešení bylo víc. A to Emelovo je naprosto korektní - téma splněno.

Příště to nebrat doslova. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.01.15  17:22

« Re: Re: Re: Hlasuji

Taky mě trochu překvapilo, že si s tím krytem nedali malinko práce, na rozdíl od jeho jakože levnějšího koncernového brášky, kterému to dali v částečné podobě karbonu....přitom je to určitě hovadina za pár korun....holt šetří se všude.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  16:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

RS6
    Tak to bude sice nespisovně, ale MAROKO. >:-[]
    A nebo je to spisovně, protože je to původem český vtip na Slováky. >:D ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…