Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 31.01.15 20:41
« Re: Re: Re: full led
Pozeral som fotky interiérov leonu tu na auto.cz a zdá sa mi, že tam, kde majú autá s halogénmi kolečko na reguláciu sklonu je u lediek záslepka. Ale je to hrozne blbo vidieť, lebo na väčšine fotiek to zakrýva volant. Každopádne, určite to bude viedieť covenant, ten má leon naštudovaný ako vlastné boty (evidentne si tým kráti čakanie na Cupru >:D ) alebo prípadne labelopedia, to je bezodný zdroj informácií o VW Group. >:D -
Covenant 31.01.15 20:39
« Re: full led
Brandon Walsh
100% to nevím, ale tu je například cupra co je taky nemá
[odkaz]
Řekl bych, že to souvisí s příplatkovou výbavou u Leona, kde si doplácíš mimo jiné za vyhřívané ostřikovače světlometů a je možné, že pokud tenhle paket nemáš, nejsou u ledek ani ostřikovače.....já si taky nepřiplácel, tak budu pak vědět ;-)
-
Leg 31.01.15 20:30
« Re: full led
Brandon: nie som v tomto veľmi podkutý, ale myslím, že u xenónových svetiel platí, že ostrekovače musia mať len od určitého svetelného výkonu. To znamená, že ak máš slabšie výbojky, ostrekovače byť nemusia. Ak sa nemýlim, takto to má napríklad aj Rapid alebo aktuálny Chrobák. Pravdepodobne podobné platí aj pre LED svetlá. No a či už má daný kus ostrekovače alebo nie je nakoniec určené, či si za ne dotyčný priplatil.
(Otázka je, ako je to s automatickou reguláciou sklonu, či je to podobne ako s ostrekovačmi alebo je to povinné vždy) :-! -
Brandon Walsh 31.01.15 20:20
« full led
zdravím páni, tak som si dnes z nudy surfoval po internete, pozeral leony a zaujala ma jedna vec, niektoré verzie style s full led svetlometmi majú ostrekovače svetiel, niektoré nie a nejde mi to do hlavy, full led nepotrebuje ostrekovač ako xenón ? žeby sa jednalo o nejaké skladačky sa mi veľmi nezdá, sú u autorizovaných predajcov a dokonca aj YouTube sem tam ukáže verziu style bez ;-\ -
šmoula nešika 30.01.15 19:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kinotip
Škrabka! >:D >:-[]
[odkaz]
Škoda, že jsem letos (loni...) nestíhal ty vtipné komentáře schraňovat.... ;-\ Asi budu muset někoho pověřit svým nástupcem.
No a hodnocení taky. :-( Gratuluji úspěšným fotografům a všem třebas jen hodnotícím díky. ;-) -
iudex 30.01.15 16:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kinotip
No nič páni, idem na to. Ak to nepôjde inak, skočím vedľa do domácich potrieb a kúpim obyč kuchynský zmeták. ;-) A aspoň cestou domov konečne vyskúšam ten samosvor v bezpečných rýchlostiach (a Contíky prvýkrát na poriadnom snehu). >:D -
woody-alien 30.01.15 16:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kinotip
Emel: Já to znám...stalo se mi to tak dva roky zpátky, že jsem omylem v jednom autě škrabku neměl. Po prohlídce peněženky, kde bylo na výběr mezi kreditkou, občankou a Makro kartou jsem nakonec zvolil obal na doklady od auta. Vyházel jsem malej techničák, zelenou kartu a ústřižek od dálniční známky a šel na to. No nic moc teda. >:D
Fake VAQ už tam máš, ne ? XDS+ ;-)

Už to není takové žhavé a moc nestuduju...už se mi to blíž ;-)