boost. 05.02.15 19:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Člověk, který nám dělal vloni fólie na okna říkal, že fólie z výroby (škodovácký Sunset atd...) jsou k ničemu. Akorát že pěkně zatmaví a světlo stejně propustí. A na tyto skla se už dodatečně nesmí dávat fólie pokud si dobře vzpomínám.
Na posledních čtyřech vozidlech jsme měli aftermarket fólie. Opravdu pomáhají nejen co se vzhledu týče, není dovnitř tak vidět a slunce tolik při jízdě neotravuje. Škoda jen, že na jednom autě jsme museli kvůli STK měnit přední fólie, které se o chlup nevešly do limitu, takže už nemáme tak pěkně postupný přechod od předku dozadu.
white label 05.02.15 19:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Cov
Mě se to dřív taky nelíbilo, ale už jsem si zvykl, samozřejmě nesmí být ten zadek v "ostravské neprůsvitné", pak je to zabité vždycky. -
Covenant 05.02.15 18:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
white label
Jojo ještě Sršeň a pak Pepa to vždycky nějak okoření...zbytek je už tak nějak na jedno brdo..ani moc nekritizuji v tomhle jsou na Slovensku lepší
No mě se nelíbí když je to na autě nesouměrné a zadní jsou víc jak přední..takže z výroby jsou všechny boční zatmaveny na max podle vyhlášky a zadní na 5 dveřích je do černa...myslím na 65%.
white label 05.02.15 18:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Cov
Raději tomu nepomáhej ani lehce, nestojí to za to. Já to vpředu sundal asi před dvěma roky a i pro bezpečnost provozu je to fakt lepší, oční kontakt (nejen) na křižovatce může být někdy k nezaplacení. Ale tmavší zadní skla mít z výroby budeš, ne?
Pepa je dobrej, ale zbytek je slabší... ;-) -
Covenant 05.02.15 16:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
white label
Díky dobrý vědět...folie jsem chtěl zrovna řešit..sice jsou předky tónované, ale chtěl jsem tomu ještě zlehka pomoct...
Dneska v 20:15 má být na prima cool v autosalonu Cupra, tak z dlouhé chvíle asi mrknu...už se na to moc nedívám, jen občas na Pepu a ty jeho hlášky >:-[]
white label 05.02.15 16:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Cov
Jo, pokud ti dnes objeví jednu z určitých technických závad (např. tmavší folie na předních bočních oknech) pošle tě (po odstranění závady) na kontrolní "velké" STKáčko. -
white label 05.02.15 15:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
iudex
Ale couvačka je přece u Focusu integrované v zadní svítilně, ne? Když se bez toho obejde ST, proč ne i RS?
Čekal bych spíš naopak, že RS věci jako jsou zpětná zrcátka či couvačky nepotřebuje, prostě co/kdo je za mnou mě nezajímá... >:-[] -
white label 05.02.15 15:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
w-a
Hmm..., G3 Variant modelový rok 1996-1999.
Málem jsem měl G3 Variant taky, možná už jsem to tu někdy psal.
Můj tehdejší skoro švagr žijící v Německu mi tam tehdy objednával 3dv. G3 dle mé specifikace (včetně objednacích kódů), kterou jsem mu tehdy poslal faxem. Následně mi tvrdil, že vše objednal dle mých požadavků, a že mu přišlo i potvrzení objednávky. Trval jsem na tom, ať mi to potvrzení pošle faxem a dobře jsem udělal, místo 3dv. objednal Variant. 8-s
Samozřejmě, že se to pak pokoušel zlehčovat srandičkami typu, že stejně za chvíli budu potřebovat větší kufr na kočárek apod., načež jsem mu řekl, že pokud by to auto vyrobili jako Variant, nechal bych ho jemu, objednal nové a neviděl by za něj ode mě ani marku, což by se mu určitě moc nelíbilo... -
woody-alien 05.02.15 15:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Cov: Manuál už nestuduju, dávám přednost praktickým zkušenostem....ale je fakt, že moc jsem toho zatím nenajezdil. Na tacháči ještě nemám ani 500 km. Jednak kvůli počasí, druhak kvůli tomu, že na silnicích je až moc hlídkujících policistů, co se celí třesou na snižování platnosti STK na 30 dnů a moje letní gumy by je asi nepotěšily. Takže s GTI jezdím zatím spíše vyjímečně. Stejně mám plno jiné práce. -
iudex 05.02.15 13:58
wl: to je jasne cúvacie svetlo. Inak na tú Tvoju frézu som si včera spomenul; bola by sa mi hodila. Prídem večer domov a pred domom súvislý trištvrte metra vysoký val snehu, ako sa zo strechy naraz zosunul napadaný sneh. Takže opäť lopata, aby som si prekopal prechod do garáže. 8-s -
woody-alien 05.02.15 08:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
šmoula: Při tom množství sněhu, co tam máte, má Covenant na Cupru vyděláno co by dup. >:D :yes: "Mlží" tady, jak je rád, že Cupřice přijde až s lepším počasím a přitom už v nabídce příslušenství objednal radlici. >:-[]

[odkaz] Jinak jsem měl za to, že auta z výroby nemají folie, ale to sklo je natónované něco jako pokovením, pletu se?