Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.02.15  16:48

« Re: Re: Re: DCC

Emel:
    Díky, určitě dám po určitě době vědět jak je to s tou výdrží...budu u něj zítra celý den, tak jsem na to taky zvědavý jak mu to půjde od ruky

mnělo by to vypadat asi takto..barva je stejná, jen je to ST a v reálu je malinko sytější (tmavší) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 23.02.15  16:38

« Re: Re: DCC

Gratuluju, červená vypadá pěkně.

Nějakou ochranu laku jsem taky zvažoval, ale případně asi až na jaře... budu případně rád za doporučení.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.02.15  16:37

« Re: Re: Re: Re: DCC

Bran: nechcem Ti kaziť radosť, ale zo zákona musíš auto do 15 dní prihlásiť (takže koniec marca je neskoro). Druhá vec je, že ak to nestihneš, nik to nebude moc riešiť (ja som to tiež prešvihol), teoreticky ale riskuješ pokutu.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.02.15  16:37

iudex
    Díky, snad to zítra všechno stihneme a večer s ním přijedu.....má ale pršet a možná až sněžit, tak to vidím na první normální jízdu až na víkend, kdy by mnělo být sice jen 5 stupňů, ale snad slunečno a schnout cesty...zase najíždět za každou cenu nechci ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.02.15  16:31

Woody díky
    No popravdě auto bylo proti původnímu dodání 11 týden ( 9-15 březen) u prodejce už od 12 února...prý nějaký pán s bílým GTi udělal Bugr a postavil celý koncern do latě..tak jsou rychlejší asi o měsíc >:D

Bude se zítra celý den leštit a pak ochrana laku.. zjednodušeně něco jako ta nanokosmetika co byla v autosalónu, jen to má delší životnost cca dva roky. ;-)

Brandon taky dík moc,
    hlavně se teď musí oteplit, auto je na letních a jak psal Woody ty gumy při tom výkonu moc nefunguji...ale jak bude zajeto, tak sraz by byl fajn ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.15  16:25

woody neviem ako to máte u vás, mne dali nejaký papier, platnosť špz do konca marca a hodlám to na nich zabehnúť >:D chcel by som prekvapiť manželku s číslom nášmu srdcu blízkym takže nechcel som, aby to dávali na značky oni
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.02.15  16:24

Cov: paráda, a to nám povieš len tak medzi rečou? My už sme tu naučení na telenovely. >:D A kedy preberáš?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.02.15  16:20

Cov: Tak dorazila !!! Paráda...gratuluju. :yes: ;-) Ty jsi tichá voda, já tady na (ne)dodání GTI vystavěl celou reality show. >:D

Co přesně máš v plánu s lakem ? Nějaký polepy ?

Momichodem, k tvé SZ ohledně převozky. Mrkni na Brandona, ten si s tím hlavu neláme a s převozkou štráduje po Slovensku sem a tam. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.15  16:20

cov veľká gratulácia, nakoniec sa nám potvrdila aj teória o ostrekovačoch svetiel >:D tak teraz keď už sme kompletný chce to nejaký zraz ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.02.15  16:14

« Re: DCC

Woody
    Jinak první ochutnávka...zatím původní lak před leštěním a jen 5km na tachometru ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.02.15  15:52

« DCC

Cov: Určitě, DCC dokázalo u Cupry ty 19" "zkrotit". Přehnané tvrdosti se netřeba bát...když chceš klídek, dáš si Comfort, ale i v Normalu to jde.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.02.15  15:24

« DCC

Zdarec, k tomu DCC..dnes jsme byl v Olomouci zařizovat věci kolem auta a protože prodejce měl jako služební auto od podzimu do konce ledna Cupru a teď má pro změnu E-XPERIENCE na 18, tak jsem se ho ptal na pohodlí a ty osmnáctky jsou na Leonu EXP..na hraně, Cupra s DCC na 19 je pohodlnější...tož asi tak k fungování DCC ;-)

