Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 14.02.15 12:12
« Lidská drzost
Chci se s vámi podělit o to co jezdí na našich silnicích.
Už je ta verbež tak drzá, že ti tam z vedlejší vjede a už ani nezrychluje, jako by to udělal každej trochu rozumnej člověk co nedá přednost, měl to šmejd o fous. Zrychlovat tak jako jindy, tak má zlisovanej ten jeho Auris od předního blatníku až po zadní.
Video https://www.youtube.com/watch?v=lzeR380a… -
Brandon Walsh 13.02.15 09:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
reagoval som na tú sivú cupru, bielu som nemusel a ani nemusím, možno ešte tá perleť
[odkaz]
ako som včera strúhal frajera dnes by som už najradšej po focus šiel >:D ubíja ma predstava, že stojí 1 km od domova a ani som ho nevidel, dnes cez obed prídu aj disky -
woody-alien 13.02.15 09:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
Cov: Pirineos by byla v případě Cupry moje jasná volba. Bílá mě naživo moc nevzala, červená je fajn, ale vzal bych stejně tu šedivou. Jinak ty kola na druhým odkazu jsou svým rozměrem pro mě nepřijatelný. Jakmile zalejzaj kola do podběhů a pneu v podstatě nevidíš, je to podle mě nehezký. Co nehezký, se.ru na politickou korektnost, hnusný to je. >:D -
Emel 13.02.15 09:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
cov: Ta bílá - to je ono, černá střecha, černá zrcátka, nějaká zajímavá kola... a ono to funguje. Neříkám že bych si to vybral, ale minule jsem prohlížel RS a odpustil bych mu i ta kola v černé, která normálně nesnáším... ten Gemini design je fajn, je skrz to vidět velkej kotouč a dá se na to koukat.
PS: hledal jsem fotku, ale našel jen render, kde jsou ta kola dvoubarevná...
[odkaz] -
Brandon Walsh 13.02.15 06:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
cov čo sa mňa týka jediná možná farba na cupru, hlavne s tým black packetom alebo ako to volá seat :yes: podobnú som zvažoval na focusa, mali ju na predvádzačke a strašne sa mi páčila no na druhú stranu muselo by byť stále vyleštené -
boost. 12.02.15 21:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
cov
Ty audiňácké rotory vypadají na Cupře skvěle. :yes: :yes:
Bílá sluší menším autům, max tak do vyšší střední. A jak říká Emel, chce to trochu kontrastních detailů, aby se auto "rozbilo"... Ale něktěří to přeženou a auto pak vypadá jak panda nebo dalmatin.
Černá kola. 8-s :no: -
Emel 12.02.15 21:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
U bílé záleží na detailech... chce to černěné xenony, černou třebas i panoramatickou střechu, kola v nějakém antracitu... teď jsem viděl v podobné konfiguraci 3er a vypadala výborně... ale i bílá ORS s black paketem se dá vyladit hezky.
Moje oblíbená kombinace je taky bílá s červenými doplňky... třeba jak to měla Integra - bílá kola, červené logo, nějaké červené nápisy tady a támhle... té červené nemusí být moc. -
woody-alien 12.02.15 21:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
wl: Nj, bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila... ;-) Salóny VW občas vypadají jako v bílé tmě. >:-[] Nicméně, osobně bych se kvůli tomu vůči bílé na zadní nestavěl, i na GTI jsem ji vážně zvažoval, stejně jako na Cupře. Třeba u Swiftu Sport je bílá perleť podle mého nejlepší barva z nabízených. Naopak u jiných aut (Focus ST, Megane RS, Clio RS) bych bílou nevzal ani omylem. Takže je to jak kdy... ;-) -
white label 12.02.15 20:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
pS
Já bych teď do ní (u nového auta) zřejmě nešel, připadal bych si tak nějak "bez fantazie". Ale nešel bych ani do čistě černé, stejně jako dřív.... Jasně, že jsou pořád auta kterým bílá sluší, stejně jako jsou některá, kterým naopak nesluší...
Začátkem r. 2009 už se začínala bílá statečně prosazovat i u nás... a třeba v Německu už hodně slušně jela... -
boost. 12.02.15 20:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
wl
Hipster white label. >:-[]
Je pravda, že před šesti lety, kdy jsme si pořídili bílý, žádný okolo nebyly. My jsme takoví místní trendsetteři. >:D
Já mám bílou rád tak jako tak, ať jich jezdí klidně miliarda. Šel bych do ní opět, ale samosebou záleží na konkrétním autě.