iudex 29.01.15 08:43
« Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Blahoželám víťazovi i medailistom vrátane nováčika Emela, ktorý bodoval hneď pri svojej prvej účasti (hoci pri troch hodnotených to nie je taký problém >:-[] ).
Tak snáď bude účasť nabudúce lepšia (čo záleží aj od témy, ktorú zvolíte).
P.S. To mokré bílé svinstvo padá mi za límec... ráno se vzbudím a zas k...a padá. -
woody-alien 28.01.15 22:05
« Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Hlasováním bylo určeno toto pořadí ve Fotosoutěži za Leden 2015.
1. poterienko -21 bodů
2. HugoBoss93 - 13 bodů
3. Emel - 11 bodů
4. woody-alien - 9 bodů
Vzhledem k porušení pravidla o hlasování je HugoBoss93 vyřazen z výsledkové listiny a pořadí se mění na:
1. poterienko
2. Emel
3. woody-alien
Gratuluju vítězi poterienkovi i nováčkovi Emelovi. První tři vybírají téma pro další měsíc, takže doufám, že vybereme takové, aby účast byla minimálně dvojnásobná. ;-) -
white label 28.01.15 20:48
« hlasování white label
1. poterienko - hlavně za "můj" nápad >:D ;-)
2. Emel - Emel s Emou... a má to koule >:-[]
3. woody-alien - nejdřív nebožka žena, pak nebožtík woody a nakonec ještě/přesto:
"cornuto in memoriam", jak se říká, na posr... i hajzel spadne. 8-s >:D
HugoBoss93 - to se mezi chlapama nedělá... :*) ;-) -
iudex 28.01.15 15:27
« Re: Poslední den hlasování
Hlasujem:
1. Poterienko: najviac vynaloženej energie prinieslo svoje ovocie. Najlepšie spracovanie tematicky i fotograficky.
2. HugoBoss: tematicky najlepšie, fotka síce taká obyč, skôr dokumentárna, ale si priamo pri zdroji. Akurát tá zeleň je na január podozrivo zelená, ale je vás málo, tak neriešim.
3. Emel: hľadal som takú hlbokú myšlienku, ktorú som tam nevidel, Tvoje jednoduché vysvetlenie som nečakal.
Woody: auto máš síce najkrajšie :-) , ale ten majster poľovník mi tam príde trochu nasilu a preto len zemiak.
Inak si sypem popol na hlavu za neúčasť, nevydalo (ale aspoň nie som jej autorom). -
woody-alien 28.01.15 15:26
« Poslední den hlasování
Ještě tedy přidám koment.
poterienko si s tím dal nejvíc práce, jeho noční fotky mám rád (v paměti mi utkvěla především ta s dojezdovkou a připraveným klíčem z Moje auto v prekérní situaci ;-) ) a výsledek je odpovídající - první místo. Mimochodem - Igolstadt je v latině zmiňován jako Auripolis. Navrhuju se s tím nepárat a rovnou to přejmenovat na Audipolis. >:-[]
Emelův pokus je technicky zdařilý (sakra, už to popisuju jak Káňa Jaga XE - drží jak přilepený >:-[] ), téma jasně splněné, pozornost diváka i díky okrajům ve tmě správně stržena na to podstatné. A navíc bonusový body za povedenou modrou metlu a ošoupanou (tudíž často používanou) portmonku. ;-)
HugoBoss93 s námi podle všeho tak trochu vyšplouchl. Samotná fotka se mi líbí co se týká ztvárnění tématu. Nicméně po Legově upozornění (samotnýho mě to netrklo, přece jen to městský "křoví" bývá často dost odolný i co se týká barvy ;-) ) jsem nahlédl do recenze a hluboko v galerii objevil fotky nápadně podobné. [odkaz] Pročež jsem to zohlednil v hodnocení. -
woody-alien 28.01.15 12:28
« Poslední den hlasování
Ještě dnes 28.1.2015 až do 22.00 hod.můžete hlasovat ve Fotosoutěži za Leden 2015 - téma Moje auto a jeho rodiště. Hlasovat může kdokoliv, tedy nejen soutěžící, a to formou příspěvku do diskuse s uvedením pořadí prvních tří dle vašeho výběru. Pro soutěžící je hlasování povinné. Přihlášeni jsou:
HugoBoss93
poterienko
Emel
woody-alien
Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]

Že bych ješte změnil barvu :-)