Bully_ 20.02.15 10:17
« Re: GTI pre puberťákov
Pripomneli jste mne mou zenu. Kdyz jsem byl pres svatky s Accordem s klukama na dovolene v CR, musela nekam zajet a nenapadlo ji nic lepsiho, nez si na sebe vzit do Lotusu minisukni a lodicky. Ze se to pry do sportovniho auta hodi. Ted uz vi, ze nehodi.. :-) -
Dylan McKay 20.02.15 09:07
« Re: GTI pre puberťákov
No jednou jsem o tom přemýšlel, když přijel pán v modrém Subaru se žlutýma nápisama a vystoupil z toho v obleku. To bylo divný.
Stejně tak je divný, když z nového Mercedesu S vystoupí tepláková souprava v kšiltovce.
Je ale jiná doba. Prostě bych to neřešil. -
iudex 20.02.15 08:22
« GTI pre puberťákov
Dnes som sa zastavil v jednom obchode a známy majiteľ mi hovorí: "Čo to máte aké auto, to sa k Vašej pozícii vôbec nehodí, mali by ste mať Q7 ako ja alebo nejakú limuzínu, GTI je pre mladých puberťákov". Tak som sa usmial a spomenul si na "pubertiakov" woodyho, labela i labelovho otca. >:D -
woody-alien 19.02.15 08:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lidská drzost
iudex: Jasně, při takovéhle jízdě na 6 je to něco jinýho. Já tedy rozvážím děti na koloběžce >:-[] a plně zahřátej jsem tak po 100 m. >:D Pokud zrovna vyloženě nechčije, tak jezdíme za každého počasí. Na sněhu je to zajímavá záležitost. Jednu chvíli to i vypadalo, že s kolobkou najezdím víc než s GTI. >:-[] -
iudex 18.02.15 08:59
woody: tak aj ja som to dnes sledoval. Vonku -2°C, po štarte dve zastávky v škole a škôlke asi 1 km, potom mimomesto 4 km cca. 80kou a 4 km mesto, 50° naskočilo po 5 km, 60° po 6 km, 70° po 7 km a pri príchode do cieľa pri 9 km ukazoval olej 88°C. Takže zahrejem rýchlejšie. ;-) Ono ale logicky keď ideš ustálenou rýchlosťou stále na 6ke, zahreješ pomalšie, ako keď poskakuješ po meste a radíš stále 1-2-3-4. -
woody-alien 17.02.15 18:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lidská drzost
iudex: Tak jsem si to tedy prohlédl dnes ještě jednou. Venkovní teplota 5°C. Od startu cca 200 m po obci, poté ustálená jízda po rovině 95 až 100 km/h dle tachometru. 50° oleje mi naskočilo po 7 km, 65° po 9 km, 80° po 12 km a 90° po 15 km. Pak už jsem to nesledoval a jel. ;-) -
Brandon Walsh 17.02.15 15:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lidská drzost
bully keby som ho ešte mal tak to odfotím, určite to bol olej keď ručička vody ukazovala 90 stupňov olej sa pomaly začal zobrazovať, presne ten istý palubný pc mal xperience za x tisic eur

Znám tady pána, co vlastní menší pekárnu, je mu něco přes 60 a co ho pamatuju, tak jezdil koncernem. Octavia, Superb, Touareg.... no asi před dvěma lety si koupil Zetko 370. Ptal jsem se ho, jak k tomu dospěl. A on, že vždycky chtěl kupátko, ale teprve teď překonal něco jako ostych z okolí, že bude vypadat jako bláznivej dědek. >:-[]