Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.01.15  17:19

« Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Leg: Samozřejmě. A právě proto si majitelé GTI s sebou vozí Člověče, nezlob se. Aby se aspoň trochu pobavili. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 29.01.15  17:04

« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Gratulujem víťazom i ostatným čo sa zmestili na stupne víťazov. Aj keď tam žiadna tlačenica nebola.
    Biele svinstvo nech padá, ja som sa práve parádne polyžoval. A vôbec, ďalšia téma je moje auto a zábava, tak sa ten sneh celkom hodí na fotenie do ďalšieho kola. Ak teda zrovna nemáte predný náhon, elektronickú ručnú a nevypínateľné esp. :-!

S pseudoerkovým golfom som mal nedávno opačný problém - napohľad slušne vybavený Golf s r-line, xenónami atď. Až štyri koncovky výfuku ukázali, odkiaľ vietor vanie, R-ko na 17" továrnych zimákoch, biele, 5dv. Keď som manželke oznámil, že cenníková cena je asi viac ako 40000€, nechcela mi veriť. :-)

P.S. dúfam, že vo variante nebudú robiť aj gti, to by label spáchal rituálnu samovraždu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 29.01.15  15:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Taky se mi stalo... nakonec jsem ho usvědčil podle brzd.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.01.15  15:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

iudex
    Vím o čem mluvíš...tahle jsem obdivoval G7R v Budějovicích na salonu...kola byly nějaký jiný a přesně jak píšeš vzadu jen dva výfuky nalevo nakonec to byla tuším a 1,4 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.01.15  15:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Veru, tiež som musel chvíľu rozmýšľať, či to kombi je naozaj v CSG, vyzerá tam pomerne bledo, porov: [odkaz] [odkaz]
    P.S. Nedávno som u nás zbadal pekný Golf R; idem si ho obzrieť bližšie a nejak mi to nesedelo: kolesá odhadom 17", vojdú sa také vôbec na Rko? Vzadu síce dvojica výfukov, ale len na jednej strane a až potom som si všimol štítok "R line". >:D To má ten GR za to, že je taký sleeper, človek si ho ľahko pomýli s bežným Golfom s R paketom. To sa GTI nestane. :-)
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.01.15  15:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

wl: To je fakt, CSG je v reálu tmavší a tmavší a tmavší......až se z ní v techničáku stane černá. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.15  15:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Cov
    Šedá (Pirineos?) je světlejší, než CSG. CSG na iudexově odkazu je hodně nasvícená, ale v reálu je o dost tmavší.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.15  15:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

iudex
    Ano, ale stejně je pořád jen pro GTI/GTD. Loni se spekulovalo, že by tento odstín mohl dostat i GR, ale nestalo se (aspoň zatím). Jinak pro US trh je v nabídce pro GGTI jen 6 odstínů z 10 běžných pro Evropu, ale CSG mezi nimi je.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.01.15  14:48

Carbon steel grey....Tahle nastínované vypadá GTI sakra dobře :yes:

Že bych ješte změnil barvu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.01.15  14:46

« Nové téma

Úspěšní soutěžící z minulého kola se dohodli na novém tématu pro Únor 2015 :

MOJE AUTO A ZÁBAVA

Tentokrát žádná nápověda, téma je to dost široké na to, aby ho každý pojmul po svém. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.01.15  14:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Jenom se trochu obávám, že taková objednávka by protáhla dodání o dalšího půl roku. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.01.15  14:40

Šlaka 8-s Já věděl, že mám vzít něco výraznějšího. To má člověk z toho, že škudlí. Jako kdyby mě těch 48 tisíc zabilo. >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 29.01.15  13:39

Docela mu pristane. U nás teď parkuje jedno RS a taky to má něco do sebe.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.01.15  13:33

« Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Tak už farba Carbon steel grey nie je vyhradená pre GTI/GTD hatchback, ale v CSG budeme môcť vídať aj kombík: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 29.01.15  10:31

« Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Iudex: U nás včera to bílé svinstvo ustoupilo, ale teplota je lehce nad bodem mrazu, což má za následek to, že auto je zasviněné jak prase, ale v té kose se mi ho nechce mýt.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 29.01.15  10:11

« Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Dík... doufám, že se v dalším kole zapojíš a nedáš nám to tak lacino :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.01.15  08:43

« Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Blahoželám víťazovi i medailistom vrátane nováčika Emela, ktorý bodoval hneď pri svojej prvej účasti (hoci pri troch hodnotených to nie je taký problém >:-[] ).
    Tak snáď bude účasť nabudúce lepšia (čo záleží aj od témy, ktorú zvolíte).
    P.S. To mokré bílé svinstvo padá mi za límec... ráno se vzbudím a zas k...a padá.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 28.01.15  22:44

« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Děkuji všem za hlasy, doufám, že příště se také fotka povede :). Stejně tak gratuluji kolegům bedňákům. Jdu rovnou rozeslat SZ.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.01.15  22:41

« Re: Chris

Takové normální běžné "katování" zatáčky ;-) >:-[]
    ...pěkně si s Meggie hrál >:D A při tom je to "obyčejná" předokolka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.01.15  22:05

« Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Hlasováním bylo určeno toto pořadí ve Fotosoutěži za Leden 2015.

1. poterienko -21 bodů
    2. HugoBoss93 - 13 bodů
    3. Emel - 11 bodů
    4. woody-alien - 9 bodů

Vzhledem k porušení pravidla o hlasování je HugoBoss93 vyřazen z výsledkové listiny a pořadí se mění na:

1. poterienko
    2. Emel
    3. woody-alien

Gratuluju vítězi poterienkovi i nováčkovi Emelovi. První tři vybírají téma pro další měsíc, takže doufám, že vybereme takové, aby účast byla minimálně dvojnásobná. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…