Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 28.01.15 07:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Emel- tak to si vychytal. Ja keď som prihlasoval svoje, tak som si všetky podklady poctivo nachystal, vyplnil žiadosti a vyrazil na úrad na okraji nášho okresného mesta. Lístočky tam stále nevedú, tak som sa spýtal, kto je posledný. Po chvíli čakania som prišiel na radu, senior policajtovi som suverénne predložil všetky potrebné podklady a on mi bez mihnutia oka povedal, že potrebuje fotokópiu z tohoto tohoto a tohoto (vedľa neho mimochodom stála obria kopírka). Tak som vyrazil autom do centra mesta prefotiť čo treba a zasa naspäť. Zasa som sa spýtal, kto je posledný, chvíľu počkal a potom mi už boli blahosklonne vydané značky. Banánistan. -
Leg 28.01.15 07:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Jak píše thomasino, nad počtom jadier by som sa nejako extra nevzrušoval, ak neprevádzkujem nejakú špecifickú aplikáciu náročnú na procesorový výkon ktorá dokáže štyri jadrá dobre využiť. A takých pri bežnej práci moc nie je. Pre pohodovú prácu s oknami je treba veľa RAM, rýchly disk (podľa možností ssd, kto raz skúsil nechce inak) a nie menej dôležitým paramerom je spracovanie touchpadu, klávesnice a kvalita displeja so solídnym rozlíšením. Ak ho chcem veľa vláčiť so sebou, tak potom ešte hmotnosť, rozmery, výdrž na baterku a robustné spracovanie. Každý má ale samozrejme svoje vlastné pracovné návyky, požiadavky a podľa toho si svoj noťas vyberá. -
šmoula nešika 27.01.15 23:35
>:D
Mám Acer v nejlepších letech - je mu sedm. A zatím jen grafická karta (opraveno zručnou rukou bráchovou) a neohlášený restart, když má blbej den... Ale to dělá, až co jsem ho převzal samozřejmě. Takový pěkný kus techniky za rozumnou cenu, že. >:D Kdo by nechtěl.
PS: Mé mámě staré Alfy nepučovat, jinak bude kroužit okolo čerpačky; její Acer vydrží bez napájení asi pět minut. >:-[]
Edit: Lepší si s tou technikou trochu pohrát než trousit slzu nad devastační a nečekanou chybou Canon B200. >:-[] YT je pln rad, jak tento problém vyřešit... -
white label 27.01.15 23:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Ty méně pokročilé části chápu a vím dobře o čem píšeš. >:-[]
Ono se dnes říká "hliníkové šasi" pomalu i "plastům obaleným v alobalu", ale pokud je to podobně hliníkové šasí jako třeba u jabka, tak dejme tomu... ;-) -
Thomasino 27.01.15 23:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Já chápu, že u vás se častěji platí krompáčem, ale v některých méně pokročilých částech ještě penězi >:-[] Na tu konfiguraci, značku a rychlý servis je ta cena náhodou slušná. Ron to měl navíc samozřejmě se slevou ;-) Ke všemu to není levná plastová základní řada, ale s hliníkovým šasi ;-) -
white label 27.01.15 23:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Ale jo..., jen nevím co si mám představit pod pojem "dostupnost s cenou"? Jako, že si ho fakt reálně můžu koupit (za ty prachy)? >:-[]
Jinak dvoujádro samozřejmě může stačit, jen takovou konfiguraci (za 20 litrů) nepovažuji za nějaké cenové terno. Možná časem, až se u nás více projeví výrazně sílící dolar. -
Thomasino 27.01.15 23:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Jestli dvoujádro, nebo čtyřjádro není až tak argument ;-) Záleží na typu aplikací co na tom pojedou. Je třeba spousta starších her nebo programů, které 4-jádra vůbec nedokáží využít :-) Stačila by klidně slušná i5, hlavně šlo o 8GB RAM a rozumná grafika a dostupnost s cenou ;-) -
Thomasino 27.01.15 21:30
Myslíš jako jednou za 3 roky základní desky, jednou za 4 roky displej a disk apod. ?? >:-[] Neznám horší značku, co se týká průměrného procenta poruchovosti, než je Acer >:-[] >:-[] Ale vyjímka potvrzuje pravidlo, takže se samozřejmě najde spousta lidí, co jim Acer funguje ;-) Stejně jako se najde spusta lidí, co jim dlouhou dobu funguje Alfa Romeo >:D -
Thomasino 27.01.15 21:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Tady je ten tip, cena je zatím ještě stará předvánoční, bude následovat zdražení, ostatně jako u celé elektroniky. Samozřejmě pokud někde bude někomu delší dobu hnít nějaké zboží na skladech, naopak se může dále zlevňovat. Aktuálně je doba mírného chaosu cen na trhu, je třeba dobře a dlouho hledat, ale moc neváhat, protože jak se něco doprodá, klidně se s dalším dovozem zdraží o 10-20% ;-) :-)
[odkaz] -
woody-alien 27.01.15 21:15
Cov: Ještě jsem to neřešil, nebyl čas. Dneska jsem teprve vyzvedával značky a pak jsem hned musel zase odjet pryč. Ale pro sichr jsem jim nevrátil "převozku", ještě chvíli (do středy) na ní můžu jezdit. -
woody-alien 27.01.15 21:11
Emel: No tak to jo, příjemná osůbka dokáže zvednout náladu. ;-) Já si vzal lísteček...až sem všechno stejný.... >:D , pak jsem čekal asi 20 minut, tam ne moc hezkej chlap, máte vyplněnou žádost, mám, za chvilku jsem byl venku i se značkama....a zdržet se mě ani nenapadlo. >:-[] -
AUDIRS6 27.01.15 20:57
cov:
WOT - to je len take spestrenie cakania na LODE !!!!!
nemozem sa dockat, kedy vybehnu a dopracujem sa k BISMARCKOVI !!!!!!!!!!!!!!
...a TIRPITZU ;-)
...ale ak potom skusim aj US, tak sa tesim na triedu IOWA ;-)