Brandon Walsh 05.02.15 06:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
ron pred faceliftom by som o focuse ani neuvazoval, teraz som ho išiel pozrieť ako to celé spolu ladí, sadol si do auta a povedal toto bude moje budúce auto, o dva dni som podpisoval objednávku >:D keď som mal požičaný taktiež ten výkonnejší liter nejaký problém s rozbiehaním som nepociťoval, skôr mi prišla citlivá spojka a z jednotky do dvojky som na tom nevedel radiť a išiel som ako autoškola, z motora som bol aj prekvapený ako ide do otáčok, oproti 1,2 tsi je to doslova neuveriteľné, viezol som manželku rozprávali sme sa či áno alebo nie, mal som zaradenú dvojku, 4000 otáčok, prudký kopec predomnou, dal som automaticky podlahu a jedným okom pozeral na cestu druhým na polovičku, zrazu počúvam, že auto hučí a nejde, otáčkomer bol skoro na 7000 takže ma to začalo baviť, trojka, oči na cestu a znovu no nie až do takých výšin >:D -
woody-alien 05.02.15 00:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
wl: Byl jsem z toho docela v šoku, to místo dobře znám. Dokonce jsem tam byl cca 2 hodiny před tou nehodou. Je to běžná ulice v městské zástavbě, která rozhodně k žádné rychlé jízdě nesvádí. Ti lidé na zastávce něco takového vůbec nemohli čekat. 8-s -
Ronault. 04.02.15 21:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Zino: Gratulace! Udělal jsi dobře, Toledo i Rapid jsou moc důchodcovské auta. Jel jsem Focusa před FL s tím silnějším litrovým motorem a až na nedostatek točivého momentu kolem volnoběhu, kdy auto prostě nezkušenému musí zaručeně chcípnout, to bylo fajn svezení. Hlavně ten malý motor ve Focusu dělá moc fajn jízdní vlastnosti. Pokud vyladili interiér, tak parádní auto :yes:
Jinak koukám, že to tu pánové nějak měníme :-) :yes: -
šmoula nešika 04.02.15 21:06
« Re: Fotosoutěž změny
No to je milé... :-)
Ale pak budou lepší ty dvě recenze, a asi se do toho tady nikomu moc chtít nebude. Aspoň že byl projeven zájem. :yes: :-)
Ještě bych upozornil, že v bývalém působišti Ondry Ch., petrolheadském Autíčkáři Vojty Dobeše (Vavrise atd.), bylo spuštěno fórum a vypadá to, že by se tam mohla utvořit docela fajn komunita. Když tak tam občas mrkněte, zajímavé články i diskusní vlákna. ;-)
woody-alien 04.02.15 16:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
K tomu sněhu. I nám tady sněží poměrně často, ale do 10 cm a vzápětí to roztaje. Nicméně všude v okolí jsou kopce a vznikají tak veselé situace, kdy nějakej nešťastník přijede pozdě do práce, omlouvá se tím, že odhazoval dvě hodiny sníh kolem auta, šéf koukne z okna a myslí si svoje....v hlavě už snižuje prémie. >:-[] -
Brandon Walsh 04.02.15 16:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Leg: pochybujem, že sa focus bude meniť ako toledo, teda ak samozrejme nebude vŕzgať sedačka ako v predvádzačke >:-[] no keď človek vie kde je problém ľahko sa to reklamuje, v tolede bolo toho veľa a život je krátky na to, aby som jazdil v niečom k čomu nemám žiaden vzťah. Prečo vŕzga mi nevedeli povedať ani v seate a rozoberať pol auta som nechcel, možno to bude tým, že sa vyrába s rapidom na jednej linke a sabotuju seat >:D -
woody-alien 04.02.15 16:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Leg: Tos mi zrovna přihrál. Brandonův případ ukazuje, že se člověk může splést a nespokojenost s autem ho může přivést k až absurdnímu prodeji po pár měsících. A zrovna já jsem měl takovou obavu, jestli jsem to s tou Dacií fakt už nepřehnal a jestli nebudu chtít Dokkera za pár týdnů prodat. ;-)
Vím, že se to může zdát nepochopitelné, ale stále čekám a pořád nic. Po sedmi měsících mám najeto skoro deset tisíc kilometrů, zatím nic nevrže, motor se rozjezdil do příjemné nenucenosti a rodina je naprosto spokojená. Jednak díky prostornosti, druhak kvůli tomu, že v Dokkerovi si nekompenzuju žádný závodnický choutky. A mně Dokker vyhovuje tím, že je to pro mě pracant se vším všudy.
Jako jediné auto bych ho nesnesl, jako jedno ze tří mi perfektně sednul coby náhrada za podobně využívanou H1. Asi jsme divná rodina, když se i můj bratr zřekl sotva zajeté "prémie" (ix20 >:D ) a objednal Dokkera. I když v jeho případě TOP model - Stepway 1.2 TCe. >:-[] -
white label 04.02.15 16:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Leg
Paměť máš dobrou, ale dodnes jsem ji ani jednou nepoužil! Uvažuji, že ji "vyměním", dokud je nepoužitá. Nemůžu si totiž dovolit čekat až napadne "půl metru" sněhu a musím to odklízet průběžně, nehledě na to, že najednou! už tady půl metru nenapadlo ani nepamatuji. ;-)

Ta bílá bradavice je brzdové světlo tuším...je to vidět na videu ;-)