Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 22.02.15 11:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Do soutěže
Leg: 19" bez DCC bych si nedal ani na GTI, s 18" je to tak akorát. Maminka teda říkala, že Mondeo to není. >:-[] Ale zase chválila sedačky....jenže u ní člověk nikdy neví. Kdysi mě v Mondeu při rychlosti cca 180 km/h tacho na dálnici popoháněla, ať ještě přidám a teď zase chtěla, abych jí předvedl zrychlení GTI za jízdy. Načež při nejbližší příležitosti sdělila bratrovi, že jsem jí chtěl zabít. >:D -
Leg 22.02.15 09:50
« Re: Re: Re: Re: Do soutěže
Emel: mazda, hmm... dovolím si hádať... Buď kompresorová miata alebo nejaký wankel... Teoreticky ešte mps, ale predo- či štvorkolky nie sú autami, u ktorých by proces tvorby podobných pneu bol spojený s nejakou veľkou zábavou. Ak teda za zábavu nepokladáme zatiahnutie ručnej a užívanie si smradu, dymu a revu motora. >:D
Cov: ja som už tie extreme videl na RS a musím povedať, že nejako extrémne dobre nevyzerali. Akože fajn, ale taká pecka ako na obrázkoch to nie je a určite by som kvôli nim nepodstupoval úskalia spojené s 19" kolesami (hlavne na RS ktorá je údajne dosť tvrdá i na 18")
K tomu BMW: jednak ja osobne som čo sa týka kolies dosť konzerva a jednak na dosť avantgardné tvary E87 sa paradoxne hodia disky skôr klasického strihu, takže môj dizajnový ideál sú strieborné HRE P101: [odkaz] Majú ale dve zásadné nevýhody: 1) začínajú na 19" 2) cena štyroch kusov by zhruba odpovedala reálnej trhovej cene môjho auta. -
Emel 22.02.15 09:10
« Re: Re: Re: Re: Do soutěže
Cov: Aha, já myslel, že to co posíláš jsou ty 19" co byly ve standardní nabídce pro RS tady. S 18" ale problém není, ty origo antracitové 18" jsou super, v 17" je to bída. Na zimu jsem obul standardní Teron 17" co se dávají na Octavii a vypadá to dobře, jenže v nabídce kol pro RS jaksi nejsou, tam jsou jen ty hnusný se zobákem :-) -
Covenant 22.02.15 08:50
« Re: Re: Re: Do soutěže
Leg: já to chápu jak to Emel mysle a že by na RS 19 nechtěl, jen ten odkaz co jsem tu dal jsou právě ještě 18, tak to by nemusel být problém ;-) [odkaz]
Není to origo škodovka, ale mají veškeré certifikáty TUW atd...jsou to Italové co dělají i pro automobilky do prvovýroby.
Na BMW se mi líbí tyhle [odkaz] [odkaz]
-
Leg 21.02.15 00:07
« Re: Re: Re: GTI pre puberťákov
Bully: na youtube kukať nemusím, sám som sa síce do exige ešte našróbovať nesnažil, ale mám svoje skúsenosti s Opelom Speedster aj so zavretou strechou, takže tak nejak tuším na čo si narážal. Ja som tým odkazom myslel, že manželka sa raz chcela cítiť ako pretty woman, pojazdiť si v lodičkách a minisukni v Lotuse po meste, viac za tým nehľadaj. :-)
Wl: sranda je, že čo mnohým autofajnšmekrom na suv prekáža (spomínaný posed na kozlíku alebo pocitovo väčšia izolácia od cesty), pre to ich davy milujú. A potom že prečo sú petrolheadské autá na vymretie.
Iudex: ak je GTI pre pubertiakov, pre koho je potom A45 v humberto pakete Focus RS v jedovatej zelenej či prichádzajúci Type-R? To asi vešajú dojčatám nad postieľky. >:D -
white label 20.02.15 21:22
« Re: Re: Re: GTI pre puberťákov
w-a
Nj, čím později ten ostych překonal, tím blíže má k tomu "dědkovi"... >:-[]
Než jsem koupil allroada, taky jsem vážně laškoval s myšlenkou na vyšší SUV ve stylu Q7, Touareg apod., ale po projetí všeho možného jsem měl jasno, třeba ve městě je vyšší posaz jistou výhodou, ale na běžných cestách si prostě člověk připadá (viz i názor Dinara) jak kočí na kozlíku... >:-[]
U (A6) allroadu dáš automatic/dynamic a rázem jsi při zemi s normálně vysokým těžištěm i odporem vzduchu, a to žádné vyšší SUV neumí..., stejně jako to neumí A4 allroad, Alltracky, nebo Scouty, kterým chybí možnost vzduchového odpružení s variabilním nastavením světlé výšky.
P.S. S výběrem vozu ti porádí majitel Q7 podobně, jako gay s výběrem partnerky. >:D