Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 14.02.15 23:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Lidská drzost
Kysky: No, podle mě to trochu moc prožíváš, ale to je tím, že teprve za volantem začínáš, taky jsem byl z těhle situací vytočený. Zažívám někdy riskantnější situace, které mi hlava nebere. Tady šlo o městskou rychlost, prostě odbočoval v centru města vlevo, tys zastavil na přechodu a za přechodem jsi vypálil rychleji než on čekal. Máš moc silný vůz ;-) :-) Z druhé stránky by nebylo od věci zachovat se jako gentleman silnic a naopak pustit řidiče, který evidentně stojí a čeká na výjezd z vedlejší, však jsem tam napočítal 7 aut... Neříkám, že jsi neměl přednost, ale někdy je to gentlmenské puštění auta z vedlejší taková pěkná ukázka toho, jak bychom se měli k sobě chovat. :-)
Woody: tak to máš slušné plány, má se ale oteplit, takže bys to mohl stihnout. Já mám akutálně 31000 km najeto. -
woody-alien 14.02.15 20:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lidská drzost
Cov: Po tom klouzačkovým extempore jsem pár dní nejezdil, ale za poslední 3 dny jsem najel cca 800 km, takže jsem překročil 2000. Když bude přát počasí, do konce února bych rád ještě 2000 najel a bude zajeto. Vyměním olej a budu připraven na sezónu. ;-) -
woody-alien 14.02.15 19:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Lidská drzost
Cov: Nezáviď a těš se. ;-) Ale to víš, že jezdím. Ráno jsem si dal cca 200 km, po obědě ještě nášup. Zítra vyrážím za bratrem, tak taky nějakých 300 (se zajížďkou pro radost) najedu. Je to paráda, i přesto že v tuhle chvíli spíš jen nabírám kilometry. Jen tedy na tu četnost zastávek u pumpy si musím zvykat. >:-[] Na půlce nádrže jsem v tomhle zajížděcím režimu tak po 340 km. -
David Silver 14.02.15 12:12
« Lidská drzost
Chci se s vámi podělit o to co jezdí na našich silnicích.
Už je ta verbež tak drzá, že ti tam z vedlejší vjede a už ani nezrychluje, jako by to udělal každej trochu rozumnej člověk co nedá přednost, měl to šmejd o fous. Zrychlovat tak jako jindy, tak má zlisovanej ten jeho Auris od předního blatníku až po zadní.
Video https://www.youtube.com/watch?v=lzeR380a… -
Brandon Walsh 13.02.15 09:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
reagoval som na tú sivú cupru, bielu som nemusel a ani nemusím, možno ešte tá perleť
[odkaz]
ako som včera strúhal frajera dnes by som už najradšej po focus šiel >:D ubíja ma predstava, že stojí 1 km od domova a ani som ho nevidel, dnes cez obed prídu aj disky -
woody-alien 13.02.15 09:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
Cov: Pirineos by byla v případě Cupry moje jasná volba. Bílá mě naživo moc nevzala, červená je fajn, ale vzal bych stejně tu šedivou. Jinak ty kola na druhým odkazu jsou svým rozměrem pro mě nepřijatelný. Jakmile zalejzaj kola do podběhů a pneu v podstatě nevidíš, je to podle mě nehezký. Co nehezký, se.ru na politickou korektnost, hnusný to je. >:D -
Emel 13.02.15 09:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
cov: Ta bílá - to je ono, černá střecha, černá zrcátka, nějaká zajímavá kola... a ono to funguje. Neříkám že bych si to vybral, ale minule jsem prohlížel RS a odpustil bych mu i ta kola v černé, která normálně nesnáším... ten Gemini design je fajn, je skrz to vidět velkej kotouč a dá se na to koukat.
PS: hledal jsem fotku, ale našel jen render, kde jsou ta kola dvoubarevná...
[odkaz] -
Brandon Walsh 13.02.15 06:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FoFo
cov čo sa mňa týka jediná možná farba na cupru, hlavne s tým black packetom alebo ako to volá seat :yes: podobnú som zvažoval na focusa, mali ju na predvádzačke a strašne sa mi páčila no na druhú stranu muselo by byť stále vyleštené

Jo a zmiňuju to rád, protože je to zaprvé pravda a za druhé mě irituje, že se u nás neprodává 2,0 dCi, takže nemám kam upgreadovat >:D