Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
boost. 12.02.15 21:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
cov
Ty audiňácké rotory vypadají na Cupře skvěle. :yes: :yes:
Bílá sluší menším autům, max tak do vyšší střední. A jak říká Emel, chce to trochu kontrastních detailů, aby se auto "rozbilo"... Ale něktěří to přeženou a auto pak vypadá jak panda nebo dalmatin.
Černá kola. 8-s :no: -
Emel 12.02.15 21:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
U bílé záleží na detailech... chce to černěné xenony, černou třebas i panoramatickou střechu, kola v nějakém antracitu... teď jsem viděl v podobné konfiguraci 3er a vypadala výborně... ale i bílá ORS s black paketem se dá vyladit hezky.
Moje oblíbená kombinace je taky bílá s červenými doplňky... třeba jak to měla Integra - bílá kola, červené logo, nějaké červené nápisy tady a támhle... té červené nemusí být moc. -
woody-alien 12.02.15 21:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
wl: Nj, bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila... ;-) Salóny VW občas vypadají jako v bílé tmě. >:-[] Nicméně, osobně bych se kvůli tomu vůči bílé na zadní nestavěl, i na GTI jsem ji vážně zvažoval, stejně jako na Cupře. Třeba u Swiftu Sport je bílá perleť podle mého nejlepší barva z nabízených. Naopak u jiných aut (Focus ST, Megane RS, Clio RS) bych bílou nevzal ani omylem. Takže je to jak kdy... ;-) -
white label 12.02.15 20:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
pS
Já bych teď do ní (u nového auta) zřejmě nešel, připadal bych si tak nějak "bez fantazie". Ale nešel bych ani do čistě černé, stejně jako dřív.... Jasně, že jsou pořád auta kterým bílá sluší, stejně jako jsou některá, kterým naopak nesluší...
Začátkem r. 2009 už se začínala bílá statečně prosazovat i u nás... a třeba v Německu už hodně slušně jela... -
boost. 12.02.15 20:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
wl
Hipster white label. >:-[]
Je pravda, že před šesti lety, kdy jsme si pořídili bílý, žádný okolo nebyly. My jsme takoví místní trendsetteři. >:D
Já mám bílou rád tak jako tak, ať jich jezdí klidně miliarda. Šel bych do ní opět, ale samosebou záleží na konkrétním autě. -
white label 12.02.15 20:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
Cov
Já měl bílou hodně rád už v dobách, kdy tady nad ní většina naivně ohrnovala nos, ale to co se (už delší dobu) děje teď, je přesně opačný extrém, který mi (pomalu, ale jistě) leze krkem. jedno je jasné, moje příští auto být bílé prostě nemůže... 8-s ;-) -
Covenant 12.02.15 19:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
white label
Tak jsem mysle, že objednají lakovaní do hněda [odkaz] které mu podle mě sluší víc. Když začínaly první rendery Cupry, taky jsem se díval po bílé...přeci si nekoupím šedou nebo nemetalickou červenou...no nakonec mě to rychle přešlo. ;-) -
woody-alien 12.02.15 19:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
wl: Co dodat ? Zase máš pravdu... >:-[] ;-) Dlouhé výlety, kroucené silničky, z kopce a do kopce....úplně jihnu. >:D A navíc se začínám obávat, že za těch pár jízd už jsem GTIčku propadl natolik, že bych mu mohl začít zpívat Elvisův megahit.
"Wise men say only fools rush in
But I can't help
falling in love with you...." >:D -
Covenant 12.02.15 19:00
« Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
woody
Naplánoval, ale můžu ti říct, že kdyby to bylo o něco dřív ani bych se nezlobil..na autě se musí udělat ještě nějaké věci..zamykaní, atd ..zatím bych oblítal papíry. Teď dostali do Olomouce nového E-xperienc jako předváděčku za cca 850 tisíc, ale mněl jím přijít už v lednu.. ..trochu trnu, aby se to neprotáhlo. [odkaz] -
woody-alien 12.02.15 18:42
« Re: Re: Re: Re: FoFo
Cov: Vím, že sis to tak naplánoval (zatímco já jsem jim spíš skočil na špek), ale ta čekačka je nelidská. No ale můžu tě ujistit, že během pár dní na to špatné zapomeneš. ;-) Ovšem zase budeš mít problém udržet pravou nohu na uzdě, aby ti ručička otáčkoměru nelítala nadoraz doprava. >:-[] -
Emel 12.02.15 17:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
Jo, třeba pro RS ale pokud jsem správně pochopil není zvláštní lakování k dispozici... minimálně tedy v konfigurátoru není.
Sunset podle mě asi odpovídá té Rio, která ale právě moc k vidění nebývá... na RS jsem ji ještě neviděl a na normální Octavii jsem si ji všiml jednou nebo snad dvakrát. -
white label 12.02.15 17:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
Třeba Sunset od VW se mi naživo moc nelíbí..., až moc "cihlová".
U Octavie je z čeho vybírat, kromě uni červené Corrida za 4000,-, je to metalická Rio za 14.100,- a pak dalších 5 zvláštních červených za 20.300,-
Rallye, Raspberry, Cinnamon, Hotchili a Volcano. Jen červených 7!, tomu říkám výběr.

Rotory jsou super k té šedivé, ale na fotce jsou už 20 ...šel bych jen do 19.
Myslíš bílou a doplňky, jako něco takového ? [odkaz]