Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.05.23  10:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

No nejaký záujemci o odvoz by sa našli ale rád by som mal právo prvej noci ja.

Tom, tvoja skúsenosť s kabriom nič-moč.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.05.23  08:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

Tož já si jednou projel Boxera na Beach Roadu kolem moře v Melbourne.[odkaz] Byla to paráda. Ale počasí bylo tenkrát taky paráda. A to tu jde. Kdo si může dovolit mít takové kabrio jen pro takové příležitosti a nebo je otužilý....fajn...ale jinak to nedává smysl. Proto jich jezdí tak málo....i v Melbourne :-!
    Ještě se patří dodat, že kámoš si toho boxera moc neužil, protože po tom, co celý život coby stavitel makal na stavbách, ho to v 65 "kleplo" a na půl těla ochrnul. Tož tak...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.05.23  23:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

A kde máš Spydera vyzvednout? Klidně ti ho dovezu, aspoň si zkusím jednou auto bez střechy :-) Teda před 4 lety jsem v jednom seděl, když bylo bez střechy, ale jen krátce a pak mě hned shipovali do vrtulníku >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 03.05.23  20:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

Počkaj počkaj, daily mám Krišota 508 GT, RAM a moto. Tie ostatné autá sú mi k ničomu a premýšlam čo s nimi keď není čas ich ani vyzdvihnúť.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.05.23  18:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

Ještě dále to posunul SpyderFred, který má na daily Spydera 4.0 a na okruh pak X-Bow >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.05.23  13:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

Tak 320-koňový Tiguan R práve nevnímam ako bežné daily auto, to je z môjho pohľadu práve ten univerzál, ako sa hovorilo za socíku "do tanca aj na počúvanie", brutálne rýchly a pritom praktický. Ty si proste koncept daily+víkendovka posunul na vyššiu úroveň. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.05.23  12:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

Proto potřebuji mít i v dailyně dostatečný výkon, právě kvůli těm občasným služebkám nebo jiným cestám, kdy je škoda brát víkendovku :-) Samozřejmě na poskakování po Brně by stačila i 8 let stará Octavia 1.4 TSI, nebo jak jsem měl Golf Sportsvan 1.4 TSI 150 ps. Toho má po mě stále kamarádka a je s ním moc spokojena.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.05.23  08:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

Tak dopadneme až po Euro 7 nebudou peníze na nové auta. Jinak lahůdka pro BOZP.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.05.23  07:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

Univerzál vs. daily + víkendovka je večná téma, ja sa ale stále prikláňam k univerzálovi. V rámci toho pracovného týždňa a dlhších ciest by ma asi štvalo, že neviem povedzme predbehnúť kamión; myšlienka, že doma mám nadupané auto, ktorým by som preskočil celú kolónu kamiónov by ma v danej chvíli neutešila.
    Teraz na Morave sme boli 6kou a hoci to nie je až také slabé auto, keď som ten istý úsek horskej okresky prešiel s Mazdou a následne s 540i, práve tam vyniklo, že "dostatočný" a "suverénny" je dosť veľký rozdiel.
    Ale pochopiteľne kto cez týždeň poskakuje len medzi semaformi v Brne či jazdí pre rožky a cez víkend sa vyblbne v Buchlovských kopcoch, tak daily+víkendovka je lepšia voľba. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.05.23  22:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

My jsme se SpeedFredem v pohodě, my jsme saturováni :-! Atmosféra šestiválec a manuál s celkem nízkou váhou je z mého pohledu na víkendovku ideální. Na daily jsem ochoten časem jezdit i hybridem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.05.23  15:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

K.u.r.w.a kluci.......konečně zase jednou dobrá zpráva....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.05.23  12:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

Freddie.....ono si to řada lidí myslí už teď, když nás vidí "vypadávat" z normální C-HR ;-) >:D >:-[]
    Ale ta "vytúzená" C-HR looks very mean. Eště by to chtělo pořádný motor nebo dva.... :-! :-! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.05.23  12:07

Chlapi, vím, že Vás to taky s.e.r.e, [odkaz] ale asi nás to nemine. Mě možná, Vás určitě ne. Je smutné, že se automobilky daly od EU takto ukecat. Podle mě je to dáno tím, že do vedení automobilek i EU se dostávaly a dostávají mladší ročníky, které už byly školami indoktrinovány ekofašistickou ideologií. Že za tou ideologií jsou lidé, kteří chtěli jen zbohatnout a ochrana životního prostředí jim posloužila jen jako zastírací manévr, o tom nemůže být pochyb. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 01.05.23  11:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

Vidieť ťa v takej CHR-ke tak si pomyslím že si ju ukradol pravnukovi.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.04.23  16:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

Extremely modified C-HR [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.04.23  18:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

S tím "levněji" to u těchto modelů není až taková pravda.. Navíc se to pak prodává o něco levněji, než když je koupeno u nás..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.04.23  18:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

Ok. Ale z Německa se dá "dotáhnout" cokoliv. A levněji než kupovat v Česku. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.04.23  17:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

GT4 a Spyder se nedá reálně objednat od ledna, to že byli donedávna v konfigurátoru vůbec nic neznamená. Na GT4 RS seženeš kvótu taky jen přes známé!! >:-[] >:D
    A nakonec zrušili spoustu objednávek na GT4 a Spyder i lidem co si objednali na podzim.. Nyní na konci dubna ruší další.. SpyderFred toho zeleného koupil na poslední chvilku, myslím že dalsí týden váhání, tak je teď pryč.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.04.23  17:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

Hmm...GT4 už není v Česku nabídce. Pouze GT4 RS a to už je jen s automatem. (GT4 s manuálem je stále v nabídce v DE i US) Ale GT4 vypadá sakra dobře.... ;-) >:D >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.04.23  14:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farbičky

Pokud s tím jezdíš po okresce a oželíš trošku rychlosti, nepoznáš skoro rozdíl mezi GT4 a GTS 4.0 :-) Aspoň moje zkušenost. GT4 je o něco ostřejší, má lepší aerodynamiku, je ale tvrdší a na rozbitější silnici spíše odskakuje, než že by pohlcovala nerovnosti. Zpětná vazba od řízení a auta je ale stejná (což nejde říct o M Preformce modelech u BMW, pro srovnání). GT4 je dělaná na hladší okresky a okruhy. Spydera jsem neřídil, ten je prý nastavený o něco měkčeji než GT4.
    SPYDERFRED - naprosto souhlasím: "Mne by sa páčilo GTS s aero paketom od GT4/Spyder, to by bola značka ideál."
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…