Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 12.02.15  16:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo

Červené metly teď letí... za mě dobrý :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.02.15  16:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo

emel dobrovoľne nasilu tá najdrahšia [odkaz]
    na výber boli biela, strieborná, race red, candy red, ja z dôvodu peňaženky som najskôr pretláčal race red, manželka ak červené jedine candy, teraz sme obaja zvedavý ako to bude "naživo" vyzerať
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 12.02.15  15:55

« Re: Re: Re: Re: Re: FoFo

Brandon: a jaká barva že to teda je :-) ?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.02.15  15:50

« Re: Re: Re: Re: FoFo

cov na leona som čakal 3 mesiace, to bolo najdlhšie čo som bol ochotný akceptovať, focusa som chcel taktiež objednať, nevyhovovali mi farby, ale keď volal na import a povedal čakačku minimálne 3,5 mesiaca tak moja odpoveď bola takže ešte raz aké farby to sú skladom ? >:D keď som sa v seate pýtal zo zvedavosti na cupru predajca mi vravel, že minimálne pol roka, takže zrejme na tom niečo bude. Výhoda je, že si to objednal pred zimou to sa potom ľahšie čaká a človek sa utešuje aj tak by som nejazdil >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.02.15  15:36

« Re: Re: Re: FoFo

Brandon-Walsh
    Budeš mít asi nejrychleji dodané auto >:D ... u mě jestli to natáhnou jen o týden než je plánovaný termín, tak bude čekačka rovného půl roku.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.02.15  15:21

« Re: Re: FoFo

emel neviem čo si mám pod tým predstaviť, asi pečiatku do servisnej knižky, oni dobre vedia, že ak na mojom aute bude nejaká nálepka nepreberiem ho, jedinú reklamu som ochotný nosiť na podložke pod ŠPZ. No začali to chlapci nejak flákať dnes mi mala byť doručená predfaktúra a ono nič, ja ich urgovať o platbu určite nebudem >:-[]
    cov vďaka
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.02.15  15:17

« Re: Re: Re: FoFo

Brandon Walsh

Gratuluju :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 12.02.15  15:10

« Re: FoFo

Brandon: předprodejní servis = lepení samolepek, right :-) ?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.02.15  13:42

tak to ma podrž humenné [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.02.15  12:09

Iudex vďaka, striedanie auta každý rok by sa mi páčilo no keďže Toledo bolo prvé a posledné auto z rozumu, striedať to nebude dôvod
    Woody to by uvítal snaď každý ;-) Mám teraz toho viac preto som sa dohodol až na pondelok, vidím to skôr na dlhú nedeľu, no sú informovaní, že v pondelok otváraju predajňu spolu so mnou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.02.15  12:01

Brandon: To bude dlouhej víkend. ;-) Ale takovou dobu dodání bych si taky nechal líbit. Mám radost i za tebe a těším se na první FoTo tvého FoFo. :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.02.15  11:59

iudex: Když to vezmu z tohoto úhlu pohledu, tak bych pro sebe ohledně aut jistě uvítal ius primae noctis. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.02.15  11:42

« Rasťo skúša 918 Spyder

Tu je fajn video, ako Rasťo Chvála bol v manufaktúre, kde sa vyrába Porsche 918 Spyder a aj ho otestoval: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.02.15  11:40

Bran: paráda, prevzatie nového auta, to je niečo ako prvá noc. ;-) Akurát Ty tú prvú noc máš každý rok. >:D
    Mne zase z Fordu napísali, že od budúceho týždňa je v predaji aj na vyskúšanie Mondeo, tak niekedy sa snáď dostanem k predvádzačke.
  • 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.02.15  10:26

« FoFo

Včera to prišlo, dnes je na predpredajnom servise, zajtra by ho mali dať na zimné pneu, dohodli sme sa, že po dodaní diskov mi rovno obujú aj letné, tie prídu dúfam taktiež zajtra, nakoniec originál ford 16 ky keďže s "radosťou" som investoval do "potrebných" senzorov tlaku, tak mi aspoň gumy ostali [odkaz] tento štýl, ale vnútro sivé niečo ako antracit, lúče leštené, naživo som nevidel, ale tieto z linku mi prídu vzhľadovo lacné a v pondelok je náš deň :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.02.15  12:35

« Re: Re: H(igh)Hatch

Jo, světlá výška byla na kompakt úctyhodná:
    [odkaz]
    Tady je jeden kousek:
    [odkaz]

Dokonce údajně vznikla i speciální 50ti kusová verze Golf II Country GTI (79 kW/107 k), která byla určena výhradně pro zaměstnance VW, tzv. "Wolfsburg Edition", logo jsem si svého času vypůjčil pro fotosoutěž, pravá kožešina by jistě byla právě k modelu Country stylová:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.02.15  10:53

« Re: H(igh)Hatch

pS: Golf Country jsem viděl poprvé naživo někdy před třemi lety a taky jsem na to zíral jak z jara. >:-[] Ta výška od země tě praští do očí. A coby nevzdělanec jsem si taky myslel, že si to někdo splácal doma. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 09.02.15  21:18

« H(igh)Hatch

Pochmourný den, břečka všude, šedá obloha, v uších sluchátka, špinavé stříbrné Octavie, orezlé Felicie... A mezi nimi jeden modrý Golf. Ne GTI, ne R32... Golf Country! :-)

Teda čuměl jsem jak puk. Říkal jsem si, jestli to není nějaké samodomo Country, ale nebylo.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.02.15  17:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI se může jít klouzat

cov taktiež som googlil o stránke autoelektrony.sk a našiel som niečo takéto
    mate niekto tie elektrony od toho predajcu co je v odkaze?kvalita a ine referencie?
    tieto z odkazu su vraj GMP Italy...a cena je za 4ks
    na mail mi odpovedali ze su vyroba GMP Italy a maju certifikat JWL a VIA.bol by som rad kbyze ich niekto naozaj ma a povedal skusenosti.

na centrumkolies skadiaľ objednávam ako disky tak aj pneumatiky a s čistým svedomím ho odporúčam každému píšu niečo takéto [odkaz]

Teraz je otázka či im môže človek pri tých nízkych cenách veriť keďže sa to cenovo vyrovnáva čínskym RSW racing
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 08.02.15  17:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI se může jít klouzat

Leg
    tak jsem trochu googli a proklep si ty firmy...u jedné kde berou pak všichni ostatní je firma okdisky.sk, která odebírá od azijských výrobců a zde to i v pohodě přiznává, vysvětluje [odkaz]

A druhý případ je pak italská firma WSP-ITALY ...což jsou Italové, kteří dělají pro automobilky, ale pak vyrábí i repliky, které mají i TUV schválení a neměly by se od originálu lišit, jsou zaměnitelné podle předpisu víc zde [odkaz]

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…