Leg 29.01.15 17:04
« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Gratulujem víťazom i ostatným čo sa zmestili na stupne víťazov. Aj keď tam žiadna tlačenica nebola.
Biele svinstvo nech padá, ja som sa práve parádne polyžoval. A vôbec, ďalšia téma je moje auto a zábava, tak sa ten sneh celkom hodí na fotenie do ďalšieho kola. Ak teda zrovna nemáte predný náhon, elektronickú ručnú a nevypínateľné esp. :-!
S pseudoerkovým golfom som mal nedávno opačný problém - napohľad slušne vybavený Golf s r-line, xenónami atď. Až štyri koncovky výfuku ukázali, odkiaľ vietor vanie, R-ko na 17" továrnych zimákoch, biele, 5dv. Keď som manželke oznámil, že cenníková cena je asi viac ako 40000€, nechcela mi veriť. :-)
P.S. dúfam, že vo variante nebudú robiť aj gti, to by label spáchal rituálnu samovraždu. >:-[] -
iudex 29.01.15 15:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Veru, tiež som musel chvíľu rozmýšľať, či to kombi je naozaj v CSG, vyzerá tam pomerne bledo, porov: [odkaz] [odkaz]
P.S. Nedávno som u nás zbadal pekný Golf R; idem si ho obzrieť bližšie a nejak mi to nesedelo: kolesá odhadom 17", vojdú sa také vôbec na Rko? Vzadu síce dvojica výfukov, ale len na jednej strane a až potom som si všimol štítok "R line". >:D To má ten GR za to, že je taký sleeper, človek si ho ľahko pomýli s bežným Golfom s R paketom. To sa GTI nestane. :-)
white label 29.01.15 15:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
iudex
Ano, ale stejně je pořád jen pro GTI/GTD. Loni se spekulovalo, že by tento odstín mohl dostat i GR, ale nestalo se (aspoň zatím). Jinak pro US trh je v nabídce pro GGTI jen 6 odstínů z 10 běžných pro Evropu, ale CSG mezi nimi je. -
iudex 29.01.15 08:43
« Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Blahoželám víťazovi i medailistom vrátane nováčika Emela, ktorý bodoval hneď pri svojej prvej účasti (hoci pri troch hodnotených to nie je taký problém >:-[] ).
Tak snáď bude účasť nabudúce lepšia (čo záleží aj od témy, ktorú zvolíte).
P.S. To mokré bílé svinstvo padá mi za límec... ráno se vzbudím a zas k...a padá. -
woody-alien 28.01.15 22:05
« Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Hlasováním bylo určeno toto pořadí ve Fotosoutěži za Leden 2015.
1. poterienko -21 bodů
2. HugoBoss93 - 13 bodů
3. Emel - 11 bodů
4. woody-alien - 9 bodů
Vzhledem k porušení pravidla o hlasování je HugoBoss93 vyřazen z výsledkové listiny a pořadí se mění na:
1. poterienko
2. Emel
3. woody-alien
Gratuluju vítězi poterienkovi i nováčkovi Emelovi. První tři vybírají téma pro další měsíc, takže doufám, že vybereme takové, aby účast byla minimálně dvojnásobná. ;-)