šmoula nešika 30.01.15 19:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kinotip
Škrabka! >:D >:-[]
Škoda, že jsem letos (loni...) nestíhal ty vtipné komentáře schraňovat.... ;-\ Asi budu muset někoho pověřit svým nástupcem.
No a hodnocení taky. :-( Gratuluji úspěšným fotografům a všem třebas jen hodnotícím díky. ;-) -
iudex 30.01.15 16:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kinotip
No nič páni, idem na to. Ak to nepôjde inak, skočím vedľa do domácich potrieb a kúpim obyč kuchynský zmeták. ;-) A aspoň cestou domov konečne vyskúšam ten samosvor v bezpečných rýchlostiach (a Contíky prvýkrát na poriadnom snehu). >:D -
woody-alien 30.01.15 16:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kinotip
Emel: Já to znám...stalo se mi to tak dva roky zpátky, že jsem omylem v jednom autě škrabku neměl. Po prohlídce peněženky, kde bylo na výběr mezi kreditkou, občankou a Makro kartou jsem nakonec zvolil obal na doklady od auta. Vyházel jsem malej techničák, zelenou kartu a ústřižek od dálniční známky a šel na to. No nic moc teda. >:D
Fake VAQ už tam máš, ne ? XDS+ ;-) -
Leg 30.01.15 15:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kinotip
label: na druhej strane, ako odmena ti ostane plná náruč škrabiek. >:D Čo ma privádza k otázke, či sa dá kryt viečka nádrže na aktuálnych Škodovkách zamknúť...
Edit: Emel už mi v predstihu odpovedal. A je to aj logické, takú fantastickú škrabku by predsa nenechali napospas lepkavým rukám. -
white label 30.01.15 15:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kinotip
Leg
Máš oldschool hh a k němu i oldshool kartičku. Šlo, akorát bys pak musel změnit kartu, nebo rovnou i pojišťovnu. >:-[]
Pro česko+slovenské majitele Škodovek bych ještě přidal upozornění, ať se před oškrábání auta ubezpečí, že se skutečně jedná o jejich konkrétní vůz, aby postupně zbytečně neočistili půlku Škodovek na daném parkovišti. >:D

Jinak doufám že téma na další měsíc bude záživnější :-)