Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 29.01.15 22:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Že je R-line podobný eRku je logické a bylo tomu stejně tak i v 5. a 6. g. Golfu. Znalec se zkušeným okem to ale pozná - nárazníky nejsou úplně stejné, jiná kola, brzdy, výfuky a označení na předním blatníku... a taky sedí o poznání níž.
Podle mých předpokladů Golf Variant GTI spíš nebude, přece jen 40 let tradice je docela silný argument proti a logo GTI na Golfu má svou "váhu/hodnotu", kterou bych osobně zbytečně podobně nedevalvoval. -
Thomasino 29.01.15 18:44
« Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
S uvedením GTD v kombíku je to celkem pochopitelný tah, stejně jako u eRka (jen jsem zvědavý na tu cenu, protože +25T za 5dv. a plus dalších 20-30T za kombík by bylo vražedné a skoro neprodejné). Je otázka, jestli to přijde také u GTI. Podle mě to legendární označení GTI takto "prznit" neměli, ale stejně tak se nebudu divit, když udělají také z GTI kombíka >:-[]
Podle mě by to chtělo spíše nějakou "stylovější" (hezčí) variantu, něco jako Golf CC, už na to měli i nějaké koncepty, ale bohužel zatím nic :-( Stejně jako chybí stylovější kupátko, protože Scirocco je už OUT :-O :'-( :'-(
Třeba tohle se mě tehdy dost líbilo, bohužel realizace opět NULA :-(
[odkaz]
-
Leg 29.01.15 17:04
« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Gratulujem víťazom i ostatným čo sa zmestili na stupne víťazov. Aj keď tam žiadna tlačenica nebola.
Biele svinstvo nech padá, ja som sa práve parádne polyžoval. A vôbec, ďalšia téma je moje auto a zábava, tak sa ten sneh celkom hodí na fotenie do ďalšieho kola. Ak teda zrovna nemáte predný náhon, elektronickú ručnú a nevypínateľné esp. :-!
S pseudoerkovým golfom som mal nedávno opačný problém - napohľad slušne vybavený Golf s r-line, xenónami atď. Až štyri koncovky výfuku ukázali, odkiaľ vietor vanie, R-ko na 17" továrnych zimákoch, biele, 5dv. Keď som manželke oznámil, že cenníková cena je asi viac ako 40000€, nechcela mi veriť. :-)
P.S. dúfam, že vo variante nebudú robiť aj gti, to by label spáchal rituálnu samovraždu. >:-[] -
iudex 29.01.15 15:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Veru, tiež som musel chvíľu rozmýšľať, či to kombi je naozaj v CSG, vyzerá tam pomerne bledo, porov: [odkaz] [odkaz]
P.S. Nedávno som u nás zbadal pekný Golf R; idem si ho obzrieť bližšie a nejak mi to nesedelo: kolesá odhadom 17", vojdú sa také vôbec na Rko? Vzadu síce dvojica výfukov, ale len na jednej strane a až potom som si všimol štítok "R line". >:D To má ten GR za to, že je taký sleeper, človek si ho ľahko pomýli s bežným Golfom s R paketom. To sa GTI nestane. :-)
[odkaz]
[odkaz] -
white label 29.01.15 15:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
iudex
Ano, ale stejně je pořád jen pro GTI/GTD. Loni se spekulovalo, že by tento odstín mohl dostat i GR, ale nestalo se (aspoň zatím). Jinak pro US trh je v nabídce pro GGTI jen 6 odstínů z 10 běžných pro Evropu, ale CSG mezi nimi je.

[odkaz]