Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.01.15  21:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

wl: Já mám náhodou s Acerem dobrý zkušenosti. Když mu dopřeješ pravidelnou výměnu důležitých komponent, vydrží mi někdy i déle než ministr dopravy. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.01.15  21:18

Tady je ten tip, cena je zatím ještě stará předvánoční, bude následovat zdražení, ostatně jako u celé elektroniky. Samozřejmě pokud někde bude někomu delší dobu hnít nějaké zboží na skladech, naopak se může dále zlevňovat. Aktuálně je doba mírného chaosu cen na trhu, je třeba dobře a dlouho hledat, ale moc neváhat, protože jak se něco doprodá, klidně se s dalším dovozem zdraží o 10-20% ;-) :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.01.15  21:17

Teda Ronaulte fuj, vzdát se svobody rejpání pro pár špinavejch zlaťáků... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.01.15  21:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Cov: Ještě jsem to neřešil, nebyl čas. Dneska jsem teprve vyzvedával značky a pak jsem hned musel zase odjet pryč. Ale pro sichr jsem jim nevrátil "převozku", ještě chvíli (do středy) na ní můžu jezdit.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.01.15  21:14

« Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

kuwa, jak týden ?? :-O říkali jsme aspoň rok! ;-) A o tom hlasování říkat nebudeme, jooo? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.01.15  21:11

Emel: No tak to jo, příjemná osůbka dokáže zvednout náladu. ;-) Já si vzal lísteček...až sem všechno stejný.... >:D , pak jsem čekal asi 20 minut, tam ne moc hezkej chlap, máte vyplněnou žádost, mám, za chvilku jsem byl venku i se značkama....a zdržet se mě ani nenapadlo. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.01.15  21:04

Ron
    Asus 9 let vydržet může, s Acerem by to byl větší "zázrak"... ;-)
    Tak co ti Thomas doporučil, jestli to není tajné?
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 27.01.15  20:57

cov:
    WOT - to je len take spestrenie cakania na LODE !!!!!
    nemozem sa dockat, kedy vybehnu a dopracujem sa k BISMARCKOVI !!!!!!!!!!!!!!
    ...a TIRPITZU ;-)
    ...ale ak potom skusim aj US, tak sa tesim na triedu IOWA ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.01.15  20:52

woody
    Jak jsi nakonec vyřešil ty spz..máš fotos na rajčeti? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.01.15  20:50

AUDIRS6
    World of Tanks je dobrý....ale čekám i na ty lodě ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 27.01.15  20:49

Hele... přijdu, vezmu lísteček a než se rozkoukám, jdu k okýnku. Tam hezká... zajímavá ženská, a prej jestli mám vyplněnou žádost. Tak říkám že ne a čekám, že mě pošle ke stolečku. Ale ne, bere žádost, s úsměvem předvyplní základ a pak mi nadiktuje zbytek ve stylu... do dalšího řádku napište modrá, do dalšího OA atd. Za pět minut jsem byl venku i se značkama... a vůbec by mi nevadilo chvilku se zdržet :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.01.15  20:44

Emel: Nevyprávěl, to byla takovej zážitek ? ;-) Povídej...
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 27.01.15  20:34

« Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

woody: Už jsem ti vyprávěl story z přihlášení?
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 27.01.15  20:23

gratulacia !
    Ja podla vsetkeho na mojom Asuse este chvilku poklepem ( uz cca 6 rokov ), ale ked ma moc nastve, ze mi na nom slabo frci WOT ( World of Tanks ) tak asi tiez poriesim nastupcu... ;-)

Ak mi das teda ty dobry tip na dobry NTB ( s dobrymi parametrami na hry ) tak si ja nebudem robit tyzden, mozno 2 srandu z Renaultu >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
    Musi byt ale kuuuuvwa dobra cena ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.01.15  20:02

« Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Tak pánové, já Vás zdravím z nového NTB... možná pro Vás to není až takový zážitek, ale já mám nový NTB po devíti letech... opravdu mi vydržel 9 let... A to někteří Asus podceňují ;-)

A začnu rovnou hlasování:
    1. Woody
    2. Emel
    3. Hugoboss 93

Vysvětlení si asi odpustím, nestíhám, ono taky rozjet nový NTB dá hodně práce...

Ještě ale musím poděkovat Thomasinovi za pomoc s výběrem. Za odměnu si z něj nebudu dělat týden, možná dva, srandu >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.01.15  19:44

« Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Leg: Český auto za český prachy je dobrý....ale ještě lepší je za český prachy ho zaregistrovat k provozu. ;-) To se samozřejmě týká i německých lidovozů, těch osm stovek je výrazně příjemnějších než 1400 Euro u Vás. Rozdíl zhruba 1300 litrů benzínu. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 27.01.15  19:41

« Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Leg: Vzhledem k počtu svědků bohužel nenechal.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.01.15  12:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

w-a
    Dá se vyhrát i s Dacií, ale kdybys tam minule neměl tu značkovou rakev, tak nevím nevím... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.01.15  11:35

« Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

1. Poterienko
    2. Hugo Boss
    3. Emel
    Počet prihlásených naznačuje, že téma moc nezožala úspech. Pritom si myslím, že tam rozhodne potenciál je a dá sa s ňou pracovať. Ale kto som ja, že mám právo poučovať, keď som sa sám nezúčastnil? Bohužiaľ, toľko som čakal na ideálnu príležitosť zrealizovať svoj nápad, až som neočakávane na niekoľko dní vycestoval a vrátil sa včera. Tak nič, snáď nabudúce.
    Hugo: pekne si vystihol tému, aj esteticky je tá fotka spravená slušne. Ako bolo povedané, trochu by sa dalo popracovať na kompozícii. Bohužiaľ, množstvo zelene v pozadí trochu napovedá, že fotka nebola cvaknutá zrovna v januári, ale keďže ťa zatiaľ nikto neusvedčil a platí prezumpcia neviny, ideš na druhé miesto.
    poterienko: klasická poterienkovská nočná, dobrý nápad, prevedenie, nasadenie (dúfam, že si tam ten nápis nechal >:D ) Prvé miesto
    Emel: vitaj v klube. Dúfam, že sa budeš zúčastňovať pravidelne a že sa nenecháš otráviť prudivými kecami kolegov. >:D K fotke: pekne spracované, dobrý nápad - české auto za české prachy (tých 10€ ide asi pre subdodávateľov). Páčia sa mi tmavé okraje.
    woody: Dobrý nápad, bohužiaľ, konkurencia bola silnejšia. Aj tak to ale stačí na pekné štvrté miesto. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 27.01.15  11:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

Chce to pořádný vruty... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…