woody-alien 23.02.15 06:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do soutěže
BW: Dobrá zpráva je, že Ford přešel od fatálních závad vedoucích k návštěvě nejbližšího nádraží k těm méně podstatným. ;-) >:-[]
Jinak hezká přímá konfrontace se staršími Focusy, jen narozdíl od Lega nepodezřívám majitele parkoviště z kastování návštěvníků. Prostě vrána k vráně sedá..... >:D
Ale jsou i vyjímky. Moje GTI na parkovištích jako magnet přitahuje otlučený trojkový a čtyřkový Golfy, jejichž majitelům obvykle stéká po bradě špinavě bílá tekutina připomínající mléko. >:D -
Brandon Walsh 23.02.15 06:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do soutěže
cov toledo malo sedačky mäkšie ako náš gauč v obývačke, no tam sa zase manželka sťažovala na nepohodlnú opierku hlavy
leg prvú noc okolo nás stál range rover, S classe a ML, druhú noc jaguar a scirocco no >:D [odkaz]
tvrdé podľa môjho názoru, na dobrých cestách paráda, ale akonáhle sú tam naše záplaty (50 odtieňov sivej po slovensky) tak mi natriasa ešte aj ruky na volante, leon aj toledo malo profil 45 a boli pohodlnejšie, no nesťažujem sa jazdné vlastnosti mi vyhovujú,
wl vďaka niečo podobné si myslím aj ja , len dúfam, že ma neodpálkuju, nemám dobré skúsenosti s reklamáciami v ich firme -
white label 22.02.15 20:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do soutěže
BW
Nejpravděpodobnější bude nějaký problém spojený s FM anténou, ve městě to při silném signálu stačí, mimo město už nikoli...
Vzhledem k tomu, že tam máš ještě prutovku, tak bych zkontroloval konektor antény u vstupu do rádia, případně napojení kabelu vzadu pod střechou, kde je umístěný prut antény. Někdy stačí problém kontaktu na kostru karoserie a už to nefunguje jak má. -
Leg 22.02.15 20:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do soutěže
Brandon: vrámci duševného kľudu majiteľov starších Focusov si dúfam z parkoviska odišiel skôr ako oni, to porovnanie by som na ich mieste ťažko niesol. >:D
A kde si to vlastne bol? Vyzerá to, že to tam majú pekne rozkastované: na ľavej strane panstvo na prémii, plebs na Fordoch a ostatných oproti. A pánovi na škodovke asi nestihli vysvetliť, že Octavia sa zatiaľ medzi prémiu tak úplne nepočíta.
Btw. Tvrdé na 16"? To si nejako zhýčkaný z Toleda, ja si pamätám ST na 18", a to bola celkom pohoda. Ale ja mám asi inak nastavený "prah bolesti". :-) a že ti ustrelí zadok je určite fajn vlastnosť... Kým neskončíš v priekope. >:D -
Brandon Walsh 22.02.15 19:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do soutěže
keď sme pri tých diskoch svoje mám doma už aj ja, síce zlá kvalita mobil si o chvíľu dá odpočinok na lôžku [odkaz] má to byť svetlo sivá farba, inak po 650 km som rád, že som išiel do 16 tok auto je neskutočné tvrdé, takisto aj sedačky, s manželkou nás v ňom dokonca bolí zadok >:D no na druhú stranu jazdné vlastnosti sú skvelé, raz mi dokonca v jednej zákrute ustrelil zadok, čo by som u predokolky nečakal, auto zatáča, kde sa človek pozrie s absolútnou istotou :yes:
teraz niečo pre odporcov Forda, rádio mimo mesto nehrá, neviem čo s tým, ale lezie mi to poriadne na nervy, keď si pôjdem do fordu po techničák asi im ho tam nechám, no pochybujem, že mi s tým pomôžu ;-\ prípadne ak by niekto vedel poradiť budem rád,
a ešte fotka z víkendového pobytu, takto sme sa tam stretli [odkaz] farba podľa mňa nie je náhodná, hneď sa dá na to lepšie pozerať [odkaz] -
woody-alien 22.02.15 11:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Do soutěže
Leg: 19" bez DCC bych si nedal ani na GTI, s 18" je to tak akorát. Maminka teda říkala, že Mondeo to není. >:-[] Ale zase chválila sedačky....jenže u ní člověk nikdy neví. Kdysi mě v Mondeu při rychlosti cca 180 km/h tacho na dálnici popoháněla, ať ještě přidám a teď zase chtěla, abych jí předvedl zrychlení GTI za jízdy. Načež při nejbližší příležitosti sdělila bratrovi, že jsem jí chtěl zabít. >:D -
Leg 22.02.15 09:50
« Re: Re: Re: Re: Do soutěže
Emel: mazda, hmm... dovolím si hádať... Buď kompresorová miata alebo nejaký wankel... Teoreticky ešte mps, ale predo- či štvorkolky nie sú autami, u ktorých by proces tvorby podobných pneu bol spojený s nejakou veľkou zábavou. Ak teda za zábavu nepokladáme zatiahnutie ručnej a užívanie si smradu, dymu a revu motora. >:D
Cov: ja som už tie extreme videl na RS a musím povedať, že nejako extrémne dobre nevyzerali. Akože fajn, ale taká pecka ako na obrázkoch to nie je a určite by som kvôli nim nepodstupoval úskalia spojené s 19" kolesami (hlavne na RS ktorá je údajne dosť tvrdá i na 18")
K tomu BMW: jednak ja osobne som čo sa týka kolies dosť konzerva a jednak na dosť avantgardné tvary E87 sa paradoxne hodia disky skôr klasického strihu, takže môj dizajnový ideál sú strieborné HRE P101: [odkaz] Majú ale dve zásadné nevýhody: 1) začínajú na 19" 2) cena štyroch kusov by zhruba odpovedala reálnej trhovej cene môjho auta. -
Emel 22.02.15 09:10
« Re: Re: Re: Re: Do soutěže
Cov: Aha, já myslel, že to co posíláš jsou ty 19" co byly ve standardní nabídce pro RS tady. S 18" ale problém není, ty origo antracitové 18" jsou super, v 17" je to bída. Na zimu jsem obul standardní Teron 17" co se dávají na Octavii a vypadá to dobře, jenže v nabídce kol pro RS jaksi nejsou, tam jsou jen ty hnusný se zobákem :-) -
Covenant 22.02.15 08:50
« Re: Re: Re: Do soutěže
Leg: já to chápu jak to Emel mysle a že by na RS 19 nechtěl, jen ten odkaz co jsem tu dal jsou právě ještě 18, tak to by nemusel být problém ;-) [odkaz]
Není to origo škodovka, ale mají veškeré certifikáty TUW atd...jsou to Italové co dělají i pro automobilky do prvovýroby.
Na BMW se mi líbí tyhle [odkaz] [odkaz]

Btw. môj Golf práve oslavuje prvé narodeniny, tak krátka bilancia: najazdených 9900 km, priemerná spotreba 7,98 l/100 km, 1 plánovaná a 1 neplánovaná návšteva servisu (keď mi umývačka urvala časť spoilera), cca. 5 umytí, profil jázd: 80% dochádzky do práce 8 km (mesto-mimomesto), 17% dlhšie mimomesto, 2,5% jazda pre zábavu na okreskách, 0,5% okruh (takže nič hardcorovejšie ako relatívne komfortný univerzálny hotheč mi ani netreba). Zatiaľ veľká spokojnosť a kupovať dnes auto, rozhodnem sa rovnako :-)