Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 05.02.15 15:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
w-a
Hmm..., G3 Variant modelový rok 1996-1999.
Málem jsem měl G3 Variant taky, možná už jsem to tu někdy psal.
Můj tehdejší skoro švagr žijící v Německu mi tam tehdy objednával 3dv. G3 dle mé specifikace (včetně objednacích kódů), kterou jsem mu tehdy poslal faxem. Následně mi tvrdil, že vše objednal dle mých požadavků, a že mu přišlo i potvrzení objednávky. Trval jsem na tom, ať mi to potvrzení pošle faxem a dobře jsem udělal, místo 3dv. objednal Variant. 8-s
Samozřejmě, že se to pak pokoušel zlehčovat srandičkami typu, že stejně za chvíli budu potřebovat větší kufr na kočárek apod., načež jsem mu řekl, že pokud by to auto vyrobili jako Variant, nechal bych ho jemu, objednal nové a neviděl by za něj ode mě ani marku, což by se mu určitě moc nelíbilo... -
woody-alien 05.02.15 15:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Cov: Manuál už nestuduju, dávám přednost praktickým zkušenostem....ale je fakt, že moc jsem toho zatím nenajezdil. Na tacháči ještě nemám ani 500 km. Jednak kvůli počasí, druhak kvůli tomu, že na silnicích je až moc hlídkujících policistů, co se celí třesou na snižování platnosti STK na 30 dnů a moje letní gumy by je asi nepotěšily. Takže s GTI jezdím zatím spíše vyjímečně. Stejně mám plno jiné práce. -
iudex 05.02.15 13:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
wl: to je jasne cúvacie svetlo. Inak na tú Tvoju frézu som si včera spomenul; bola by sa mi hodila. Prídem večer domov a pred domom súvislý trištvrte metra vysoký val snehu, ako sa zo strechy naraz zosunul napadaný sneh. Takže opäť lopata, aby som si prekopal prechod do garáže. 8-s -
-
woody-alien 05.02.15 08:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
šmoula: Při tom množství sněhu, co tam máte, má Covenant na Cupru vyděláno co by dup. >:D :yes: "Mlží" tady, jak je rád, že Cupřice přijde až s lepším počasím a přitom už v nabídce příslušenství objednal radlici. >:-[] -
Brandon Walsh 05.02.15 06:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
ron pred faceliftom by som o focuse ani neuvazoval, teraz som ho išiel pozrieť ako to celé spolu ladí, sadol si do auta a povedal toto bude moje budúce auto, o dva dni som podpisoval objednávku >:D keď som mal požičaný taktiež ten výkonnejší liter nejaký problém s rozbiehaním som nepociťoval, skôr mi prišla citlivá spojka a z jednotky do dvojky som na tom nevedel radiť a išiel som ako autoškola, z motora som bol aj prekvapený ako ide do otáčok, oproti 1,2 tsi je to doslova neuveriteľné, viezol som manželku rozprávali sme sa či áno alebo nie, mal som zaradenú dvojku, 4000 otáčok, prudký kopec predomnou, dal som automaticky podlahu a jedným okom pozeral na cestu druhým na polovičku, zrazu počúvam, že auto hučí a nejde, otáčkomer bol skoro na 7000 takže ma to začalo baviť, trojka, oči na cestu a znovu no nie až do takých výšin >:D -
woody-alien 05.02.15 00:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
wl: Byl jsem z toho docela v šoku, to místo dobře znám. Dokonce jsem tam byl cca 2 hodiny před tou nehodou. Je to běžná ulice v městské zástavbě, která rozhodně k žádné rychlé jízdě nesvádí. Ti lidé na zastávce něco takového vůbec nemohli čekat. 8-s -
Ronault. 04.02.15 21:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Zino: Gratulace! Udělal jsi dobře, Toledo i Rapid jsou moc důchodcovské auta. Jel jsem Focusa před FL s tím silnějším litrovým motorem a až na nedostatek točivého momentu kolem volnoběhu, kdy auto prostě nezkušenému musí zaručeně chcípnout, to bylo fajn svezení. Hlavně ten malý motor ve Focusu dělá moc fajn jízdní vlastnosti. Pokud vyladili interiér, tak parádní auto :yes:
Jinak koukám, že to tu pánové nějak měníme :-) :yes:

Ale couvačka je přece u Focusu integrované v zadní svítilně, ne? Když se bez toho obejde ST, proč ne i RS?
Čekal bych spíš naopak, že RS věci jako jsou zpětná zrcátka či couvačky nepotřebuje, prostě co/kdo je za mnou mě nezajímá... >:-[]