Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.01.15  10:54

« Re: Re: Re: Re: Hlasování

wl: Jj, tady se dá vyhrát i s Dacií. :-! >:-[]

PS: No nic, jedu si pro značky. Jsem zvědav na tu montáž. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.01.15  10:51

« Re: Re: Re: Hlasování

Emel: Úpravy tohoto rázu (přidělávání nápisů, retuše atd.) jsou tady zakázány. S jedinou vyjímkou, a tou je zakrytí RZ (SPZ). Jinak si pochopitelně můžeš hrát s laděním fotky, barvičky, kontrasty, HDR atd.

Jinak k mému dílku můžu říct, že kdybych byl jenom o chlup víc stydlivej, tak se stydím. >:-[] Měl jsem vymyšlený něco jinýho, ale nebyl čas, počasí a navíc celá rodina lehla s nějakou chřipkou. Takže jediný, co mě k tý rychlovce přimělo, byl "masivní" počet účastníků. ;-) Na druhou stranu, málokdy se tady stane, abych už z podstaty věci (počtu účastníků) mohl očekávat příděl bodů a nehrozila mi nula na kontě. >:D :yes: Ale polepším se.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 27.01.15  10:48

No a? Fotit hezkou holku je holt jednodušší než fotit ošklivou... no dobře, už mlčím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.01.15  10:38

Em
    Jj, jako ve škole, když nevíš "která bije", raději mlčet.
    Ale ještě něco! >:D
    Krása/atraktivita/hodnota auta by neměla být (pokud možno) určujícím prvkem při celkovém hodnocení soutěžní fotografie, znevýhodňovalo by to fotografy s méně atraktivními vozy. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 27.01.15  10:31

« Re: Re: Hlasování

WL: koukám mlčeti zlato >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.01.15  10:23

« Re: Hlasování

Emel
    Ad pot., zase si nedával pozor, a to je pozítří vysvědčení... >:-[] ;-)

"Jen pro detail a jisté pochybnosti:
    Nápis je vytvořený v photoshopu, následně vytisknutý na 3 A3 a slepený k sobě. Na značku je přichycený pomocí otočené izolepy (pruh izolepy, který srolujete do ruličky a vznikne tak oboustranka). K přilepení posloužil stavit s foťákem a hlavně objektivem, jehož sluneční clonou jsem nápis přimáčkl."
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 27.01.15  10:09

« Hlasování

1) Poterienko - Audi je fotogenické a noční fotka zajímavá. Jeden technický dotaz - je to fakt u Ingolstadtu nebo je to Photoshop?
    2) HugoBoss - kompozice s K&G je pěkná, pokud by to šlo asi bych fotil z větší dálky a nedělal tak těsný ořez, ale v tomhle je realita všedního dne často nesmlouvavá. Kdyby tam stálo nějaké hezčí auto, viděl bych to na #1.
    3) woody - dal sis s tím asi tolik práce jako já ;-) , ale příště se polepšíme, ne :-)?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  21:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

pot
    Znaješ, što eto "pasy"? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.01.15  21:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

Wl. Já bych si na ty kuny a kupry dal bacha. Pak omylem ke kuně přidáš D a vznikne z toho nějaká pí.čovina.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  20:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

Cov
    Ve výhodě bude GTI určitě, protože žádné měkčené plasty v motorovém prostoru nemá, kdežto Cupra má na měkčeném plastu právě ten nápis s vlaječkou. >:D ;-)
    Zajímavé, jak jsou ta slova vzájemně podobná, když se vysloví (kupra a kuna)..., to snad ani nemůže být pouhá náhoda. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.01.15  20:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

white label
    Tu bude trochu ve výhodě GTI protože kunám chutnají měkčené plasty >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  20:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

w-a
    Jistě, ke kultuře stolování patří i design interieru ve kterém se konzumuje a v Cupře budou jistě kuny podávat přímo sportovní výkony, skoro jako Cupra na NS... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  19:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

pot
    To ne..., to máš prostě za fšecko... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.01.15  19:47

woody, white label
    Já vám dám kuny ...ještě budete prstíčkem škrábat ať vám tu kapotu otevřu >:-[]

Jasně že je to nedůležitá kravina pro ježdění, jen mě to trochu zarazilo když má být GTI v hierarchii VW výš.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.01.15  19:46

« Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

WA: Docela přemýšlím nad změnou mého hlasování, je to možné?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.01.15  19:44

« Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Ta jdu hodnotit.
    V první řadě bych chtěl říci že jsem docela zaskočen. Vymysleli jste téma docela vo ničem, o kterém bylo už od začátku jasno, že se v 90% případech bude jednat o vyfocení nějakého výrobku z dané země s vaším autem (modýlky aut, letadel, lodí, vlajka, socha Masaryka co maj babičky na zdi atd. >:D ), což mně moc nezaujalo a tak jsem se na to vykašlal. Ale na druhou stranu prostor pro to, ukázat své fotografické umění (což se prvotřídně podařilo mému jasnému vítězi, ne nelezu mu do zadele nebojte) jak vyfotit nějaký předmět s autem ale šikovně ho zakomponovat atd.

Co ale nechápu, 2/3 autorů tématu se tohoto kola ani nezúčastnilo 8-s

Mé hlasování:
    1) Poterienko - naprosto luxusní fotka, bombasticky nafocená, jak jsem ji poprvé viděl, málem jsem si ustříkl do kalhot! Tato Ingolštadská vesnica má své kouzlo i na návsi :yes: PS: měli tam v zahradě to krásný Cayenne, loď a SL65 AMG co tam stává? >:D

2) Emel - obojí je naprosto české :yes: jen to jedno ojro tam trošku zaclání ;-)

3) Woody - z tohoto nápoje mi bylo kdysi dávno docela blbě, když jsem ho ochutnal, nikdy více! Věřím že z pořádného svezení v Golfu by mi mohlo být podobně na zvracení >:D ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.15  19:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

wl: Jo, ta Cupra na deklu nevypadá špatně, aspoň budou mít kuny při jídle i nějakou četbu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.01.15  19:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasuji

WL: To mám za tu fotku se značkou co? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  19:01

pot
    Můžeš být úplně v klidu, my už jsme si na tebe zvykli a máme tě rádi právě takového, jaký opravdu jsi... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.15  18:59

Cov
    Možná mají u Seatu s loupáním laku horší zkušenosti, než u VW. >:D ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…