Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 27.01.15 21:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Tady je ten tip, cena je zatím ještě stará předvánoční, bude následovat zdražení, ostatně jako u celé elektroniky. Samozřejmě pokud někde bude někomu delší dobu hnít nějaké zboží na skladech, naopak se může dále zlevňovat. Aktuálně je doba mírného chaosu cen na trhu, je třeba dobře a dlouho hledat, ale moc neváhat, protože jak se něco doprodá, klidně se s dalším dovozem zdraží o 10-20% ;-) :-)
[odkaz] -
woody-alien 27.01.15 21:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Cov: Ještě jsem to neřešil, nebyl čas. Dneska jsem teprve vyzvedával značky a pak jsem hned musel zase odjet pryč. Ale pro sichr jsem jim nevrátil "převozku", ještě chvíli (do středy) na ní můžu jezdit. -
woody-alien 27.01.15 21:11
Emel: No tak to jo, příjemná osůbka dokáže zvednout náladu. ;-) Já si vzal lísteček...až sem všechno stejný.... >:D , pak jsem čekal asi 20 minut, tam ne moc hezkej chlap, máte vyplněnou žádost, mám, za chvilku jsem byl venku i se značkama....a zdržet se mě ani nenapadlo. >:-[] -
AUDIRS6 27.01.15 20:57
cov:
WOT - to je len take spestrenie cakania na LODE !!!!!
nemozem sa dockat, kedy vybehnu a dopracujem sa k BISMARCKOVI !!!!!!!!!!!!!!
...a TIRPITZU ;-)
...ale ak potom skusim aj US, tak sa tesim na triedu IOWA ;-) -
Emel 27.01.15 20:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Hele... přijdu, vezmu lísteček a než se rozkoukám, jdu k okýnku. Tam hezká... zajímavá ženská, a prej jestli mám vyplněnou žádost. Tak říkám že ne a čekám, že mě pošle ke stolečku. Ale ne, bere žádost, s úsměvem předvyplní základ a pak mi nadiktuje zbytek ve stylu... do dalšího řádku napište modrá, do dalšího OA atd. Za pět minut jsem byl venku i se značkama... a vůbec by mi nevadilo chvilku se zdržet :-) -
AUDIRS6 27.01.15 20:23
« Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
gratulacia !
Ja podla vsetkeho na mojom Asuse este chvilku poklepem ( uz cca 6 rokov ), ale ked ma moc nastve, ze mi na nom slabo frci WOT ( World of Tanks ) tak asi tiez poriesim nastupcu... ;-)
Ak mi das teda ty dobry tip na dobry NTB ( s dobrymi parametrami na hry ) tak si ja nebudem robit tyzden, mozno 2 srandu z Renaultu >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
Musi byt ale kuuuuvwa dobra cena ;-) -
Ronault. 27.01.15 20:02
« Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Tak pánové, já Vás zdravím z nového NTB... možná pro Vás to není až takový zážitek, ale já mám nový NTB po devíti letech... opravdu mi vydržel 9 let... A to někteří Asus podceňují ;-)
A začnu rovnou hlasování:
1. Woody
2. Emel
3. Hugoboss 93
Vysvětlení si asi odpustím, nestíhám, ono taky rozjet nový NTB dá hodně práce...
Ještě ale musím poděkovat Thomasinovi za pomoc s výběrem. Za odměnu si z něj nebudu dělat týden, možná dva, srandu >:-[] >:D -
woody-alien 27.01.15 19:44
« Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Leg: Český auto za český prachy je dobrý....ale ještě lepší je za český prachy ho zaregistrovat k provozu. ;-) To se samozřejmě týká i německých lidovozů, těch osm stovek je výrazně příjemnějších než 1400 Euro u Vás. Rozdíl zhruba 1300 litrů benzínu. :-) -
Leg 27.01.15 11:35
« Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
1. Poterienko
2. Hugo Boss
3. Emel
Počet prihlásených naznačuje, že téma moc nezožala úspech. Pritom si myslím, že tam rozhodne potenciál je a dá sa s ňou pracovať. Ale kto som ja, že mám právo poučovať, keď som sa sám nezúčastnil? Bohužiaľ, toľko som čakal na ideálnu príležitosť zrealizovať svoj nápad, až som neočakávane na niekoľko dní vycestoval a vrátil sa včera. Tak nič, snáď nabudúce.
Hugo: pekne si vystihol tému, aj esteticky je tá fotka spravená slušne. Ako bolo povedané, trochu by sa dalo popracovať na kompozícii. Bohužiaľ, množstvo zelene v pozadí trochu napovedá, že fotka nebola cvaknutá zrovna v januári, ale keďže ťa zatiaľ nikto neusvedčil a platí prezumpcia neviny, ideš na druhé miesto.
poterienko: klasická poterienkovská nočná, dobrý nápad, prevedenie, nasadenie (dúfam, že si tam ten nápis nechal >:D ) Prvé miesto
Emel: vitaj v klube. Dúfam, že sa budeš zúčastňovať pravidelne a že sa nenecháš otráviť prudivými kecami kolegov. >:D K fotke: pekne spracované, dobrý nápad - české auto za české prachy (tých 10€ ide asi pre subdodávateľov). Páčia sa mi tmavé okraje.
woody: Dobrý nápad, bohužiaľ, konkurencia bola silnejšia. Aj tak to ale stačí na pekné štvrté miesto. >:-[]