PS: no s těmi zajížděcími kilometry budu mít teda co dělat abych vás dohnal :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.15  12:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do soutěže

w-a
    To je pravda, i když zase u verze Cupry prodávané u nás jsou povinně velké 19"ky.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.02.15  11:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do soutěže

iudex: Argument komfortnějšího podvozku je vzhledem k sériovému DCC u Cupry lichej. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.02.15  10:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do soutěže

woody: asi by ma ani tá Cupra nezlomila, dodnes som ju neskúšal, ale jednak tie jej komparatívne výhody sú práve v oblasti, ktorú ja využívam málo a asi viac oceňujem kvalitnejší interiér či komfortnejší podvozok, než vyšší maximálny výkon. Na druhej strane pri predstavení Focusu RS mi paradoxne celkom zažiarili oči... >:D
    Ad súťaž: tak s Legom sme sa bavili, že by sme sa stretli a spravili nejaké akčnejšie zábery na snehu, ale zostalo len pri slovách a sneh sa roztopil. Skúsim ešte dnes-zajtra niečo vymyslieť, ale ak aj, bude to len núdzovka.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 23.02.15  10:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do soutěže

Tak do třetice, kluci :-) :

2200km, krátké jízdy 5%, delší mimoměsto 94%, pro zábavu 1% - taky se krotím, nad 6000 jsem se ještě nepodíval, ale plyn na podlaze už jsem tu a tam měl.

Zajetí motoru je kompenzováno větším tlakem na plyn, takže spotřeba je od druhé nádrže víceméně konstantní - 8.0.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.02.15  10:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do soutěže

iudex: Hezké shrnutí. To ani Cupra by tě nezlákala ? Hodně výbavy, DCC, silnější motor, vypínatelné ESP, klasická ručka.... ;-)

Já jsem se teď trochu zasekl, takže po 32 dnech jsem na 2.580 km.
    Krátké jízdy - 0%
    Delší mimoměsto - 99,8%
    Jízda pro zábavu - 0,2% (ještě se držím zpátky, ale nad 6000 otáček už se občas krátce podívám)
    Okruh - 0%

Poznámka: Za mrazů to na letních nehezky klouže.

Průměrná spotřeba 8,35 l/100 a doufám, že půjde nahoru. >:D
    Zatím velká spokojenost a kupovat dnes auto, rozhodnu se stejně (Cupru jsem zkoušel, takže tohle rozhodování už je za mnou) včetně DSG, ale museli by něco udělat s tou dodací dobou.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.02.15  10:01

« Fotosoutěž

Emel: Nechci ti brát radost z 1.místa, ale pokud bys byl jedinej přihlášenej, nesplnil bys pravidlo o hlasování, protože pro sebe hlasovat nemůžeš a nikdo jinej, komu bys mohl dát hlas, by tady nebyl - tudíž bych tě s velkou lítostí musel vyřadit z výsledkové listiny. >:D >:D Hlava 22. >:-[]

PS: Je to tady z kraje roku dost děsný. Banda línejch červů. Já něco stvořím, ale bude to asi stejnej sukces jako minule.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.15  09:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do soutěže

iudex je to môj prvý ford tak možno je to lepšie, ale oproti seatu je to tvrdé, pod zadkom cítim každú vlnku na ceste, no na druhú stranu sú inde aj jazdné vlastnosti, na 18kach si, ale focus predstaviť neviem, jediné s čim sa zhodnem s testami sú ťažké predné dvere
    motor začína pekne ožívať tak už sa teším nech tam mám aspoň tých 2000 km, že ho vyskúšam
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 23.02.15  09:47

« Fotosoutěž

Hele, jako nováček tu nechci moc prudit, ale neprobíhá tu něco jako fotosoutěž? Koukejte hejbnout zadkem, nemám nic proti prvnímu místu, ale přece jen by to bylo lepší s nějakým soupeřem ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…